Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eugenius

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aztán megláttam ezt a képet a Tumblren, és rájöttem, hogy mekkorát tévedtem. Pont én, aki nap mint nap szinte professzionális formában foglalkozik a rossz humorral. Ami a legjobb, hogy mivoltmaaneten a barikad.hu-n találta a képet. Emiatt az előbb, életemben először megnéztem a…..
Eugenius 2010.06.01 00:30:37
@Cuppanj a végére!: Na látom a kultúra azóta sem terjedt el :( Vonára a "nemzetmentő" elég erős kifejezés, Cobain meg azért zenélt egész jókat azon túl, hogy narkós meg öngyis. Ha viszont egymást szapuljátok, attól bizony senkinek se lesz jókedve. A szóviccblogon továbbra se libsizzünk meg fasisztázzunk, mert *ez nem annak a helye*. A magyarság valódi problémáival is biztos foglalkozik néhány honlap. A kép meg teccetős:)
Eugenius 2010.06.20 23:29:11
@Signoflifes: gratulálok a kommunistáknak, bizonyára most is beválna és működne marxék ideológiája, ahogy azt már nem egyszer tapasztaltuk a történelem során. vonáékat lehet nácinak nevezni, a demagógiáról viszont a "mi időnk" honlapján olvasott szöveg után inkább hallgass.
Az alábbi béna viccet azért közlöm, hogy sokadjára is rámutassak arra a veszélyre, amit a szóviccek jelentenek a szaporodóképes magyar ifjúságra nézve. Vegyük például C. Tamást, aki a csajának (!) küldte el a fenti képviccet, aminek a megfejtése persze:nagyon szeretlekMost…..
Eugenius 2010.05.20 15:45:37
@uckmuckfuck: abban viszont biztos vagyok, hogy az óegyiptomi nyelv sem érhetett a mai magyar nyomába leleményesség szempontjából :)
Eugenius 2010.05.18 15:05:41
Alapszabály: bármi, ami úgy kezdődik, hogy "hogy hívják a", az csak borzasztóan végződhet. Természetesen Ede vicce sem kivétel ez alól, sőt. Szegény Mónika, hiába billegeti magát a kollégák előtt, a vége lehangolóbb az íróasztalon történő dugásnál is:…..
A következő bejegyzés a komolytalanság színeiben született, valahol a neten barangolva akadtam rá.Pálinka mértékegységek:0,1l - Demo0,25l - Trial version0,5l - Personal edition0,7l - Professional edition1,0l - Network edition1,75l - Enterprise edition3l - Small business edition5l -…..
Eugenius 2010.04.28 10:33:55
László! Jóravaló férfinek tűnsz. Miért kell neked a címbéli kérdére azt válaszolnod, hogy "több is veszett Mohácsnál!"? Te nem vagy a nagypapám, és mások is olvasnak minket! Szégyelld magad!barátsággalMikorka Kálmán ..
Van egy határ, amit szerintem még egy szélsőjobboldali pártvezér esetében sem szabad átlépni. Gábor úgy lépte át ezt a határt, hogy a nyomában most is kiszakított, véres agyvelődarabkák repkednek a levegőben. Olvasónk a jól ismert taktikát alkalmazva a…..
Szép ez a péntek, nem szabad így maradnia, ezért küldöm minden kedves poliglott olvasónknak ezt a  - hangsúlyozom, hogy NEM vicces - szemétséget...
Eugenius 2010.04.18 22:42:50
Nem kell túlragozni, Machocsiga, vedd úgy, hogy már nem is élsz. Képzeljétek, a halálraítélt ezt a hahotoid merényletet merte írni nekünk:Nemzetközi szinten félek a csatlakozásoktól, bennem van az interfélsz... ..
Hogy ne csak jobbikos, vonás vicc legyen... Lacka Sunyi ördögbotos olvasó, ne gyere nekünk az antifasiszta maszlaggal, ismerjük az ilyet, előbb egy szolid vicc, aztán azt vesszük észre mindenkinek kötelező a batikolt ruha, a jézus-szandál meg az erjesztett tofu! Hát nem érzed, hogy…..
Ha igen, itt a helyed, mert Janó olyan provokációt követett el minden jóérzésű ember ellen, amit a jóérzésű emberek csakis egy jóízű licseléssel tehetnek semmissé. Ha azt gondoltad, a kémikus- vagy szobrászviccek jelentik mindennek a legalját értelmiségi területen, hát marha…..
Eugenius 2010.04.07 22:56:15
@grandaw: ezen sokkal jobbat derültünk, mint a tavaszi gerlefing erejű poston:)
Az önfeledt hahotás szemlélet ijesztő megnyilvánulása Machocsiga mindkét alkotása, szó sincs alattomos rafináltságról, itt ököllel megy a harc. A fenti kép megfejtése persze dzsokifagyi, az alantié pedig: villanyírógép..
