Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csak Kíváncsi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szcientológia "egyház" a jelek szerint a leggazdagabb magyarok milliárdjaira pályázik. "TOP 5000 Találkozó" fantázianevű rendezvényükre a min. 500 millió (de inkább 1 milliárd) éves forgalmat produkáló cégek tulajdonosait várják. Weblapot is csináltak…..
Előzmények: Új márkanév az üzleti fronton A pénz beszél, a kutya ugat, szokták mondani. Most már van 9 millió okunk azt hinni, hogy ez a cég bizony csak egy (újabb) fedőszervezet Hubbard okosságainak terjesztésére a magyar gazdaságban. A cég nemrég a Szcientológusok…..
Csak Kíváncsi 2014.05.04 21:01:45
@Rózsabogár:

"Most azt látom, hogy a szcientológusok gyakorlatilag azt csinálnak, amit csak akarnak. A vállalkozói rétegben nagyon elharapóztak és ügyesen menedzselik be magukat egyre magasabbra..."
Én is ezt látom minden nap!

Nekem korábban semmi tapasztalatom nem volt velük. Nemrég kerültem egy olyan céghez, ahol elég komoly befolyásuk van: Piroska, comline, performia. Nem tudom középvezetőként meddig tudom megúszni, hogy ne akarjanak beszervezni.

Tréningekre folyamatosan "ajánlott" menni. A HR-t teljesen a kezükben tartják.
Csak Kíváncsi 2014.06.23 21:02:19
@Rózsabogár: Már jó fél éve a szciknél szívok, de alakul egy másik lehetőség is, nagyon remélem őszre lelépek.

Azóta befizettek több tréningre is! :) Komolyan mondom ilyen agyhalott gyülekezetet én még s-o-h-a nem láttam, pedig megjártam már pár szar helyet. Egészen döbbenetes, hogy nyalják be ennyien ezt a szart.

Egy dolgon gondolkozom. A képzéseken résztvevőkön és a a felHOMÁLYosított régi kollégák közül többeken is felfedeztem, mennyire lelkesek és HISZNEK ebben. Valódi hit lehet ez, vagy kurvajól csinálják, hogy előbbre kerüljenek a vallási vagy céges hierarchiában?

Ja még valami: erről az organic mission / organo gold társaságról mi a véleményetek? :)