Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spanyol

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miket nem talál az ember! Ilyenkor jut eszembe az az ördögi számkombináció, amivel a vasi gyerekeket ijesztgetik. Hogyaszongya 1999. Húáááááááá! 1999! Brrrrrrr! Ááááá!   ..
  Magyarok, fegyvert gyűjtsetek és készüljetek, mert lassan sorsdöntő óráit éli a nemzet. Most derül ki, hogy szittya vért dobbogtat az ereinkben a mi drága magyar szívünk, vagy csak valami híg finnugor löttyöt keringtet az ócska ketyegő. Testvérek, ti, akik a…..
Mint azt tegnap már jelentettük, óriáscsirkét vezettek el az SZDSZ Gizella utcai pártközpontjából, 2009. június 7-én a súlyos vereséggel véget ért EP-választások után. Megdöbbentő videó, sokkoló sárga óriáscsirke, csak itt, csak most, csak erős idegzetűeknek! ..
Spanyol 2009.06.08 18:06:29
@Thaddeus Griffin: sőt még egy pezsgő is előkerült valahonnan...
  Vigyáznak ránk és vigyázunk rá, hogy ne csavarodjunk teljesen bele - fű alatt terjedő - levelünk aprólékos szemantikai elemzésébe. Szóval nem full time öntöttük be a betűket valami óriási elemző szoftverbe, hanem foglalkoztunk mással is a múlt héten. Még a rasszizmus…..
Spanyol 2009.05.18 12:29:24
@mefisto:

----- Továbbított levél Tom Resist címről -----
Dátum: Wed, 18 Feb 2009 05:04:25 -0800 (PST)
Feladó: Tom Resist
Viszontválasz cím: tomresist@yahoo.com
Tartalom: Fw: nyilt levĂŠl
Címzett: info@inforadio.hu, zoom@zoom.hu, szerkesztoseg@nepszabadsag.hu, online@nepszabadsag.hu,
szerkesztoseg@mail.gondola.hu


--- On Wed, 2/18/09, Tom Resist wrote:
From: Tom Resist
Subject: nyilt levĂŠl
To: nfo@hirtv.net
Cc: fn@sanomabp.hu, szerk@mno.hu, stop@szerkesztoseg.hu, webmester@hirtv.net, info@hirtv.net, info@hirszerzo.hu
Date: Wednesday, February 18, 2009, 1:01 PM
  Még egy rövid poszt mára. Joggal merül fel a kérdés, hogy Juhász Ferenc mit keresne az országgyűlési karzaton egy miniszterelnöki beszéd alatt, amikor a parlamenti patkóban van a helye.   Éppen ezért megnéztük az ülésnapok felvételein, hogy Gyurcsány Ferenc idei…..
Spanyol 2009.05.06 14:03:04
@civilkontrol:
ha ez a levél dezinformáció lenne és juhászot akarná lejáratni, akkor miért teregeti ki teljesen az mszp szennyesét. őszöd óta ez túl veszélyes játék lenne, hogy csak viccből is megpróbálnák.
ez a levél gyurcsányt, szilvásyt és laborczot járatja le.
Spanyol 2009.05.07 04:38:58
@remetebal:
köszi. azért folytatjuk. és igyekszünk meggyőzni.
  Tegnap megfogalmaztunk egy sejtést, hogy kire illenek a levélben (akár dezinformációs szándékkal) elszórt személyes motívumok. Ahhoz, hogy valaki ilyen kemény vádakat foglaljon levélbe, nagyon erős motiváció szükséges. Lehetett-e oka megsértődni Juhász…..
Spanyol 2009.05.06 14:40:26
@civilkontrol:
sok kapcsolati szálon futtatjuk a történetet. de nem akarjuk kisajátítani, sőt!
azon kicsit csodálkozom, hogy ebből az anyagból egyszer sem lett index címlap. ellentétben a teljesen kamu, fél éjszaka alatt összetákolt raisz üggyel.
Spanyol 2009.05.06 15:10:09
@civilkontrol:
így vagy úgy, de ezek szerint akkor figyelnek minket. :)
Cool List Hungary Mi ez a kúlság? 2008.12.05 19:01:00
Sziasztok!Tavaly készült el az első magyar cool lista,az ötven legkúlabb emberrel Magyarországon. Most már tehát hagyománya van annak, hogy az év végén listába rendezzük a legmenőbb arcokat, akik ezúttal már nemcsak a zene területéről érkeztek, hanem a divatszakmából és más,…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..