Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Statler Waldorf

1 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2015.07.26 07:24:02
Újra itt a Digó Limó, az egész estés, színes, szélesvásznú népítélet Kicseréltük a tömítéseket, mert onnan okádta az olajat és ugye a forró olaj nem a primer megoldás a vezérműszíj élettartamának növelésére. Mintha olvastam volna, hogy újabban az autógyártók…..
Statler Waldorf 2015.07.26 19:09:03
@tivA: egy értelmes hozzászólás! Végre.
Belsőség Heti merítés 2015.07.19 07:41:54
Olajkályha kirakat managereknek Az összkerékhajtás tényleg fantasztikus dolog télen!!Na de akinek van egy csepp ítélőképessége (nekem nem volt)az nyugodtan számoljon utána, hogy az év 365 napjából hány napon tudja ezt igénybe venni, a többin viszont marad a plusz egy liter,…..
Statler Waldorf 2015.07.19 14:49:32
@kapitális: EZ IGAZ. OLYANOK KÖTÖZKÖDNEK A LEGTÖBBET, AKINEK EGY ROZZANT FOSTALICSKÁVAL "KELL" JÁRNIUK. ITT KIÉLHETIK MAGUKAT, MERT AZ UTAKON CSAK IRIGYKEDHETNEK.
Belsőség Heti merítés 2015.07.05 07:13:42
Kis rohadék Szóval kabriót akartunk de nem keletit, mai agyammal lehet hogy egy Escortba nyúlnék,vagy Peugeot 205-be nem ebbe a csodába amiből nincs igazán sok az országban. A vételár olcsó volt de már a hazahozatalnál kiderült hogy valószínű ipari tanulók gyakorlóeszköze…..
Statler Waldorf 2015.07.05 09:40:50
Az Alfa-s fickó: " úgysem állod meg, hogy ne nyomd le a Hondákat, BMW-ket, és a többit :-))"
"Mindenki le akar nyomni az úton, Te leszel az újgazdag kö..ög jampi, hiába, ez még nem teljesen EU"

Akkor most melyik az igaz? Mindenki le akar nyomni vagy te akarsz mindenkit lenyomni? Hondák? Melyiket lehet vele "lenyomni"? Az NSX-et? Vagy a Jazz-t?
BMW-ből egy E46 M3-at? Vagy egy 20 éves 525 TD?

Nincsen az autóval semmi gond. Biztosan nagyszerű lehet, habár "csak" egy cabrio és sajnos nem egy Roadster. Ugyanakkor szívesen elhiszem, hogy ha az ember megy vele és hirtelen :"nehogymá´ beszálljon az összes csaj a kocsidba, aki átmosolyog Rád a melletted lévő autóból, járdaszigetről, zebráról...)".

A fenti írás alapján mit gondolhat az ember?! Ja és a kedvencem: "Több fotód lesz a kocsidról, mint a családodról, de ezt tartsd titokban :-))"

Vesz valaki (biztosan csak félreértettem a szöveget) egy olasz nyitott tetejű és élénk színű autót, amivel igyekszik lenyomni az 1.6-os Hondákat és az 1.8-as 3-as BMW-et. Miután ez sikerült, utána lenyitott tetővel végigvonul a Baross utca külső részein, hogy megmutassa magát a világnak, ezután pedig hazamegy és a családja helyett a kocsijával foglalkozik.

Vagy, ha nem ez a helyzet, akkor meg mi a fenéért kell olyat írni? Azért, hogy többnek tűnjön mások szemében ez az Alfa? Mert "csak" egy Alfára tellett és nem egy Porsche vagy Ferrari cabrióra? És akkor mi van? Lehet egy Alfa is szerethető és élvezetes autó a nélkül is, hogy bárkit le kellene "nyomni" vele ill. hogy minden nő abba akarna beszállni!
Belsőség Heti merítés 2015.06.21 10:16:42
Egy őszinte autó! Itt általában az emberek nem tényeket, hanem élményeket ill. benyomásokat (ami elég relatív) írnak le. Én sem tudok másként. Én mindig szívből döntök (aztán jól meg is szoktam szívni! De boldogan szívok legalább!!) Apa autója - narancssárga…..
Statler Waldorf 2015.06.22 16:15:22
@rosszqtya: Szívesen válaszolok a kérdéseire:
- miért készítenék a saját autómról, autómmal képeket? Én nem azért veszem, hogy a Facebook oldalán mutogassam
- a hirdetés azért van fent (Már lejárat) a lengyel olx-en, mert ez az a kocsi. Bravó
- hogyan mentem vele egy évet akkor? Sehogy, csak itt úgy lehet értékelés írni, hogy ez a minimum idő, mit be kell jelölni.

