Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nemvagyegyedul

15 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szentlélek, Ruach, Kundalini, Panacea, Ellenméreg, Folyékony Arany, Az Élet Vize, - csak néhány elnevezés az elmúlt évezredek mostanáig rejtettnek /okkult/ számító tudásából. Olyan kimeríthetetlen és kimerítő téma koncentrált Univerzális életenergiánk, a spiritualitás egyik Szent Grálja, hogy…..
  A Homo Sapiens most feljebb lép. Eljött az ideje. Bukdácsolunk, elesünk, újra felállunk az önmegszülési folyamatban, néha kapunk benne átmeneti pihenőt. Semmi gond, ez nem sorscsapás, hanem kegyelem. Mind megbízhatóbb félvezetőjévé válni itt a Földön a Világléleknek - néha, csendben, az önteltség…..
    “Ravkát, a várost kettészakította egy hatalmas árnyékfal, ami több kilométer hosszú és széles, nem jut át rajta a fény, cserébe tele van szörnyekkel, amelyek előszeretettel gyilkolják az embereket….Kelet- és Nyugat-Ravka gyakorlatilag kettészakad.”   A fenti egy rövid részlet a Netflix új…..
Az alkímiai ülések során légzéssel és egyéb gyakorlatokkal a tudatosságunk konfigurációjának egészen az energetikai gyökeréig hatolunk. A folyamatban résztvevőknek egy jótékony hatású, magasabb belső kapcsolódásra nyílik lehetőségük.  Ennek során: - az elme "kattogása" fokozatosan elhalkul, -…..
  "Mindenképpen arról van szó hogy az emberiség túlnyomó nagy többsége az emberi létezés körét elhagyni készül. A népek nagy része leszakad és elmerül. Ez a leszakadás természetesen irtózatos fizikai és biológiai és pszichológiai erőmennyiséget szabadít fel és ez az erőmennyiség azokat, akik nem…..
  Mi az élet célja? Sokan mondanak erről sokfélét, de mi van, ha az életnek nincsen különösebb célja? Mi van, ha egyszerűen csak szeretne rajtunk keresztül a maga teljes tisztaságában megvalósulni? Olyan egyszerűen, ahogy egy patak folyik, amikor nem gátolják kövek, üledék és faágak az…..
Átváltozásaink KUTYAHŰSÉG 2020.09.06 22:00:54
Tegnap óta az egész ország felett elsötétült az ég, érthetően borús hangulatban ballagtam ma reggel haza a piacról. Úgy éreztem, a bevásárló hátizsákom valahogy a szokottnál is jobban húzza a vállamat.Majd hirtelen, a közeli fák közül egy villámgyors, fekete kutyusszaladt oda hozzám. Játékosan…..
  "Fogságba születni" azt jelenti: nem ismerni a ketrecen túli világot. A cirkuszi oroszlán hiányérzetét az okozza, hogy bár sosem látta, legbelül valahogy mégis emlékszik a szavannákra.Gyakorlatilag mindannyian fogságba születünk itt a Földön. Nem ismerjük a belső teljességet, az önmagunkhoz…..
Átváltozásaink VISSZATÉRTEM 2020.07.11 18:38:05
  Hosszú-hosszú hallgatás után most jött el az ideje a világ exponenciálisan gyorsuló változásában, hogy újra megosszak: gondolatokat, érzéseket és előérzeteket. Erre mostantól a terveim szerint a ma elindított, kétnyelvű Facebook-oldalamon kerül majd sor, legalább is egyelőre. A belső…..
Jimmy Perry és David Croft író és rendező szerzőpáros nevéhez több nagysikerű angol sitcom megalkotása fűződik, amelyek közül Magyarországon kissé furcsa módon a saját hazájában kevésbé sikeres Csengetett, Mylord? vált eszméletlen népszerűvé, olyannyira, hogy manapság már hatalmas kultstátusszal…..
Ha esetleg valakinek elvonási tünetei lettek volna, amiért időtlen idők óta nem volt Jóbarátok-poszt, hát megbízható régi beszállítónk, Semiambidexterous gondoskodik a betevő adagról. Az első két találat a múlt és a várólista ködéből sejlik fel. 4.17:Phoebe megtudja,…..
Jelenleg ennél értékesebb kiegészítőt nem találsz a piacon. ..
A Heesen leleplezte a Project MAXIMUS-t a monacói hajóbemutatón. A 83 méteres hajót Clifford Denn tervezte. A holland cég szerint a Project MAXIMUS egy nagyon flexibilis platform, amely optimálisan használja a belső és külső tereket. Egy hosszú, mély és keskeny hajótestet terveztek,…..
Pár napja derült ki, hogy bezár Budapest egyik nagyon jó, díjazott étterme. Többféle találgatás is szárnyra kapott ezzel kapcsolatban, így a legegyszerűbb megoldást választottam, megkérdeztem a séf-tulajdonost...
Burger Blog Gourmet Fesztivál 2017 2017.06.06 07:02:47
Lassan eltelt két hét az idei Gourmet Fesztivál óta, leülepedtek az élmények, itt az ideje hát összefoglalni, hogy miket is kóstoltam ebben az évben...
Manapság úgy érzem eléggé elkorcsult ez a világ mindenféle szempontból.Most konkrétan a lányokról pontosabban a külsejükről alkotott kérdéseimre szeretnék választ kapni.Mostanság akármerre járok (baráti kör,plázák...stb)a "jó csaj" jelzőt mindig egy bizonyos kinézetű lánycsoportra aggatják rá.A…..
Nemvagyegyedul 2017.03.13 12:29:33
@Dr. Bélus___:

