Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alíz Molnár

84 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az érdeklődők számára a Vágyak hálójábanból és az Érzelmek ingoványából mindig lesz egy-egy példány az eladomakonyvem.hu-n...
Levente és Elza kapcsolata is kiteljesedett. Mind több időt töltöttek egymással. A férfi ellenállhatatlan vonzalmat érzett a lány iránt. Ha a közelében volt, folyton megkívánta, ahogy most is. Elza csak beszélt, száján ömlöttek a szavak, számok, teendők, de Levente nem…..
Elza átmenetileg vette magához testvéreit. Nem tudta, mennyi ideig fognak nála tartózkodni. Mindezt anyjuk állapotától tette függővé, aki Nádváron feküdt a kórházban. Bár Elza megfogadta, hogy leveszi a kezét az anyjáról, képtelen volt vele idegen módjára viselkedni. Nem…..
Ez alatt Levente beültette a megszeppent fiúkat az autóba, táskáikat pedig berakta a csomagtartóba. - Hol marad már Elza? – tekingetett a ház felé idegesen. – Megnézem. – mondta, csak úgy, maga elé és elindult a bejárat felé. Ekkor meghallotta Elza kiáltását, majd…..
A fiúk szinte futva igyekeztek kifelé. Sándor felpattant az asztaltól. Illetve csak megpróbált, mert megtántorodott és visszahuppant a székre. Ettől még idegesebb lett. Az asztal sarkába kapaszkodva felhúzta magát. - Azonnal gyertek vissza! – kiáltott utánuk. - Nyugi. – mondta…..
- Ki a fene az? - Szia. – köszönt rá Elza. - Te vagy az? – mordult fel. – Minek jöttél? - A fiúk bent vannak? - Mit tudom én. – azzal meghúzta az üveget. Ádámcsutkája le-fel liftezett minden kortynál. Elza belépett a szobába. A fiúk az ágyon kucorogtak. - Helló. –…..
Tehát itt élt Elza. Innen menekült el. Innen kapaszkodott fel. Kiszálltak az autóból. Levente önkéntelenül is megölelte a lányt. Könny szökött a szemébe. - Sajnálom. – mondta. - Mégis mit? – ámult el Elza. - Azt, amin keresztül kellett menned. Most, hogy ezt láttam, jobban…..
Két óra múlva már úton voltak. Elza vezetett. Maguk mögött hagyták a Törökhalomhoz közel eső birtokot, a meleg szerelmi fészket. Szelték a kilométereket Elza múltja felé, ahová már csak egy kötelék fűzte, a testvéri szeretet. Vegyes érzések keltek életre a lányban, ahogy…..
Szombat reggel Elza korán ébredt. Félt kinyitni a szemét. Attól tartott, csak szépet álmodott. Ha csak álmodta, akkor viszont nem akar még felébredni. Kinyújtotta a kezét maga mellé. Lassan, óvatosan csúsztatta végig a lepedőn. Ujjai kemény, izmos testet érintettek. Elza…..
Levente szinte falta a melleit, kezeivel pedig, melyek becsúsztak a combok közé, tovább kutakodott. Ügyesen lehúzta az átnedvesedett tangát, mely csak akadályt jelentett már a számára. Elszakadt a „meggyötört” dombocskáktól, végigcsókolta a lapos hasat, mely szája nyomán…..
Levente nagyot nyelt. Sejtette, hogy szép teste van a lánynak, de ilyen gyönyörűségre, ami szemei elé tárult, nem számított. - Oh, Istenem. – nyögte. - Valami baj van? – rezzent össze Elza. - Káprázatos vagy. – hebegte. Elza ujjai is vándorútra keltek. Végiggombolta a…..
- Holnap mikor induljunk? – kérdezte Elza. - Ezt ne most beszéljük meg. Szomjas vagyok. Elza zavartan nézett a férfi poharára, mely majdnem tele volt. - De hiszen… Vagy nem ízlik? Hozzak esetleg valami mást? - A borral semmi gond. Azonban én a csókodra szomjazom. – felelte…..
