Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jack The Ripper

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fáymiklós Mangi néni 2018.08.07 07:15:20
Nem akarnék beszállni a manginénizésbe, de mi mást csinálhatnék. Nem én tehetek róla, hanem a Zsiga bácsi, na, ebbe meg végképp nem szállnék be. Szóval, akit Mangi néninek hívnak, az Széchenyi Zsigmond felesége, az utóbbi pedig gyermekkori hősöm, illetve, akkor azt hittem, gyermekkori marad,…..
A Viasat3 a következő hashtaggal reklámozza a Supergirl című sorozatát: #girlpower Meg olyan képekkel, amiken a főszereplő Melissa Benoist szerepel Supergirl-jelmezben (ha már egyszer képregénysorozatról van szó), és a biztonság kedvéért, meg azért, hátha az emberek elfelejtenék, hogy ő egy nő, a…..
A Juventus átigazolásokért felelős igazgatója felfedte azokat a célokat, melyeket klubja a következő szezonra kitűzött maga elé. Mint ismeretes az Öreg Hölgy zsinórban harmadik Scudettoját hódította el, s egyben az első olyan csapat lett, mely átlépte a 100 pontos álomhatárt a…..
Juventus FC blog 32! 2014.05.04 17:35:28
A Juventus matematikailag is megszerezte zsinórban harmadik bajnoki címét, miután az AS Roma csapata 4-1-re kikapott a Catania vendégeként. A Bianconeri ma nem játszott Serie A-s mérkőzést, mivel a csapat kisebb pihenőt kapott a Benfica elleni Európa Liga mérkőzés miatt, de ez a…..
A Juventus rendkívül közel került ahhoz, hogy elhódítsa a klub történetének harminckettedik bajnoki címét, ehhez mindössze annyi szükséges, hogy az Öreg Hölgy hétfő este hazai pályán legyőzze az Atalanta csapatát, azonban, ha az AS Roma a vasárnapi játéknapon pontokat…..
Jack The Ripper 2014.05.04 19:08:28
Nem igazán értek egyet a Conte-t ekéző hozzászólásokkal. Először is: mondom ezt annak ellenére, hogy a Benfica ellen elért eredményt egyértelműen gyalázatnak tekintem. Nem tudtam nézni a meccset, de a statok alapján 19-szer lőttünk kapura, 7-szer el is találtuk, míg a portugálok 1 db. kapu eltaláló lövést adtak le 90 perc alatt. Portugáliában 2-t. Ez nem mentség, mert fejen állva is tovább kellett volna jutni, de olyan azért volt már a történelemben, hogy nem az esélyesebb (és a jobb) csapat ment tovább. Másodszor: nem értek a focihoz, de hajlamos vagyok azt hinni, hogy a korai BL-búcsút hibás formaidőzítés okozta. Erre akkor finoman a srácok is utaltak, és ha figyelembe vesszük azt a már akkor kimondott tényt, hogy a Juve-nak egyértelműen a bajnoki cím a legfontosabb, akkor meg tudom érteni, hogy Conte miért nem "játszott" a formaidőzítéssel. Bízott abban, hogy a továbbjutás lendületből menni fog. Nem jött be. Az is lehet, hogy nem érezték BL-győzelemre esélyesnek a csapatot, és egy BL negyeddöntő és ezért csak pl. egy bajnoki ezüst nem eredmény egy ilyen költségvetéssel dolgozó csapatnak. Nyilván nem akartak kiesni a csoportból, de a múlt év végén még így is ez tűnhetett a kisebb rossznak. Végül a nyilatkozatairól: ebben az emberben óriási düh, indulat és feszültség dolgozik, nagyrészt azért, ahogyan bennünk a Moratti-ügyeskedés végén kizártak a bajnokságból és gyakorlatilag meg akartak bennünk semmisíteni, illetve azóta a pályán tehetetlen ellenfeleink folyamatosan ujjal mutogatnak ránk, hogy csalók vagyunk, Garcia a Rómától addig ment, hogy kijelentette, nekünk lefekszenek a kis csapatok, nem is mi verjük meg őket. Conte ezt az energiát át tudja adni a játékosoknak, ezért alázzuk a Serie A-t már harmadik éve. Most a nyilatkozataival nem csinál mást, mint visszaad egy kicsit abból, amit kapott. Nyilván nem egy diplomatikus megoldás, de a bírálatát hagyjuk meg azoknak, akiknek harmadik éve rúgja szét a seggét, mi pedig legyünk büszkék arra, amit elértek (nekünk is, a szurkolóknak).