Regisztráció Blogot indítok
Adatok
micimackizmus

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ha egyetértesz elveinkkel,ha terjeszteni szeretnéd az Igét,ha szereted a seritalt,ha tudod, ki az a Malacka,ha nincs otthon pornómagazinod,ha 1024 megabites DSL-vonalad van,ha személyi számod 1-gyel vagy 2-vel kezdődik,ha láttál már jetit.E-mail címünk: micimackizmus@gmail.com..
Egy-két-há, egy-két-há, megy a mikrofon? Üdvözlet mindenkinek, ergé vagyok, Zsombor kolléga meghívásának eleget téve mostantól néha előfordulok majd az Anonim Antagonisták blogon. A házunk táján való söprögetés imperatívuszának eleget téve elemezném a Heti Válasz…..
Az első részben kitértünk a Bright-mozgalomra. Ezek a felvilágosultnak mondott ateisták tulajdonképpen megtévesztett emberek. Nem képesek felfogni a tényt, hogy a világ, vele együtt Földünk nem más, mint egy focilabda a Százholdas Pagonyban. A focilabda burkolata az univerzum…..
micimackizmus 2008.01.10 21:00:39
Nekünk, micimackistáknak minden vallásos, hívő és érző ember természetes szövetségesünk. Békejobbot kívánunk nyújtani (egyébként vallásilag teljesen megtévedt) keresztény, muzulmán, buddhista, zsidó, szcientológus, és egyéb vallású világpolgárnak. Hisszük, hogy egy…..
Magára valamit adó vallás nem bír élni közösségi élmény nélkül. Hívhatjuk ezeket orgiáknak, szeánszoknak, miséknek, istentiszteleteknek – a hangsúly a közös együttléten van. Egyházunk gyakorlatában prittypruttynak hívják ezeket a mindenféle giccset nélkülöző…..
A szerelem és a vallásos hit (sőt még az ateizmus) is olyan, mint a Selye János által leírt stressz és antistressz hatásmechanizmusa. Van egy mérték, ameddig építő hatású az egyénre, de túlzott mérték esetén leépítő.     Ebben a cikkemben egy régebbi…..
micimackizmus 2008.01.08 18:19:03
micimackizmus.blog.hu/
egy új vallás, érdekel a véleményed!
Micimackót mindenki ismeri, mindenki szereti, tehetségét, humorát, kedvességét és jóindulatát mindenki elismeri. A róla szóló könyvek roppant módon keresettek, rengeteg eladási sikert könyvelhettek el az üzletláncok miatta. Ez nem lehet véletlen. Winnie the Pooh alakja 1926 óta…..
Legfőbb célunk a társadalmi igazságtalanságok megszüntetése. Ehhez hitünk, világnézetünk és legszentebb meggyőződésünk szerint minden eszköz felhasználható, mely nem szül agressziót, nem kelt félelmet, valamint nem borítja fel a fennálló erkölcsi rendet. Célunk…..
A világ nagy válságba zuhant. Az emberek hite megrendült. Bizonytalanság uralkodik faluban, városban és tanyán egyaránt. Nem tudni, lesz-e remény. A közvélemény retteg, az általános hangulat mérhetetlenül rossz. Ilyen körülmények között csakis egy megoldás létezhet. Egy…..