Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baresi Bori

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hagyjuk most, hogy mennyire tehetségtelen és dilettáns. Hogy milyen minőségűek a mondatai. Hogy milyen ő, emberileg. Végülis a frusztráció, a kapzsiság, az alkoholizmus és a buta műveletlenség se…..
Baresi Bori 2015.08.21 16:24:49
@Éhes ló: Ugyanaz az agyatlan barom vagy, mint index-korodban...
Vége-hossza nincs a borász szakma mesterkélt, gejl, műmájer, finomkodó nyafogásainak, amit szakmai szókincsnek neveznek. Ezek közül is az egyik leginkább irritáló szó az illatol. Valami rózsaszín inges kis geci egyszer kitalálta, nyilván nyelvvédő, logikázós törpeaggyal, hogy…..
Baresi Bori 2015.05.14 11:46:00
@kutyanyolc: Lehet illatolni persze. A pufilást pedig szaglolni...
          Kedves állampolgár, kérjük töltse ki az alábbi kérdőívet.            1. Mostanában sokat lehet hallani arról, hogy a miniszterelnök egy közönséges gazember, aki eladta Magyarországot az oroszoknak. Ön mennyire tartja fontosnak azt, hogy az országot ne…..
Baresi Bori 2015.04.25 11:19:45
@jaegtoer: biztos, hogy ez az egyszerűbb változat nem terhelt túl...?
      Lánczi Tamás, akinek minősítésétől a jogi képviselőnk lelki békéje érdekében most eltekintek, noha ez nem könnyű nekem,  annyira nem könnyű, hogy gyakorlatilag le kell tiltanom bizonyos számomra oly kedves kifejezéseket a gépemen, hogy pontosan melyeket azt sem…..
      A pártlap főszerkesztő-helyettese újra őrjöngött egy kicsit azon, hogy az emberek a szemükbe mondják, hogy minek is látják őket. A legfélelmetesebb talán az, hogy inkollegialitással vádolt meg újságírókat.     Bódis András egy szervezett bűnözői csoport…..
A miniszterelnökség közleményben sérelmezte, hogy az újabban televíziózásszerű tevékenységgel kísérletező RTL Klub Orbán Győző gyanús vagyongyarapodásával foglalkozott. A kormányközlemény a szokásos cinikus panelekkel próbál manipulálni: „A Kormány álláspontja…..