Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kibicz

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap is sejtettük, hogy az MTVA sajtósai a seggükből húzták ki azt az indoklást, hogy Bajor Imréről azért nem emlékeztek meg az M1 esti Híradójában, mert nem volt Kossuth-díja, náluk pedig az a vízválasztó az ilyen témákban, de most van négy bizonyítékunk is. Ilyenkor…..
Sajnos elfogyott a 12 rész, Amerikában mindet leadták, a szemfüleseknek itthon is módjukban ált megnézni az utolsó két részt is. Az Index írói véleménye szerint a dolog folytathatatlan, a színvonallal a kommentelők jó része nincs megelégedve, kivéve az utolsó két részt, a 11.…..
  A történet viszonylag egyszerű. Lakcímváltozásomat szerettem volna bejelenteni korszerűen - ahogy azt 2014-ben az Internettel átszőtt világban szokásos. Vagyis szerettem volna e-mailben bejelenteni ezt a lakcím változást, ami államigazgatási okból csak az utcanév…..
Egy 16 éves lánynak kétezer dollár azért nem rossz zsebpénz. Márpedig Lauren Giraldónak nem kell sokat tennie azért, hogy kb. 440 ezer forintnak megfelelő összeg üsse a markát: meg kell nyomjon egyetlen gombot a telefonján. Mégpedig a Vine nevű videómegosztó alkalmazásában: ha…..
Ez a legnagyobb kérdése a 24: Live Another Day cím 12 részes miniévadnak, amiben a 24 című kultikus akciósorozat sztárja, a sav-, atom- és kínzásálló szuperügynök visszatér, hogy megint megakadályozzon egy világégést. A választ egyelőre nem tudom, de az tuti, hogy az első…..
Mi vagyok én? Nem vagyok író. Polihisztor talán igen. Több szenvedélyem közül most az írás került előtérbe. Úgy érzem, kikívánkozik belőlem egy csomó gondolat - nem érezném jól magam, ha nem tudnám leírni, elmondani valaki/k/nek.              …..
  De mennyiért - szól sokak felháborodott kérdése, amikor az ápolási segély igen csekély összegét vörös segély (arcszín )módjára lehet csak átvenni, hiszen a minimálbér töredékét sem teszi ki. "Fokozott ápolást igénylő súlyosan fogyatékos személy ápolása esetén az…..
24 Ez a címe annak a nagysikerű sorozatnak, aminek kellő szüneteltetésével rendesen kiéheztették azokat, akik már aludni sem tudtak a következő folytatás megnézése nélkül, melynek kulcsfigurája Jack Bauer.  Van egy olyan oldal, aminek SorozaJunkie a neve, s itt nicknevek mögött…..