Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dani Dugi

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az volt a cél, hogy tömegek legyenek kíváncsiak Botka László országjárására, és ezzel erőt mutasson az MSZP, akkor ez a szándék elbukott. Pedig a szocialisták miniszterelnök-jelöltje van, hogy napi három helyszínt is felkeres, alkalmanként azonban 40-50 ember előtt szónokol. Hamarosan át kell…..
Dani Dugi 2017.04.07 15:35:14
@Veronika Laska: A gengszterváltáskor , nagyon elszúrták a cilungot !! Most meg próbálnak kapaszkodni ,hogy a toppon maradjanak és megtarthassák a rablott szajrét!!
Tanulságos kutatás látott ma napvilágot. Az derül ki belőle, hogy hiába a MSZP miniszterelnök-jelöltje Botka László, a párt szavazóinak harmada Gyurcsány Ferencben látja Orbán legyőzőjét - holott ő nem is miniszterelnök-jelölt. Az ellenzék által elérhető szavazóknál kiegyenlített a támogatottságuk.…..
Bárhogy is történt, a lehető legjobb döntés volt a Magyar Liberális Párt kiseprűzése a demokratikus ellenzéki pártok tárgyalásáról. Az elmúlt évek bebizonyították: Fodor Gábor nem valódi ellenzéki, múltja, jelene, és jövője is inkább a Fideszhez köti. Már a névhasználat is kellemetlen. Ma a DK,…..
Eddig nagyjából egy dolog biztos. Szombat éjszaka, alig néhány nappal a fenyegető migránsokról szóló népszavazás előtt, robbanás történt Budapesten, súlyosan megsebesítve két rendőrt, az egyébként igen zsúfolt környéken...
Az új nemzeti burzsoázia tagjai közül a legtöbben identitás-hiányuk következtében viselkedési minta hiányban is szenvednek, így azután a legrosszabb hagyományokat követve, régi dzsentrik módjára bánnak  a „pórnéppel. Legújabb példa erre Tiborcz István tegnap éjjel óta taxis körökben keringő…..
Sokakat meglepett, amikor Gyurcsány Ferenc a hétvégén azt mondta: Horn Gyula, ha élne, a DK tagja lenne. Kíváncsiak voltunk, mire gondolhatott, ezért kicsit belelapoztunk Horn Gyula életművébe. Hátborzongató volt olvasni Horn 15-20 évvel ezelőtti mondatait, lévén azok ma is tökéletesen aktuálisak…..
Dani Dugi 2016.06.29 11:35:40
@vNHM: Én átéltem a történelemnek azt a szakaszát és megpróbáltam megérteni azt ,hogy akkor hogyan történtek az események . Nagyon undorító mikor egygatyások hintik idióta véleményüket !!
Dani Dugi 2016.06.29 12:25:14
@nemecsekerno_007: Te barom melyik születendő gyerek válassza meg a szüleit ?? Ennyire csökött elméjű nem lehetsz !
Vannak színek, amik nem csak színek. Olyan jelentést hordoznak már önmagukban is, amelyek hátrányosan befolyásolhatnak egyeseket a társadalomban. A sárga és a fekete üzenete egyértelmű: sárgának ázsiai embertársainkat gondoljuk, feketének pedig az afrikai bevándorlókat. Ezek a…..
Hatalmas pofont kevertek le a választók az MSZP-nek: 9 százalékot kapott a jelöltjük Dunaújvárosban. A szocialisták ocsmányul felrúgták az ellenzéki megállapodást: külön embert indítottak a DK-val szemben, pedig ebben a körzetben a DK joga lett volna adni a közös jelöltet. Újpesten és…..
Dani Dugi 2016.06.06 16:32:56
@tardosa: Annak idején én munka mellett végeztem el a technikumot és utána jelentkeztem egyetemre!! Bár sikeresen felvételiztem ,de nem vettek fel mert a munkahelyem nem támogatott !! Nem volt rá keret / bár minden kedvezményről lemondtam / mert a főnököm a maci- lacira jelentkezett és ugyebár az fontosabb volt !! Ő volt a vállalati párt titkár aki fejlődése folyamán a nácik táborának lelkes hívévé fejlődött !!
Visszatérő toposz, hogy amiért még a Fidesz és Orbán hatalomban lehet,  az a sajtó hibája, mert nem tárja fel az ügyeket, az az impotens ellenzék hibája, mert nem tiltakozik elég hangosan a kifosztás ellen, az a választók hibája, mert nem érdekli őket a korrupció, vagy meg sem értik a…..
Honnan jön ez a hihetetlen mennyiségű, tömegű, alaktalan masszányi ostoba? Azok, akik pontosan "emlékeznek", milyen rettenetes üldöztetésben volt részük a "komenizmusban", akik kicsiny bibliával a hónuk alatt igyekeztek szaporán vasárnap állítólag a templomba, s akiknek az…..
Dani Dugi 2015.08.25 15:21:36
@kigyurt álat: Én átéltem azt az időszakot és tudom mi. hogy történt !! Fantáziádnál csak a pénzéhséged nagyobb!! Öcsi ! Az országot nem a hoszúnyelvűek és mélytorkuak építették !! Keresd gyökereid a csuti "G" bandájában az a te szinted !!
Rosszul látja Tóbiás József. Az MSZP elnöke egy tegnapi interjúban meghirdette, hogy a szocialisták visszatérnének Horn Gyula politikai örökségéhez, pedig arra nincs út. Úgy látszik, a tanácstalanság, amely eluralkodott a pártban, pótcselekvésekben nyilvánul meg, amely az MSZP…..
Ha ez a plakátterv igaz, márpedig igaz, akkor Orbán még annál is nagyobb geci (oh, pardon), mint amilyennek Simicska Lajos nevezte. Aki képes magyar nyelven azt hazudni, hogy egy bevándorló elveszi a magyar ember munkáját, az a magyarokra nézve is alapvető veszélyforrás. Orbán…..
Ilyen finom lelkű, érzékeny nép nincsen több, mint amilyenek mi vagyunk. Azon belül is gondolok az ellenzékre, vagy mire. Mély érzésekkel, őszinte felháborodással esünk egymás torkának, belezzük ki a másikat. Halálra sértődünk, ha egy írásban csúnya szavak hangzanak el,…..
A Papp László Tamás cikkére reflektáló, Mi lesz veled, fiatal középosztály? című cikkünk sok visszajelzést, nagy visszhangot kapott az elmúlt napokban. Úgy döntöttünk: vitát, párbeszédet, beszélgetést indítunk a témáról egy cikksorozat formájában. Várjuk a…..