Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sergei_HUN

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az FC Barcelona vereséget szenvedett a San Mamésben a bajnoki nyitányon. Lássuk hogyan értékeltek a főszereplők...
Sergei_HUN 2019.08.17 18:39:14
@Bivi76: fuuuu de buta vagy !

Vázolok neked egy szitut, kíváncsian várom a reakciódat (már , ha lesz...)
14 éve dolgozol egy munkahelyen, amiért a beled kidolgoztad, kitetted szíved lelked, majd jön az új vezető és azt mondja, hogy bocs szart se érdekel mit tettél eddig a cégért, van egy 0 tapasztalattal, és 0 háttérrel rendelkező a helyedre. Mit reagálsz? Elismered, hogy igen ez ennyi volt? Kizártnak tartom, ha meg igen akkor tartom azt a kijelentést, amivel kezdtem :D
Sergei_HUN 2019.08.17 19:11:35
@Bivi76: Jujj!!

Úgy látszik nem igazán értetted a párhuzamot, amit felvázoltam Neked.
Tudod mit?! Segítek.
Én ezzel, azt próbáltam meg Neked elmagyarázni, hogy Te konkrétan semmibe veszed, azt amit Messi tett a klubbért. Erre próbáltam rávilágítani, hogy ha Veled ezt tenné egy munkáltató, hogy 14 év munkaviszony után, ami alatt Te a lelked kidolgoztad a cégért, egy új vezető érkezésekor rögtön lapátra tenne. Mit szólnál hozzá?

A többi mondanivalódra meg nem is reagálok, mert egyszerűen ebben a témában nincsen létjogosultsága.
A RAC1 értesülései szerint Josep Maria Bartomeu elnök és csapata André Curyvel kiegészülve szemtől szemben egyezkednek kedden a francia fővárosban a Paris-Saint Germain vezérkarával. Az FC Barcelona megkezdi az utolsó offenzívát a játékos megszerzéséért. ..
Az FC Barcelona egy karizmatikus személyt keres a világhírű akadémiájának élére, a klub korábbi játékosa, Patrick Kluivert jó eséllyel pályázik a poszt betöltésére, noha nem ő az egyetlen opció. ..
Sergei_HUN 2019.07.20 12:11:22
@DISTANTxTHUNDER: Nem teljesen értem a válaszod, segíts.
Hogy jön ide a játékosok megbecsülése, és sérülése? Egy szóval nem említettem ezeket a tényeket, de ettől függetlenül beszélhetünk róla. Az említett két játékos, Coutinho és Dembelé.
Coutinho nem megfelelően reagálta le a dolgokat a tavalyi szezonba. Közönség felé kiintegetés, mutogatás. Mirefel, mert lőtt egy gólt? Előtte mikor nem egy, nem két hanem 10en X meccset hozott le full alibiből, akkor hol volt az ego, hogy elismerje "bocs, balfasz vagyok"? Sehol... Amit nyilatkozott, akkor meg mondta, hogy küzdeni fogok stb, stb. Na, hát ez semmiben nem mutatkozott meg. Persze az agyhalott Valverde nem ott játszatja, egy része igaz. De anno a Pool-ban is jobbról befelé cselezve alkotott, csak úgy mint nálunk. Akkor hol az igazság? Hol a megbecsülés? Megérteném ha akkor mutogatna, ha lenne mögötte tartalom, az Ő esetében nem volt. Nem amiatt fütyülték ki, mert nem lőtt gólt, hanem azért mert nem látták rajta az akarást, a küzdést. Ez ilyen egyszerű...

A Dembelét illeti, az igaz, amit mondtál csórira rájárt a rúd az előző szezonban. De! Talán nem véletlenül, abszolút nem profihoz méltóan viselkedett... Késés?Nem veszem fel a telefonom, ha a munkaadóm hív, mert gyanítom PS-en játszott?! Hát ne a farok csóválja már a kutyát, na :D Ez egyszerű karma volt !

Ami a Griezmannos részét illeti a hozzászólásodnak, pedig :
Pont, ezért nem fordult volna meg még a fejemben sem, hogy elhozzam az Atletitől a tavalyi eset után :) Forrjon csak a Simeone által keltett semmitmondó közegben !
A ráfordított pénzből De Ligt bőven, bőven kijött volna, és még fel sem kellett volna venni a hitelt. Hiszen tavaly sem elől voltak főként a gondok, hanem hátul!
Sergei_HUN 2019.07.20 13:31:17
@Robi71: Örülök neki, hogy sikerült felfognod a cikk, valamit a hozzászólásom mondanivalóját :)
Az eredeti tervek szerint egy olcsó, rutinos játékos helyettesítette volna Jordi Albát a következő szezonban, de úgy néz ki inkább a versenyhelyzetre szavaznak a klubnál, és egy top szintű, tapasztalt megoldást keresnek...