Elolvastam a szerző másik bejegyzését, így a középiskolait inkább javítanám általánosra. Természetesen az Index címlapi megjelenés nem az ő, hanem a címlap szerkesztő felelőssége.
Nemvagyegyedul 2017.03.13 12:21:44
@Dr. Bélus___:

Hát, sajnos az bizonyosnak tűnik, hogy napi minimum 3 hamburger kritikának és amint látjuk, nagy mennyiségű középiskolai dolgozatnak tuti helye van minden nap az Index címlapon.
Azzal aligha vitatkozhatunk, hogy Magyarországon a bármivel töltött csirkemell az egyik leginkább népszerű rántott hús. Karrierje emlékeim szerint az 1990-es évek elején kezdődhetett sajttal és sonkával töltött formában, ami azóta is töretlen. Kétféleképpen szokás elhelyezni benne a tölteléket, de…..
Nemvagyegyedul 2017.01.13 21:47:43
  Ezzel az bejegyzéssel nem az eddigi menetrend szerint készültem el, egyszerűen azért, mert nem éreztem valódi belső késztetést az írásra: szívem szerint éppen semmi mondandóm nem volt.   Néhány éve biztosan bármi áron “időre” megírtam volna a posztot. A saját…..
    Szeretettel köszöntök ismét mindenkit a változás nagy, közös Hullámvasútján.   Először is, így a negyedik bejelentkezésemhez érve szeretném megköszönni, hogy ilyen sokan elolvastátok és megosztottátok az előző posztokat.   És most máris a lényegre térek,…..
Ma kitettem egy képet a facebookra a következő szöveggel "Ha az egyik nap gyönyörű a világ, a másik nap barátságtalan - a különbség én vagyok. ~ taoista mondás". Ezt a gondolatot, nevezetesen, hogy minden csak az én fejemben képződik, már nagyon sokan megfogalmazták az írott…..
Nemvagyegyedul 2014.05.16 21:45:16
    Spoiler alert 2: Az írásban utalások találhatók a Walter Mitty titkos élete című film részleteire és befejezésére. A rendhagyó elemzés első részében megosztottam az előfeltételezést, miszerint ez a film, ha szimbólumokon keresztül is, de visszatükrözi a világ…..
  Spoiler alert: Az írásban utalások találhatók a Walter Mitty titkos élete című film részleteire és befejezésére.   Eredetileg egy másik posztot terveztem mára, de ez a mostani az utolsó pillanatban valahogy elé kéredzkedett. Cserébe egy helyett mindjárt két bejegyzés lesz…..
A mai naptól kezdve egy új elemet vehetek észre a blogokon. Hogy ez a számláló mit, hogyan, mikortól és miért számol, azt ebből a kérdés-válasz posztból tudhatjátok meg. Pontosan mit számol ez a számláló? A nagyon precíz deffiníció a következő: Az adott posztoldalon…..
        Szeretettel üdvözöllek, elöljáróban néhány szó magamról és e blogról.   Magamról talán annyit, hogy nem vagyok én sem tanító, sem mester, csak egy átlagember, aki hosszú-hosszú évekig maga is minden nap egy hamis tükörbe nézett: félszívvel kapaszkodott az…..