Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ágota920807

445 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért kell költöznöm? A blogol.hu rendszere egy nagyon régi fejlesztésű blogmotor, amit technikai elavultsága miatt nem lehet fejleszteni és az üzemeltetése is nehézkes, ezért kell azt bezárnunk. A blog.hu-ra költözéssel egy új, funkcióiban gazdagabb blogmotorral fogsz…..
...megkaptam a fényképezőgépemet! Nagyon tetszik! Még tanulgatnom kell, mert az éjszakai képek nem nagyon sikerülnek még, meg ugye kell még egy állvány hozzá és meg is leszünk (: Viszont a portré fotózást már kipróbáltuk. Például ez a kép! Barátnőmről csináltam,…..
Krisztián kikotyogta, hogy mit kapok névnapomra (:fényképezőt szeretne.meg ugye én is ezt kívántam. De nem is akármilyet. Tükörreflekszeset szeretne. Szeretek fotózni, de nem tartom magam fényképésznek, hisz nem értek hozá. de azért ez a gép már már elég komoly :D Bár mondjuk…..
Ágota Blogja Felhívás 2014.01.30 22:36:57
Úgy döntöttem, mivel Németországban vagyok, már egy ideje, lassan 2 éve. Így már szereztem egy-két ismerőst aki lehet, hogy nem német, de németül kommunikálunk, és olyan sokszor kérdezték már, hogy látták facebookon, hogy van blogom és szívesen olvasnák, de sajnos nem…..
Ágota Blogja 2014.01.28 12:53:37
Ma reggel elmentünk egy nagy sétàra a hegyekbe. Jò volt csak kàr, hogy a térdig érő hòban kellett taposni.... Élveztem volna az utat csak a csizmàm feladta.... igy kicsit àtfagyott a labam. Lementünk a vìzeséshez is. Telis tele volt…..
Ágota Blogja 2014.01.27 12:19:08
...igen, utólag is Boldog új évet mindenkinek! Nyáron írtam utoljára.... sorry... Sok minden megváltozott, azóta voltam otthon is pyéldául a Nővérem is kijött Németbe és nálunk dolgozik. (: Helyzet velem változatlan. Na jó van egy két változás, pl vörös lettem :P Meg most új…..
Voltak, kint anyuék. (: Nagyon jó volt. Bár az utazás... a fene egye meg. Ugye elmentem eléjük Münchenbe. Másfél órát vártam rájuk, hisz az én vonatom nem úgy jött ahogy szerettem volna... Azután amikor megjöttek, ugye mindenki egymás nyakába ugrott. Hisz csak 3 hónapja nem…..
...akkor én már úgy ordítanék, mint a fába szorúlt féreg, és nem csak Oberjoch zengne tőle, hanem egész Németország. Ugye ma úgy döntöttem még reggel, (általában mindig valamit kitalálok, amiből persze a nap folyamán nem lesz semmi) hogy kimosok, mert ugye 4 nap van hátra…..
Ugye korábban meséltem, hogy megyünk ezt azt venni... Igen, függönyt nem találtunk ami kellett volna...Festéket, meg holnap veszünk, de legalább a fotóimat elő tudtam hívatni, bár azt is érdekesen. Ugye itt kint, mindent saját magad kezelelhetsz, és majdnem bárhol vannak ilyen…..
Ma szabad nap. Igen megint (: meg holnap is. Eddig a hetem szinte csak munkából és pakolásból állt. Rendeltünk három hete két szekrényt, azt hittük sosem ér ide. És láss csodát tegnap előtt megjött *.* Ugye a délutánunk abból állt, hogy szereljük össze, ugye bár a kartonon az…..
Ágota Blogja Holnap újra meló 2013.07.06 22:14:27
...igen vége van az 5 nap szabinak (: Holnap újra meló, de csak kettőig, utána habzsi-dőzsi (:Igen elfelejtettem, ezer köszönet, hogy a képem ismént nap képe lett! (: Új hír? ööö Telóm beszart, lehet, hogy új kellene... majd meglátjuk. Mai nap? Nem volt vészes. Nem csináltam…..
