Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FASZAGYEREK2

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Most nem a szimpla nemtörődöm, vagy kifejezetten rosszindulatú megnyilvánulásokat tárgyalom. Ezek kezeléséről írtam már itt.) Álláskereső számára kellemetlen kérdések felmerülhetnek úgy is a munkáltató részéről, hogy ezek jogosak és érthetők is. Alapszabály: nem…..
Éjjel fél három van, mindenki alszik. A gyerekek és az anya mély, az apa felületes álomban. Az apa okoskarkötője jelzi, hogy felébredt. Az okosotthon központ jelzi, hogy mozgást észlelt az emeleti hálószobában, felkapcsolódott a lámpa az emeleti előszobában, majd a…..
...ahogy Lemmy bácsiék is megénekelték:   Kedves Olvasóink, fogadják szeretettel VB előtti kedvcsinálónk folytatását. Ezen cikkünk is azt hivatott alátámasztani, hogy nem csak a pályán lesznek figyelemreméltó látnivalók a soron következő rangos világversenyen. Önöknél…..
FASZAGYEREK2 2014.05.21 21:06:16
Többen kérdezték, hogy miért írtam egy olyan indulatosra sikeredett bejegyzést, ami pusztán egy pletykán alapul. Ráadásul olyan pletykán, amiről később kiderült, hogy nem igaz – vagy legalábbis nem úgy igaz. Lényeg a lényeg, lesznek vendégszurkolók a zárófordulóban…..
Kedves olvasóinknak bizonyára feltűnt, hogy túl sokat nem foglalkozunk a magyar Nb1 eseményeivel. Vannak persze kivételek, mint diósgyőri vendégszerzőnk írásai, vagy épp a mostanában elmaradozó kispesti gondolatok teleregény, nem is beszélve a nagyszerű Betta tippelésekről.…..
Legutóbb a legfontosabb lánybandákat vettem sorra, aztán elgondolkoztam, mégis mi lehet ma azokkal a fiúzenekarokkal, amelyekért lányok milliói sírtak vagy sikítottak a kilencvenes években. Mert volt belőlük bőven. Azokból, akik faszán vagy éppen nagyon bénán táncoltak,…..
Egy nagyon kínos dologról kell szót ejtenünk: népszerű zenekarok tagjairól, akik rettegnek a kritikáktól és/vagy a kommentektől. Mi, kisebb zenekarok normális tagjai kérünk elnézést, ez valóban nagyon-nagyon kínos. Zenészként (OneHeadedMan zenekar - lehet trollkodni) és a…..
FASZAGYEREK2 2014.05.17 13:39:52
A Kapos TV két műsorvezetőjének sikerült az az egészen elképesztő bravúr, hogy a sporthírek felkonferálása után pármásodperces humorbombázásba kezdtek, amiben mindkét fél szörnyet halt verbálisan. Az idősebb riporter kezdi a bulit, egy laza dagadtozással, mire a fiatalabbik…..
FASZAGYEREK2 2014.05.16 12:09:40
Belsőség Így add el az autódat 2014.05.14 10:21:57
Vannak, akik az éjszakai utcán, esőben fotóznak mobiltelefonnal. És vannak, akik megadják a módját. (A végén a please epic!) ..
Mandiner blog Magyar Korlát 2014.05.06 22:31:00
Ahogy a Facebookon terjedő fotó civil feltöltője írja: „Magyarország egyetlen fotón elmesélve”. Egyebet nem tudunk mondani, kérem kapcsolja ki...