Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kucsera denis

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még tavaly jelent meg az Átlátszó Oktatáson, hogy schmittelt pályázattal lett majdnem igazgató egy minisztériumi hivatalnok a budapesti Kölcsey Ferenc Gimnáziumban. Végül eredménytelenül zárult a pályázat. Most arról kaptunk egy emailt, hogy egy Kucsera Denis nevű…..
kucsera denis 2014.05.06 13:28:23
@safranek: Kedves Safranek!
Te vagy az egyetlen, aki legalább a fele nevét meri vállalni ezen a "szent" helyen. Annyira magyar vagy, hogy az már megbotránkoztató: nem olvasol el semmit, de véleményed az van a dologról... mert a feleségedtől hallottál valamit valami fickóról.

Nos, én vagyok az a fickó és megtisztelnél azzal, ha nem vaktában véleményezngetnél, hanem olvasnál is valamit hozzá... mondjuk a beadott pályázatomat.

Egyébként a gimnáziumból kikerülve beszéltél valamilyen idegen nyelvet, vagy megakadtál a saját világnyelvednél.

Mennyit költöttél kféle tanfolyamokra az Office programok elsajátítása érdekében?

És végül: tegyük fel egy skinhead pofán akar csapni, mit teszel: szépen megkéred, hogy ne tegye?

Ennyi az én véleményem rólad.
kucsera denis 2014.05.06 13:41:21
@nu pagagyí: ugagyaj kto tyibje piset?
Ami a lehülyített értékrendet és tönkretett intézményrendszert illeti, szegről-végről egyetértünk.

A "nyilvánvalóan alkalmatlan embert" nem tudom hova tenni! Ismerjük valahonnét egymást? Mondjuk cégvezető vagy te is, hogy ilyen határozott véleményed van? Kár hogy csak egy "nu pagagyi" vagy... egy niemand.

Ha valamit is konyítanál bármilyen szintű intézményhez, akkor tisztában volnál azzal, hogy az iskola nem más, mint egy nonprofit vállalkozás, ahol ugyanolyan alkalmazottak dolgoznak, mint bárhol máshol, csak a nyersanyag élő és a végső produktum más. Az iskola gazdálkodik, tervez, szervez és végterméket bocsát ki.
Remélhetőleg nálad intelligensebbet.

Mert úgy látom a kísérőlevelet sem tudjátok megkülönböztetni a szakmai anyagtól.

De nem baj, fő az, hogy van véleményed valamiről.
kucsera denis 2014.05.06 14:33:39
Kedves Prinz Danika!

Érdekes módon eddigi életemben az összes Danika vagy zugfirkász, vagy kábszeres szomszéd, vagy cezaromán banki tisztviselő, vagy ágybapisilő kistakony, aki a gyerekemet cseszteti az általánosban.

Egy kicsit én is megnéztem a te "előzményeidet" és ha jól gondolom, fiatalabb vagy a fiamnál is. Ezzel nincs is gond.

A gondom az veled, hogy zugfirkász vagy... előbb írsz, aztán olvasol is egy keveset a témához... és végül majd gondolkodnod is kell egy kicsit, mert a teljes pályázati anyagomat kiszivárogtató személlyel együtt sajnos jogi felelősséggel tartoztok a pályázati anyagom keretében kiszivárogtatott személyes adataim miatt is.
Hát igen a bulvárnak megvan a maga szépsége és megvan a veszélye is. Nem lehet mindig a Hallgatói Hálózat szoknyája mögé bújni.

A másik nagy gondom veled, hogy bár feltehetően egyetemre jársz, olvasni azt nem tudsz, szövegértelmezésben pedig elégtelen vagy. Legalábbis az én magyarórámon.

Ha olvastál volna, akkor kiolvastad volna belőle (különösebb erőfeszítés nélkül), hogy számtalan gyakorlati tudnivalót szeretnék az általam irányított gyerekek elé tárni.
Kettő ember volt, aki elolvasta a pályázatomat és megértette a szándékot.

Hogy miért nem kedvelsz, nem tudom, nem is érdekel. Csak ez a zsigeri negatív kisugárzás, ami árad belőled fiacskám... nagyon boldogtalan emberke lehetsz.

Látod éppen az ilyen emberkék miatt szeretném bármelyik iskola megpályázott igazgatói állását elnyerni, hogy az "Intézmény vezetésére vonatkozó szakmai programom" (merthogy ez a pályázatom, nem pedig a kísérőlevelem (amit te "pályázatként" magyarítottál) végén található a mottómat meg tudjam valósítani:
"Az iskola nem attól sikeres, ha 10-20 évente egy tudóst ad a világnak, hanem attól, ha művelt, hasznos és boldog emberek sokasága kerül ki belőle."

Az a benyomásom, hogy te és a csapatod nagyon, de nagyon boldogtalan emberkék vagytok, mert ahogyan elnézem, se műveltek, se hasznosak nem vagytok.
És a legrosszab érzés ezzel tisztában lenni... ugye?

Üdvözlettel,

Kucsera Denis