Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szuperapu77

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
jay's workout Edzéstervek 2012.12.04 16:01:01
üzenetek hada záporoz szinte mindennap. az embereknek nem jóó, nem értik a fegyencedzés végén levő terveket, segítsek mááár. hát oké. most gondoltam írok egy összefogalalót, mert már elég sokszor leírtam egyesével sokmindenkinek.attól függően, hogy mennyi időd van edzeni…..
Szuperapu77 2014.05.05 21:57:52
Szia Jay !

A véleményedet és a tanácsaidat szeretném kérni mind étkezés, mind edzés terén. Hogy értsd mennyire más eset vagyok mint az itt általában kommentelők: 36 éves háromgyermekes családapa vagyok. Ebből nagyjából már sejtheted mikor voltam utoljára torna órán :-) Másfél hónapja nyomtam 90 kg-ot és életemben először zavarni kezdett a pólóm alatt a bukósisak, ezért az itt olvasottak hatására elolvastam a Harcosok étrendjét és próbálok eszerint étkezni. Napközben gyümölcsöket , zöldségköreteket nyersen és párolva, natúr joghurtot és hasonlókat eszem. Este egyszerűen amit kívánok: tükörtojás, házi kolbász, főtt étel és mindent amit csak megkívánok. Mondjuk a cukrot és az édességeket teljesen mellőzöm, csak vizet és tejet iszom (esetleg nagyon ritkán cukormentes üdítőt). Ezeket 500 mg-os c-vitaminnal, magnézium+B6-al és kálciummal egészítem ki. Kivételt csak a vasárnapi családi ebéddel teszek, abból nem engedek. Ez idő alatt 7 kg-ot fogytam mindenféle erőlködés nélkül és a napi hangulatom is sokkal jobb lett.
A fegyencedzést kb három hete kezdtem el a két nagyobbik gyermekemmel ( 11 éves fiú és 8 éves lány). Minden második nap tartunk edzést, edzésnaponként három feladattal.
1 nap: kézenállásban fekvő ( itt most két perc fejenállásnál vagyunk), híd (most 3x50 rövid híd) és lábemelés ( most 3x40 térd felhúzás)
2 nap: húzódzkodás (most 3x40 függőleges húzás), guggolás (3x50 guggolás gyertyában), fekvőtámasz ( 3x50 fekvő falnál)
Az edzések között kocogok. 1-2 km-el kezdtem, most 10 km-nél tartok.

A véleményedet szeretném kérni az étkezésről és az edzésről. Te min változtatnál ha változtatnál? Valamint azt szeretném megtudni, hogy te milyen vitaminokat szedsz, azt szeded-e egész évben? Ha nem akkor nem gáz-e amikor abbahagyod?

Válaszodat előre is köszönöm !
Szuperapu77 2014.05.08 21:13:32