Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamásjuve

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Empoli elleni győzelmet. valamint a válogatott szünetet követően, a Juventus hazai pályán fogadja az Udinese együttesét, amely a bajnoki tabella tizenhatodik helyén állva látogat a Juventus Stadiumba. A Juventus keretéből sérülés miatt kimaradt Kwadwo Asamoah, Daniele Rugani és…..
tamásjuve 2016.10.15 20:05:49
tamásjuve 2016.10.15 20:13:27
Az év még tartogat néhány megvívandó bajnoki csatát a Juventus számára, s ma este a címvédő Juventus bekapcsolódik az Olasz Kupa küzdelmeibe is, a csapatra ráadásul rögtön egy városi rangadó vár a Torino ellen.  Massimiliano Allegri gyakorlatilag szinte teljes kerettel…..
tamásjuve 2015.12.16 19:40:32
Zsinórban elért négy bajnoki győzelem után, a Juventusnak a Lazio vendégeként kell folytatnia a remek sorozatot, hogy tovább közelítsen a tabellát a torinióak előtt hét ponttal vezető Napoli felé.  A Juventus mesterének, Massimiliano Allegrinek bizonyosan heveny fejfájást okoz…..
tamásjuve 2015.12.04 19:57:17
A Juventus egyelőre igencsak kétarcú teljesítményt nyújt, hiszen míg a Bajnokok Ligájában mindkét csoportmérkőzését megnyerte, a hazai színtéren mindössze egyetlen győzelemre futotta erejéből. Így az a szokatlan helyzet állt elő, hogy a zebramezesek eddig több pontot…..
tamásjuve 2015.10.04 17:28:36
A Juventus igazgatója, Beppe Marotta a La Gazzetta dello Sport munkatársának nyilatkozva ismét megerősítette, hogy a klub 80 millió euro feletti ajánlatokat utasított el Pogba megtartása érdekében, s…..
A Juventus csapatkapitánya, Gigi Buffon izgatottan várja a Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája találkozót, s nagy örömére szolgál, hogy a csapat felmérheti erejét a Signal Iduna Parkban. "Mindig nagy örömöt jelent, s soha sem lehet egyszerű, amikor az ember itt játszik." -…..
A Juventus néhány nap leforgása alatt kétszer is megmérkőzhet a Hellas Verona együttesével, hiszen előbb ma este az Olasz Kupa párosításnak köszönhetően, majd vasárnap bajnoki kötelezettsége okán vendégszerepelhet a Juventus Stadiumban Rómeó és Júlia városának…..
tamásjuve 2015.01.15 20:38:30
@Apuleius: Köszönöm megeccer, jó meccsnézést! Forza Juve
A Microsoft kedden, egy korai technikai előzetes (Technical Preview) formájában mutatta be a Windows operációs rendszer következő verzióját, a Windows 10-et, amely október 1-től lesz elérhető PC-re. A bemutató során a hangsúlyt a vállalatoknak szánt fejlesztések, a megújult…..
Ahogy valószínűleg mindenki tudja, a Preview for Developers akció résztvevői számára hétfőn gördült ki a Windows hone 8.1 Update 1. Sajnos azonban nem mindenki számára, a HTC 8X és 8S tulajdonosok nem kapták meg. Némi zűrzavar után lassan szivárogni kezdtek a részletek. Amelyek…..
Tegnapi cikkünkben még csak arról volt szó, hogy aki Bitlocker titkosítást használ annak problémás a Cyan update-re való frissítés. Erre egyszer csak a Microsoft közleményt adott ki, amely szerint azoknak a Lumia tulajdonosonak, akiknek a fent van a Preview for Developers érdemes…..
tamásjuve 2014.07.18 09:10:12
@waces: Köszönöm szépen:)
Ugyan mit számít a humánum a társadalmi és hatalmi válságok idején? Mikor különösen nagy jelentőséget kap, mely csoportok milyen erőszakosan tudják érvényesíteni elképzeléseiket a lehetséges konkurenciával szemben. Mikor vérszagra gyűlnek az efféle időszakok jellemzően…..
Ma délután a Juventus hivatalosan is bemutatta a csapat új edzőjét, Massimiliano Allegrit. A sajtótájékoztatón természetesen Beppe Marotta is megszólalt, aki szavaiban dicsérte a Bianconeri korábbi edzőjét, Antonio Contét, majd Allegriről is nyilatkozott. "Mindenki ismeri a tegnapi…..
Luigi De Canio nemrégiben arról beszélt újságíróknak, hogy véleménye szerint Antonio Conte pályafutása véget ért a Juventusnál. A negyvennégy éves szakember ezzel arra utalt, hogy az Öreg Hölgy egykori játékosa távozni kényszerül a Juventus kispadjáról három sikeres évet…..