Helyet foglaltak hát az asztalnál, mely már meg volt terítve és aminek a közepére Elza, kis üvegvázába, odatette a rózsát. Hangulatos gyertyafény világította meg a helyiséget. - Töltenél bort? – kérdezte a lány. - Persze. – felelte Levente, majd miután kinyitotta a…..
Csodálatos éjszaka volt. Az ég sötét kupoláját milliónyi csillag ragyogta be. A Hold jóllakott kövérséggel terpeszkedett alattuk. Felnézve az égre, az ember oly’ parányinak érezte magát. Szinte félelemmel töltötte el az a tudat, hogy a végtelen univerzumában kisebb mint egy…..
- De igen. Volt rá elég időm, hogy megismerjelek. Láttam a munkádat, a hitedet, az eltökéltségedet és a kitartásodat. Láttam már éppen eleget ahhoz, hogy tudjam milyen vagy. – felelte szelíden. - Én akkor is csak tisztességtelen vagyok. De én ezt vállalom, mert nem akartam azt…..
Levente és kislánya egyre több időt töltött Elzával. Kapcsolatuk kezdett szorosabbá válni. Szívükben kölcsönösen új érzés született, ami napról napra erősebbé vált és teljesen átszőtte gyökereivel, melyek láthatatlan fonalaikkal egyre jobban összefonták őket. Elzát…..
Levente délután négy óra körül érkezett meg. Persze, egyszer a délelőtt folyamán már felhívta Elzát, hogy minden rendben van-e. Mikor kiszállt az autóból, idilli kép tárult elé. A tanya épületét rendezett, parkos kert vette körül. A lány és Elza a hintaágyon ültek,…..
Másnap reggel, hét órakor megérkezett Levente Biankával. Elza már az ablakból leskelődve várta őket. Amint megpillantotta a begördülő autót, eléjük sietett. - Szia! – üdvözölte a férfi, ahogy az autóból kiszállt. - Sziasztok! – köszönt Elza is, kíváncsian…..
Elza a fóliakertészetbe vette az irányt. Nem csak az irányító szerepet töltötte be, hanem ő is beállt a munkába, bárhol, ahol éppen arra szükség volt. Dél felé járt már az idő, mikor egy asszony lépett hozzá. - Elnézést, de Kőszegi úr megérkezett. - Talán történt…..
Levente a kávéját kevergette. Egy pillanatra belefeledkezett a gondolataiba, melyek egész másfele szárnyaltak vele. Elzának azonban ez rögtön feltűnt, hisz’ nem volt jellemző a férfira. - Valami baj van? – kérdezte. - Khmm. Semmi, bocsánat. – pirult el Levente, ami szintén nem…..
Elza a konyhájában üldögélt Kőszegi Leventével és kávét iszogattak. Olybá tűnhetett volna egy idegen számára, mintha két közeli barát bizalmas beszélgetést folytatna. Talán van is benne féligazság, bár ez a kávézás munkaadó és dolgozója között zajlik, a beszélgetés…..
Elzát nem vakította el a hirtelen gyarapodó vagyona. Profizmusával hamarosan lekörözte barátnőjét, Szilvit is, aki azonban nem volt féltékeny Elzára, sőt büszke volt sikeres „tanítványára”, aki rövid időn belül tarifát is tudott emelni. Amúgy sem veszélyeztette a…..
A férfi helyzetet változtatott. Úgy helyezkedett, hogy ismét szemei elé kerüljön a lány kitárult pinája. Két karját átfűzte Elza combja alatt, a tátongó, nedves nyílásba betolta két kezének mutató és középső ujját, melyekkel horgonyként megkapaszkodott, miközben, farkát…..
Elza végig nyomta a gázt, hiszen az este még találkája van egy kuncsafttal. Őszintén szólva, nem is bánta, mert legalább az otthon tett látogatás során felgyülemlett feszültséget módjában áll levezetni. Furcsa, hisz’ nem is olyan rég még attól rándult görcsbe a gyomra, hogy…..
A gyerekek, akik már sok hasonló jelenetnek voltak tanúi, érdeklődve figyelték az eseményeket. Először még szorongással töltötte el őket részeg apjuk viselkedése, de látván, hogy Elza nem fél és hogy milyen határozott, ők is megnyugodtak. - Na, srácok, akkor lehet bepakolni.…..