Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BuckshotBigBertha

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt heti teaser óta nem akar elapadni a neten a Star Wars-os kontent, és erre a vonatra én is szívesen felszállok, mert én is az első trilógián nőttem fel, a fényszablya sugárpallos fotonjatagán fénykard zvöööng hangja bennem is szép emlékeket ébreszt. Úgyis régen volt…..
BuckshotBigBertha 2015.04.21 20:38:30
Noha a Cavalera Conspiracy új lemeze a Pandemonium egészen jól megosztotta az újságírói véleményeket (mi egyenesen a földbe döngöltük az albumot, máshol meg majdnem az év albuma lett), a Cavalera tesókat mindez nem nagyon izgatta abban haladjanak tovább az általuk megálmodott…..
BuckshotBigBertha 2015.03.19 19:06:03
@sunthatneversets: Lehet, hogy nem "f@sz", de nem hinném, hogy "ezt" a zenét szereti. Saját bevallása szerint is a Chaos A.D.-nél kapcsolódott be a Sepultura világába. Akkor is az anyja hatására. Könyörgöm. Akik még az őstrash Sepulturára gerjedtek, azoknak ez a lemez nagyon is símul. De ezzel még semmi baj nem lenne. Ő még egy "pölyhöspöcsű", fiatal metálrajongó, és neki nem jött be. Semmi gond. Az ifjúságé a jövő, meg ilyenek. Saját vélemény-saját blog kettősbe nagyon is belefér. De az, hogy ő akarja megmondani Max-nak, hogy időszerű lenne visszavonulni, na erre azért pofa kell. Akkora arca neki pedig maximum nedves álmaiba lehet. Ez még ide se fér fel, ha valamire való metálblognak képzelitek magatokat.