Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Der Böse

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
J. K. Rowling Harry Pottere óta minden filmstúdió meg akarja találni a maga aranytojást tojó szériáját, olyan alkotások formájában, amelyek könyvverziója már meghódította a tinédzserlelkeket (értsd: bejáratott brand), és bízvást sokakat vonzana be a mozipénztárakhoz is. Ezek…..
Der Böse 2014.09.13 13:37:31
Tedd fel a kezed, ha szereted az állatos horrorfilmeket, majd jegyezd fel valahova a Grizzly című filmet, ugyanis ez akár még jó is lehet. A németeknél elvileg már DVD-n is bemutatták, viszont a tengerentúlon még csak érkezik, azt sem feltétlen tudni, hogy mikor. A történet nem lesz…..
Ha egy horror rajongónak megemlíti valaki hogy Universal Monsters, akkor az illetőnek bizonyosan eszébe jut jó pár alkotás a 1900-as évek elejéről. A stúdiónak nem kevesebbet köszönhetünk, mint a horrorfilmek alapköveinek letételét, többek közt Lugosi Béla által életre keltett…..
Az FX-nek vajon sikerül egy jól eső gyomrost bevinnie a horrorsorozatok kedvelőinek? Egyelőre úgy tűnik, hogy del Toro saját regényéből készült The Strain kellemes meglepetés lehet, akár a nyár egyik legjobbja is.  Annyi biztos, hogy a csillámpóni vámpírok helyett itt már…..
Talán még emlékszel a többnyire azért elég felejthetőnek nevezhető Legion című filmre, amire azért kis erőszakkal mindenképpen ráaggathatjuk a horror jelzőt. Scott Stewart filmje egy angyali háborút akart elhozni nekünk földlakóknak, de a végeredmény nem lett olyan betyárosan…..
Der Böse 2014.05.26 11:27:52
Eli Roth 2002-ben készítette el a Kabinláz első részét, amit 7 évvel később egy Ti West-féle folytatás követett, hogy aztán idén egy újabb rendező újabb részt szállítson a horrorrajongóknak, annak ellenére, hogy olyan eget verőnek egyik részt sem nevezhetjük.  Mindenesetre…..
Scott Derrickson legújabb horrorja július legelején érkezik az Államokban és ha minden jól megy, akkor csak úgy, mint a Sinister ez is a minőségi horrorprodukciók sorát erősíti majd. Egy ördögűzés sztorival nézhetünk majd farkasszemet - a téma egyébként Derrickson számára…..