Regisztráció Blogot indítok
Adatok
torokferi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mellettem: Prutkay Zoltán, Tuska Pál, Egyed László, Tuska Péter Segítőm: Gőblyös Zita Prutkay Zoltán, a military lovasok munkáját kommentálja Tuska Pál, a military lovasok munkáját vezeti Egyed László Tuska Péter   dr. Tuska Pál Zazie figyel Na ez a…..
Már sokszor kifejtettem véleményem a lendülettel kapcsolatban. Azonban szeretném még egyszer megerősíteni, hogy a lendület nem kapcsolódik semmilyen külső formához, az belső tartalom! Ha valaki a lendület kapcsán mégis valamilyen formát keres, még ha az csak a szíve legmélyén…..
Szia István! A képen látható csikó annyiban különbözik az általam korábban belovagolt lovaktól, hogy a kezdetektől kapicánnal futószáraztam és a kézen történő munka során is kapicánnal készítettem elő lovas alatti munkára. A nyegeg alatti munkához a kapicánt…..
torokferi 2014.09.01 12:00:16
@patkószeg: Elolvastam a cikkeket. Lenne pár kérdésem. Ha kapicánnal futószárazok, nincs kikötőszár, akkor miért fogja a ló keresni a támaszkodást száronlétet stb.
Azt mi mutatja meg hogy a ló megtalálta a természetes egyensúlyát.
"Az idomítási skála érvényes a futószárazásra is! Ennél fogva az ütem fontosabb a támaszkodásnál. A támaszkodás erőltetése a kikötőszárakkal feszességhez, ellenálláshoz vezet!"
Az mit jelent hogy az ütem fontosabb a támaszkodásnál?
Mit csináljak ha a lovam kifelé tekinget nem nyugszik meg,van egy pont ahol mindig kifelé figyel.