Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SunChild

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"...indulás előtt egy felspanolós yager, kis csík, yager bejátszott. Meg Májki betolta a kamagrát. Mire odaértek a kurvához, már olyan szinten szét voltak csúszva, hogy a picsa elhajtotta őket a redvás kurva anyjukba, ráadásul magyarul, amire Andris fel is hőkölt, hogy «Te magyar vagy, gec?» mire a…..
SunChild 2019.05.24 10:49:29
Timike kedves, aranyos lány, mint sokan ő is a messzi alföldről érkezett csodás fővárosunkba egy új, jobb élet reményében. Timi sosem volt buta lány, a szentpiripócspataji gimnázium legjobb tanulója volt, amikor is szülei határozott érvei ellenére beadta a jelentkezését az egyik egyetem média…..
SunChild 2019.04.17 10:54:06
Bizonyos dolgokat – leginkább talán ételeket – egy-egy európai városról kapott nevén ismerjük. De vajon a párizsi tényleg a francia konyha remeke, Köln felett valóban parfümfelhő lebeg, Frankfurt (vagy Bécs) pedig a virsli hazája? Mostani írásunkban ennek jártunk utána.NápolyiValóban a dél-olasz…..
Húú de hipszter itt valaki! Kolin Márkkal kéne egy közös dalt csinálnia, az lenne csak a forró ..
SunChild 2012.09.18 13:56:17
@Kaksi Atomerőmű:

Pedig jó volt az IHM,szólni kellene a kreatívoknak, hogy kicsit sok volt mostanában a kokain :):)
SF.blog Sci-fi vs. fantasy 2012.01.14 10:00:00
Egészen eszement dolgot álmodtam, Kedves Olvasó! Egy olyan világba csöppentem, ahol sci-fi és fantasy keveredett, elfek rohangáltak lézerkarddal, hogy csak a legemlékezetesebbet említsem (de azért a sárkánnyal csatázó robot sem volt piskóta). Nem nagyon hasonlított erre a képre, de…..
Subba Ikrek 2012.01.05 10:12:00
SunChild 2012.01.05 10:54:19
Subba Puzsér Róbert 2011.02.19 14:19:00
Csúcs cucc aC:C-n...
Azt már a Kiss-től tudjuk, hogy a Rock’n’Roll Istentől való dolog, szerintük a teremtés hét napja után rögtön a Rock következett. Én hajlamos vagyok ezt elhinni nekik, s ha ezt a tézist elfogadjuk, akkor abban is biztosak lehetünk, hogy a kilencedik napon Isten…..
Kevés dolog van amit jobban utálunk a goánál. Persze ez nem igaz, mert sok dolog van amit utálunk, de a tetején biztos ott a goa is, mindegy. Szóval ezek a vad goások lemennek mezőre fesztiválra, és ott taposnak vagy egy hetet egy húzásra. Már jönnek a hasznos tanácsok, mint…..
Subba Viva Greg 2010.11.22 09:50:00
Ez az androgűn itt Viva Greg, és műsorvezető szeretne lenni. Ebben az Anettka projectjeiből ismert Gerencsér Tomi segít neki ezzel a lélegzetelállító kisfilmmel. Greg tündeszínű hajához jól érezte Gerencsér Tomi, hogy egy indulós, filmzenés nagyon megindító zene dukál majd,…..
Subba Subba Records: Magic of Music 2010.11.18 20:46:00
Ilyen szart is ritkán látni! Némi magyarázatot ad, hogy a gyártó a Házibuli Attilával Produkció, a klipet pedig az Anettka Média Intézet egyik legtehetségesebb tanulója, az annó Pákóval catfightoló Gerencsér Tomi jegyzi. (Köszi!)  ..
Érthető okokból nem írta meg a mai Blikk, hogy pontosan kikről is van szó, de nekünk azért kommentben megsúghatnátok: ki volt a kokainostálba (kokainstohlstálba, aucs) hányó 50-es színész, és ki a fűfüggő sorozatszereplő?! "Az egyik legkomolyabb eset az volt, amikor egy…..
"...én megvoltam szexuális úton, a lányom után, az orvos is megmondta!" /Forrás: az egyre mélyebbre repülő Joshi Barath./ A csatlakozó videóhoz csatlakozó kínzó kérdés: miért szedte le ezt a videót a Tv2 a portáljáról? :-D  (A lényeg a vége fele van.)  ..
Bizonyos szempontból azoknak a szolgáltató cégeknek rosszabb, amelyek általában jó szolgáltatást nyújtanak, mert náluk sokkal feltűnőbb, ha hibáznak. Ha a Magyar Postával küldetek el egy csomagot, akkor például igazi kellemes meglepetés az is, ha nem lopják el a cuccaimat. Ennek…..
Barátaim közül többen is árazócédulát ragasztottak szívük fölé golyóstoll által RIP DIMEBAG felirattal emblémázva pontosan 5 éve, amikor szegény Dimebag-et lelőtték. Mivel hősünk a világ legzseniálisabb RIFF-jeinek és szólóinak volt kreálója, egy perc néma…..
Régi kedvencem Joey Baron egy imádnivaló figura, és azon dobosok egyike, akivel be lehet égetni a " dobos a zenész legjobb barátja " viccet ötvenedszerre is elsütő barmokat. Bár nem feltétlenül az éppen európa turnén lévő Killer Joey amit első körben ajánlanék a…..
Megannyi szünet és kínos csend után a blog.hu-n talált végleges otthonra a blogom. Még több romantika, még több idiótaság, ráadásul az Index jóvoltából lesz kéthetente video lehetőleg sok kínos jelenettel ( ne fossál, rámnézve is kínos is lesz benne... ). Nyílván nem…..
 Jaj de kibaszott jó hely lehet Szentgyörgyvölgy! Micsoda hangulat, és azok a karakterek! :-D   ..
SunChild 2009.10.06 18:58:05
Rég röhögtem ekkorát, mint amikor átfutottam ezeket a képeket, szerintem zseniális! Mondjuk azt nem tudom, miért mindig a fickó a NO, de lennének tippjeim.          ..
SunChild 2009.10.05 17:37:15
@Zabkása: Meg a nyúlontúlról is!