Ha előre tudom, haza megyek (: na jó nem, de nem nyaralni jöttem, hanem dolgozni (: De sebaj ha így jött ki, akkor ki kell használni (:Ma például egész nap mostam... vagyis még mindig mosok (: Ezt utálom a legjobban... mosni... Ugye otthon csak bemész a fürdőbe és kimosod a…..
Ágota Blogja mese-mese 2013.07.03 20:34:42
Röviden: A szerződésem lejárt... Így remegő lábbal bebaktattam a főnökhöz, és megkérdeztem maradthatok-e még. Ő ezt örömmel fogadta, így meghosszabítottuk a szerződésemet, még egy évvel. Persze egy kis bónusszal együtt. Fizetés emelést és prémium emelést kaptam. :D…..
...szakad az eső, persze ez nálunk már megszokott. Két nap, ha van jó idő, az összes többin, vagy szakad, vagy a szél fúj, vagy egyszerűen köd van. Persze szabadnaposak vagyunk... Mást nem is tehet az ember, mint punnyadik a szobában. De, hogy azért ne legyen unalmas, bevásároltunk…..
Ágota Blogja Idézetes kedv... 2013.04.21 14:01:11
"Minden nap megszűnik valami amiért az ember szomorkodik, de minden nap születik valami új amiért érdemes élni és küzdeni!" "El kell bírjuk terheink, mert elvesznek szép perceink. És mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át." "Egy igazi nő…..
Ágota Blogja Elgondolkodtam... 2013.04.21 13:29:07
Szokták mondani, hogy az élet nem csak arra való, hogy éljük azt. Fel kell nőnünk hozzá, tapasztalatokat gyűjteni, tanulni a hibáinkból. Vannak dolgok, amiket megbánunk, illetve élvezzük azt. Lehet örömben részünk sírásban, fájadlomban vagy illetve haragban. Minden nap más és…..
Halihóóó!Holnap utazunk vissza Németországba! Istenem, de elmentek ezek a napok! Sajnálom, hogy akikkel szerettem volna találkozni, nem jött össze. :( De függetlenül, nagyon jól éreztem magam. Buliztunk majdnem minden nap. Megismerkedtem új emberrekkel is... És így belegondolni,…..
Ágota Blogja Újra itthon! 2013.04.08 21:58:08
Igen. Csütörtök óta itthon vagyunk! Herceg nélkül sajnos. Érkezésünk meglepetés volt. Apán kívül senki nem tudta, hogy hazajövünk. Ezért nem is vertük olyan nagy dobra. Nem akartuk, nehogy ne legyen meglepetés. És, hogy mondjam, nagyon jól sikerült. Ugye csütörtök este…..
...hogy közeleg a nyár is, és jól kell kinézni... Így én arra az elhatározásra jutottam, hogy amikor időm engedi eljárok a hotel kondi termébe. Már egyszer megjártam... És nagyon jó érzés volt. Fittebb lettem, na persze másnapra megvolt a mellékhatás is... IZOMLÁZ... De annak…..
Ágota Blogja újra gépel 2013.03.01 21:09:16
...igen szégyelhetem magam... augusztus óta úgymond "téli álmot" aludtam... igen... mondhatom, hogy sajnálom... és nem is keresek kifogásokat... egyszerűen nem volt energiám írni... meg ugye miről... A nyár eltelt... és lassan, lassan ott tartunk, hogy a tél is... Télen…..
Ágota Blogja Nem hiszem el 2012.08.15 20:53:36
,hogy Dorffest (falunap) van... én meg itthon vagyok... és senki nincs aki jönne velem... azt hiszem ink megiszok egy vörösborost... egyedül... mind1  ..
Nem is olyan rossz ez az új beosztásom, annak ellenére, hogy nagy felelősséggel jár. Magam ura vagyok, hisz egyedül vagyok... úgy csinálom a feladatomat, ahogy nekem tetszik. Jó oda kell figyelni, de ha már belejön az ember tud az idővel játszani... és ez tetszik nekem. :D Szval…..
Ágota Blogja újra hepp 2012.08.12 22:01:39
Nem tom... mit "sajnáltatom" itt magam... Sz@rok az egészbe... vannak mások is akik gondolnak rám és fontos vagyok nekik... :D Jól érzem magam heppy vok... ezt a nagy örömömet egy kedves barátnak köszönhetem... hogy egy hosszú facebook beszélgetés közben helyre pakolta a…..