Regisztráció Blogot indítok
Adatok
inyó

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Földiek A mai rejtvény megfejtve 2007.10.25 16:02:00
A Földiek blog folytatva az eddig megkezdett utat, megpróbálja begyűjteni több-kevesebb sikerrel az Orosházáról elszármazott, "nagy utat" bejárt emberkéket.Sikeres emberek ezek, hiszen az egyik legjobb kereseti lehetőséggel kecsegtető üzletről van szó, a pornóbizniszről.…..
Földiek Rozi a moziban 2008.02.04 06:17:00
Újra mozi Orosházán de senki ne verje a fenekét a padlóhoz örömében, egyelőre délutáni matinéról van szó. De azért a lényeg: van vetítőgép.2 hete sincs, hogy írtunk róla, most meg itt van. A pmk honlapját böngészgetve találtam rá a programok között a következőkre amit…..
Valahol olvastam egyszer, hogy az országban Orosháza első helyen áll azon a képzeletbeli listán amin a legtöbb kocsmával rendelkező városok vannak. Pontosabban nálunk a legtöbb az egy utcára jutó kocsmák száma (update: azóta kiderült, hogy ez az állítás közel sem igaz). Na ezt…..
 Bár a politikába nem nagyon szoktunk belemélyedni, ennek ellenére ajánlom minden olvasónak Dobroczki Ádám, orosházi bloggertársunk újra beindított "Ugyan már, kérem..." című politikai témákat feszegető blogját ami néha városi szinten is keményen odamondogat,…..
Atommakitól kaptuk ma ezeket a képeket amit a Merian környékén készített. A helyszínen tartózkodott amikor egy föld-föld irányítású rakáta az egyik kertbe csapódhatott ( az eseményt állítólag hangjelenség nem kísérte ) és meggyújtotta az ott tárolt gumihulladékot, ezzel…..
Földiek Melóhelyi budiart 2008.01.07 07:30:00
A következő képek egy orosházi munkahely férfivécéjében készültek. A retyók multifunkciósak, a normál használaton kívül a falak és az ajtók fórumozási lehetőséget biztosítanak, üzenőfalként működnek és teret adnak az amatőr képzőművészek alkotásainak. Főbb…..
inyó 2008.01.15 17:53:04
Üdv.
Régebben Szegen dolgoztam egy klubban , és sikerült meg ismerkednem a budiart néhány "művészével."Ők nem írásban alkottak maradandót, hanem tetteikben.Több tipusuk is van.
Az első performance képviselőihez tartozik.
Az elöadás félig az asztalra borúlva kezdődik.
Művészünk arra kapja fel a fejét, hogy itt a vég!! Pontosan a vége.A foncsort össze szorítva óvatosan feláll, és egy talajtornász kecsességét utánozva, ( kezek előre kinyújtva és lábujj hegyen) el indúl W.C. felé. Itt el is varrhatnám a szálakat, hogy mire oda ért össze szarta magát ,és kész!De tételezzük fel róla, hogy sikerűlt neki odáig eljutni. Beront az első ajtón letólja a nacit,(jó esetben teljesen)és felveszi a klaszikus műlesikló pózt.(rogyasztott térd, kezei az oldalához szorítva.A kilincsbe kapaszkodva próbálja egyensúlyát meg tartani, mikor a következő rogyasztásnál....a szelep kinyílik, és reccs!! Utána a megkönnyebbüléstől fátyolos szemmel körbe fordul papir után kutatva.Megdöbbenve jön rá, hogy az aktus közben egy picit keresztbe fordúlt, és átlósan átszart a fajansz fellett.Riadtan rántja fel nadrágját (végtermékének egy kis részével a gatyájában) és kiront a tömegbeJól eső érzéssel veszi észre a rászegeződő tekinteteket, hogy végre!!, észre vették nem mindennapi külsejét ,és jóleső érzéssel huppan vissza a helyére.Pedig a rá szegeződő döbbent tekintetek nem neki szólnak , hanem a belőle áradó friss szarszagnak!!
Szia.
Az egyetlen olyan klub szűnt meg a városban '94 őszén, ahol amatőr és kicsit ismertebb együttesek adtak koncerteket. A klub saját, AZ Újságának hatodik, utolsó számában így emlékszik vissza Szikora László, a klub egyik alapítója és az újság szerkesztője.1989-ben néhány…..