Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smsvriandrscsb

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az erdő szélén lévő gyermektábor már a két világháború között is létezett. A '30-as években a postai dolgozók gyermekei számára épült erdei ház rengeteg gyermek kikapcsolódását biztosította évtizedeken keresztül...
HUN: Roland vagyok, filozófia-magyar szakos bölcsész és tanár, pszichológus és szamaras csöves. Szerintem a világ alapvetően szép és jó hely, de el van cseszve, és a mi dolgunk megjavítani azt. Ha ezzel a kijelentéssel egyetértesz, jó helyen jársz. Egyénenként a külvilágon változtatni csak…..
A nácik könyveket égettek, a dzsihadisták újabban hangszereket? El sem tudjuk képzelni mit vétettek szegény dobok, szaxofonok, erősítők, hogy égőáldozatként kell elporladniuk az Iszlám Állam legújabb agyament videójában. A líbiai sejt áll egyébként a 21 kopt keresztény…..
smsvriandrscsb 2015.02.25 08:17:08
@fehérfarkas: Végre valaki helyesbített. :) Amúgy nem értem miért érzi úgy mindenki, hogy írnia kell, pláne blogot vezetnie ha egyszerűen se érzéke, se tudása nincs hozzá. Az index meg főoldalra teszi.
A retrofuture szónak nincs jó magyar megfelelője. Jelentése körülbelül "a múltban elképzelt jövő" lehetne... Hihetetlen egykori szovjet ifjúsági kiadványokra bukkantam, egészen a harmincas évek közepétől találhatunk benne technikai érdekességeket, de ami a legjobb: fantáziadús elképzeléseket a…..
smsvriandrscsb 2015.02.11 08:58:27
@aki mást mond az hazudik: Azért az IS-re még mindig Szojuzzal repülnek. :) De amúgy igazad van. Jómagam viszont imádom a retro-futurizmust, a jövő, ami nem történt meg. Future that never happened, zseniális.
Szovjet futurizmusra hajazó lemezjátékok is voltak anno, még Magyarországon is. Még lehet a pincében találnék holdjárót vagy "képregényt".
Nem kell hozzá más, mint egy böngésző. A zseniális Archive.org csomó játékot DOSBox emulátorral böngészősre adaptált, így tényleg csak el kell indítani a játékot és ennyi.   Szerencsére túl sok bemutatott alanyom nem volt DOS-os, de azért párnál ti is megtapasztalhatják…..