Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CaptainThomas

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem Bill Haley és nem is a most 90 évesen elhunyt Chuck Berry találta ki a rock and rollt, de még csak nem is a 20. század találmánya a legnépszerűbb zenei műfaj – állítja egy brit zenetörténész provokatív könyve. “A Rock and Roll titkos története – A modern zene misztikus gyökerei” című könyvében…..
Az amerikai Monsanto cég azon dolgozik, hogy végre elindíthassa napjaink legnagyobb biotechnológiai projektjét. A multinacionális mezőgazdasági és biotechnológiai vállalat leginkább Roundup márkájú gyomirtójáról és a génkezelt vetőmagok terjesztéséről ismert. Ezek a…..
Nemrég írtunk arról, hogyan gyorsított a Facebook a DeepFace technológiával. Most a Google Glass is nyomul – nem is akárhogy. Ez most jó vagy rossz? – teszi fel a kérdést a Forbes. A meghökkentő technológia nem idegen a Google-tól. Most a Google Glass a személyiségi jogok…..
Kezdésként engedjetek meg egy szubjektív véleményt annak a vitának a margójára, ami olvasóink között tört ki a Kódjátszma kritika kapcsán. Itt olvasd el, ha még nem tetted. A számunkra feltett kérdések az alábbi témában csoportosultak a szerző Facebook oldalán. Le…..
A volt svéd miniszterelnök-helyettes szerint az abortusz végrehajtását megtagadó orvosnő hasonló a terroristákhoz! Mona Sahlin, korábbi svéd miniszerelnök-helyettes, szociáldemokrata politikus, jelenleg az erőszakos szélsőségekkel szembeni nemzeti koordinátor, nemrég a…..
Drábik János bearanyozta a reggelünket. A kuruc.info number one hivatkozási forrása, az összeesküvés-elméletek hazai pápája, a Jobbik udvari történésze, aki saját bevallása szerint “szélsőjobboldali-balliberális-antiszemita-zsidó, aki ráadásul még szabadkőműves…..