Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toge96

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly november elején összedobtunk Nektek egy listát 10 gonoszról és megmutattuk, hogy a való életben, hogy is néz ki a filmekben általában álarc mögé bújtatott ábrázatuk. A tízes lista már akkor is szűk volt, hiszen sokan lemaradtak róla, ezért úgy gondoltuk, hogy…..
Igen, jól olvassátok, végérvényesen megszűnünk. Ez nem valamiféle ócska klikkelés szerzési trükk vagy hirtelen felindulásból elkövetett jajveszékelés. Még csak nem is arról van szó, hogy elköltözünk másik domain cím alá. Itt most végleges bezárásról lesz szó. Eme…..
Horror-Mirror Salem 1x01 - The Vow 2014.04.26 13:04:18
Határozott elképzelésekkel és magas igényekkel vágtam neki a Salem pilotjának. Átnyálazva az elmúlt évek sorozatait, azt kell mondjam, a The Walking Dead 1. évada óta nem vártam így sorozatkezdést, mivel az American Horror Story-ra teljesen véletlenül találtam rá az 1. évad…..
Horror-Mirror Jön a Salem! 2014.03.13 18:26:36
Bár már a comment:com lehozta, azért horror blog lévén mi sem mehetünk el szó nélkül eme ígéretes sorozat mellett. A WGN America nevű kisebb kábeladó készítette, ennél fogva igazi húzónevet nem fogunk látni az első évadban. De nem is kell, ha cserébe izgalmas lesz. És ha…..