De szívesen készítek képeket, anyukámtól és a szomszedoktól közjegyző által hitelesített bizonylatot szavaim alátámasztása érdekében, hogy az okoskódó illetve kisstílű hülyéket meggyőzzem! Ki nem sz@rja le, hogy ki hiszi el. Aki szívből vesz autót, az úgyis érti. Aki pedig csak azért, hogy a Facebook-ra tegye ki és rajoskodjon a többi lúzer előtt, az kit érdekel. A kérdés, hogy te hova sorolod magadat? !
U.i.: egy boxster s 3-5 milla, míg a Shelby 7-8. Ki itt a 'Kőgazdag? '
Mennyi kistílű, irigy ember!
Statler Waldorf 2015.06.22 20:10:05
@rosszqtya: Hiába, bevallok mindent! Egy ilyen briliáns elme ragyogásának fényében az általam előadott hazugságok nem állják meg a helyüket! Rommá lettem zúzva, ami teljesen érthető. Meghajlok a tudás hatalmasságai előtt és vigyázok. Olyan hazug vagyok, mint Giordano Bruno volt ki, :"a vádlott „megbánás nélkül, hajthatatlanul és mereven” ragaszkodik eretnekségéhez", jelen esetben hazugságaihoz! Én inkább feladom tanaimat és állításaimat visszavonom, mert egyszerűen nem lehet mit írni a szürke állomány királyainak! Mea Culpa!
Statler Waldorf 2015.06.21 19:04:16
@Stephen Lakos: kösz! ha az ember őszinte, a képmutatók felszögezik a fára. Nem is értem az egészet! Azért, köszi megint! Rendes dolog volt tőled!
Elég sokat vagyok autómániás emberek között, tehát már ezerszer szóba került a Mazda MX-5-ös. Jó autó meg könnyű meg szép a forma. Tudom, tagadnom kellene, de a forma miatt vettem meg. Soha nem vezettem, soha nem ültem benne, nem tudtam, milyen, viszont nagyon tetszett. Régóta…..
TComment Darwin-díjas útdíjaink 2015.03.18 07:34:52
Öt-hat autósnak kell megszívnia, hogy egyetlen jól járjon.A legnagyobb baj az, hogy ez az egész útdíjasdi rossz irányba visz. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Statler Waldorf 2015.03.18 20:22:49
@hft: írjál jobbat!
Statler Waldorf 2015.03.18 20:24:28
@tom1034: persze, hogy tűrjük! Olvasd el a kommenteket! Nem csak, hogy tűrjük, de aki ezt szóvá teszi, azt még le is hülyézik és a rendszer ellenségének kiáltják ki!
De néha a porschés is. Meg a passatos phaetonos. Sőt, olykor autó se kell hozzá, hogy ugyanebből a halmazból kerüljön elő valamilyen jelző, mondjuk a cinikus. Könnyed péntek délutáni parasztnéző, mert nem csak videókat kapunk, de olykor ilyen képeket is, pár sor körítéssel.…..
Statler Waldorf 2015.03.14 15:49:17
Statler Waldorf 2015.03.14 15:54:56
@johnnylightning: minek egy Porsche, ha lassan megy vele az ember?! Nem a száguldozással, a tilosban parkolással van baj, hanem a hülyékkel, akik még irigyek is. Nem minden száguldozás 'gyorshajtás' és nem minden gyorshajtás 'száguldozás'. A tilosban parkolás nem azt jelenti, hogy akadályoz bárkit is valamiben az ember (általában igen, de nem feltétlenül jelenti azt). A közteresek pedig csak a büntetésre mennek! semmi másra! ha nem így lenne, akkor minek a kerékbilincs? Hiszen így a jogsértő (adott esetben 'helytelen parkolás') magatartás tovább fennáll, mert nem tud elállni az illető még jó sokáig! Szóval, nem kell az álszent rizsa!
Statler Waldorf 2015.03.14 15:58:47
@battayy: "Alázat és előzékenység: na, ezt a két szót nem ismerik". Az Ön kritikájából pont ez hiányzik! úgy látszik, hogy Ön sem ismeri!
Már mindenki Blogot ír valamiről, amiben nagyon okosnak képzeli önmagát. Mi most elsősorban a gasztronómiával kapcsolatos észrevételeinket kívánjuk megosztani a nagyérdeművel. A jót is és a rosszat is. Mi ebben (is) nagyon okosnak képzeljük magunkat! Miért éppen ez és miért…..