Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LadyBear

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatódik a csecsemőkori reflexek bemutatása. Moro-reflex vagy átölelő reflex A szülők akkor láthatják a leginkább, ha a baba egy hirtelen erős hangra vagy egy váratlan érintésre megriad. Úgy is kiváltható, ha a vízszintes helyzetben tartott csecsemő fejét egy hirtelen…..
..
..
LadyBear 2014.08.11 20:46:46
@novamind: szia! ha kaptál olyan választ, amilyet vártál, továbbítanád nekem, kérlek?
lagnes86@gmail.com
köszi!
ó, és ha már túl vagy a dolgon, és megosztanád egy idegennel is amit tapasztaltál, szívesen elolvasnám, ha megírod! :-)
Tárd ki elméd kapuit... Miért? 2014.08.07 22:05:59
Miért lelik emberek oly nagy örömüket abban, hogy másokat kibeszélnek? Van egy elképzelésem arról, ez miért hasztalan és ostoba dolog - ha nem elég az, hogy bunkóság. Itt egy adott személy, mondjuk Te. Ott vagy minden gondolatoddal, minden fájdalmaddal és örömöddel, minden…..
"Kedves Bálint!Két pici fiam van, szeretném a mai körülmények között lehetséges legjobb ételeket adni nekik. Sok mindent hallottam ezzel kapcsolatban, ezért kérném véleményed/segítséged, ilyesmikre nem kapok értékelhető választ egy szakácskönyvből ill. gyógyszeripar…..
Kedves Olvasó! Ez életem első blogbejegyzése. Azért kezdek internetes naplót vezetni, mert már egyszerűen nem tudom tovább tétlenül nézni, ami körülvesz. Ami a világunkban történik manapság, sajnos gyakran felbosszant, hányingert keltően undorít vagy épp elszomorít - pedig…..