Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bahamadij

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétszer állt továbbjutásra az Arsenal, mégis maga alá gyűrte a heroikus liverpooli úthenger, így aztán bekövetkezett amitől leginkább tartottunk. Ezalatt nem a pudlik továbbjutását értjük, hanem az újabb rémálommal kecsegtető angol elődöntőt, Liverpool – Chelsea csapó…..
bahamadij 2008.04.09 09:59:47
A lengyel kiskorúak jogainak biztosa 18 évre emelné a szexuális kapcsolatok beleegyezési korhatárát- írja a Blikk. Ewa Sowinska, tavaly már címlapra került azzal a kijelentésével, hogy a Teletubbie-k homoszexualitásra ösztönzik a fiatalokat, mivel Tinky Winky férfias hangja…..
Nincs iwiwről szóló blogbejegyzés vagy fórum téma, ami ne hemzsegne a piacvezető közösségi portállal elégedetlen megjegyzésektől. Az iwiw lassú, nem lehet rajta semmit csinálni, nincsenek új fejlesztések - érvelnek a panaszkodók. Van közben egy - a Webisztánon is…..
Hóbelevanc Iwiw üzenőfal regula 2008.03.10 09:11:00
Nézzünk mára egy politika menteset, poli-dilis írásból ma úgyis lesz elég. Régen volt már iwiw post, vegyünk elő egy sokakat foglalkoztató témát.Az iwiw olyan amilyen. Lehet utálni, szeretni, szidni, dicsérni. Tele van hibákkal, ha a motorját újraírnák fele annyi gép is…..
comment:com Nyomik vs plázacicák 2008.02.21 12:15:00
Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy van egy olyan reality műsoron az USA-ban, amivel agyon lehetne verni a Győzikét és csak egy kicsit kellene magyar ízlésre formálni: ez a The Beauty and the Geek. Pofonegyszerű alapötlet szenzációs megvalósításáról van szó: összeresztenek egy…..
bahamadij 2008.02.21 16:03:38
Dél-Afrikában kardinális kérdés volt, hogy hordhatnak-e magukkal a zuluk lándzsát a tömegközlekedésben. Budapest zului a jelek szerint a korisok: bérlettel amúgy rendelkező Naiv Ügyfelünket állítása szerint testileg inzultálta két ellenőr, amiért a hátizsákjára kötve vitte…..
Március elsejével közös megegyezéssel távozik Kálnoki Kis Attila a Ringier Sport Network tartalmi igazgatói és a Nemzeti Sport főszerkesztői pozíciójából – adott ki erről szűkszavú sajtóközleményt erről a cég vezetése.Az újság megbízott főszerkesztője a végleges…..
Nem gondoltuk volna, de tudtok olyan felhasználót beküldeni akitől még mi is kellemetlenül érezzük magunkat. Tudjátok, az a hülye érzés amikor felröhögtök a monitor előtt ülve, aztán valahol a lelketek mélyén rossz érzésetek lesz. Persze lelkiismeret, jó vicc, na elő a…..
Végre nem csak a nők élvezheti a rezgős mobil előnyeit, ez a 25 fontos termék, nem mást ígér mint azt, hogy minden egyes rezgéssel élvezetesebb lesz a termék. Design azért elég sokat elárul. ShinyShiny..
bahamadij 2008.01.10 07:56:19