Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judit Mogyoro

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Maszkok terén most bőven van választék, de nem is baj, sajnos szükségünk lesz rájuk....
Egy ismerősöm helyzete nagyon hasonlít az enyémhez.Amint diagnosztizálták nála az autoimmun kórt, minden problémáját éveken át erre fogták, és a kezeléssel kis híján "megölték". Tisztelt Praxisblog!    Előre is elnézést kérek a hosszú levélért, de hat év…..
Judit Mogyoro 2015.12.15 22:13:22
Mi a közös egy piaci bevásárlásban, a VeganSpiritben és egy körözött bűnözőben? Kezdem az elején... ...Tegnap elindultam a Lehel téri vásárcsarnokba, hogy vegyek pár doboz aszalatlan datolyát, és egyéb növényeket a piacon, mivel 80% körül nyers vegán ételeket fogyasztok.…..
Folyamatosan új kratom fajtákra vadászom, és végre ismét van egy, a horned leaf indo, tehát ilyen csúcsos-szarvacskás levélkörvonalat kell elképzelni sima helyett. Mivel nem tenyésztett, nem lehet azt mondani a munkásoknak, hogy "Na most akkor kerítéstől kerítésig…..
Öngyógyítás Jiaogulan-tea 2009.06.27 21:02:32
2009. áprilisában egy természetgyógyászati kiállításon találkoztam először a Jiaogulan teával. Ízre finom volt - amúgy is a maguk természetességében szeretem a gyógyteákat -, és amit a Kollégái elmondtak róla, ígéretesnek tűnt. Kipróbálás céljából…..