Eugenius 2010.04.06 22:38:37
@Hang Ember: Bizony hun? Pedig én emlékszem is, hogy küldtem anyagot, s biztos nem vagyok vele egyedül! Már jó régóta a Dallas-fejű fagyit kell bámulnunk a címlapon...
kurvaszar A Villanyóra állása 2010.03.31 02:12:00
Eugenius 2010.04.04 13:33:18
Pedig nem is egy őrült professzor vagy hasonló, csak egy egyszerű, gonosz blogolvasó. Annyira egyszerű, hogy a fenti "képviccet" küldte. Érdemes nézni egy ideig és agyat facsarni, hogy utána az arcunkat markolászhassuk a kegyetlen, cinikus, buta, aljas megoldás miatt. Ami:…..
  Árpi bácsi közel jár a nagyképűséghez, amikor azt írja, hogy már elsőre is "elég szart" tudott alkotni. Árpikám! Ez a szakma rengeteg lemondáson, szenvedésen és nélkülözésen át vezet el az igazán nagy szarokig, neked még sok-sok tanulnivalód van, de ha…..
a válasz természetesen: a Nokia-dobozban vannak. A képért köszönet Évának!..
Hát most minden túlzás nélkül izzadok és remegek. Kinyitottam Csabesz levelét, amiben ennyi szöveg volt: Híres ember lábú híres ember volt már? Aztán elkezdtem facsarni az agyam, voltak is tippjeim, de az egész nem állt össze, csak annyit éreztem homályosan, hogy ez valami igazi,…..
Marmonidész - mondja Balázs, mi pedig március 17-én, szerdán megkezdjük a filozófusok és a fizofiát olvasók összefogdosását, aztán mindenkinek levágjuk a szakállát, akinek meg nincs, annak ragasztunk egyet. Maimonidész egyébként gyönyörű kézírással rendelkező…..
Eugenius 2010.03.19 12:34:41
@Petify Sándor: ez bréjnkokkot ér :D
Pázmány Péter egyszerűen elképesztő. Ha ebben az országban mindenki olyan egyenletesen magas színvonalon végezné a dolgát, ahogy ő gyártja az iszonyatos, koponytető-feszegetően rossz kép- és szóvicceket, nem itt tartanánk. Hanem a zárt osztályon nyilván. Íme a legújabb, a…..
Eugenius 2010.03.17 16:56:47
@Orcsány_Virenc: az egy dolog, hogy bátor volt, de ha olyan okos is volt, miért hordta a bugyiját a nadrágján?
A Sága nem tesz ilyet, szóval ő nem csak bátor, hanem tényleg okos is.
Gimli taccsra tett minket, el se kezdem ezt a hetet, hiszen:Mit penget az ügyvéd? joghúrt  ..
Ezt küldte a rettenetes Pázmány Péter, a címben idézett felütéssel. Most tényleg, emberek vagyunk, mondjátok meg, mit tehetek? A borzasztó humor ilyen intezív csapása ellen Yoda mester sem tudna ügyesen védekezni. Ha itt egyáltalán, a szó bármilyen liberális értelmében…..
"Jézus!" "Mi ez?" "Soha többé nem tudok nevetni!" Spermahajder latin-magyar nyelvű, a kitalálhatatlan családba tartozó zavarosan rémes képvicce feltüzelte a tesztközönséget. Nem is rabolom tovább az időtöket, íme a fertelem: Ma nemzeti érzelmekkel…..
Elértük - azaz elérte Tamás - a Mariana-árok fenekét, vagy van lejjebb is a viccelődésben? Mindjárt eldönthetitek. A megfejtést ezúttal nem dugom el pár sorral lejjebb, ugyanis olyan tréfáról van szó, ahol a lényeg a magyarázó részben rejlik.   Legutóbbi jelentkezésem…..
Vagy éppen kormánypárti daajka daajka képvicce? Mindegy, hiszen olyan harmatgyenge. Még szerencse, hogy nem dadog. De ezzel is túl sokat segítettem, hiszen a megfejtés: Szollár Domonkos..
Eugenius 2010.03.04 23:49:49
@tejbegrrr!!!: ez esetben a szögedi székesegyház esze jól vág, nem?
A finom, puha agyszövetekből csak odapörkölődött, feketés guzmó maradt, bután nézem az asztalt, én már soha rá nem jövök a harmincadik oldalon arra, hogy ki a gyilkos. A felelős - ebben a következmények nélküli országban végre mondjunk neveket! - Fermi-paradoxon. Most…..