Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emprise

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az HBO GO egy online videótár, amin keresztül több száz film, sorozat és egyéb program érhető el. 2011-ben indult el fejlesztését egy magyar csapat végzi, akikkel néhány hete beszélgetett az Index. A szolgáltatás nagy előnye, hogy nemcsak televízión, hanem számítógépen és…..
emprise 2016.05.18 10:53:19
@Lac89: Megjegyzi, hogy mit néztél meg eddig és azt is, hogy hol tartottál benne. Összes többivel egyetértek :)
Pere Laci újabb története az indiai hétköznapokról. A sorozat előző részeit ide kattintva olvashatja. Imádom az indiai konyhát, de néha azért néha jól esnek a nyugati ízek. Feleségem már hazament, Ben ritkán főz és akkor is csak brit kaját. Tudjátok, mint amikor a…..
emprise 2014.06.25 12:41:18
@vasutasrendőr: A kb. egymilliárd hindu mellett van vagy 180 millió muszlim, keresztény, buddhista etc., akik ehetnek marhahúst :)
A Totalcaron hétfőn jelenik meg a Porsche Winter Driving Trainingről szóló képes beszámoló. Mivel a Porsche kiváló vásárfiával kedveskedett az újságíróknak az amúgy is ötcsillagos program mellé, a Mohó Hiéna lemond az igen jó megjelenésű futártáskáról, ami leginkább…..
A Delphi egy igazi, autóipari óriás-beszállító. Erőátviteli rendszerektől kezdve folyadékkristályos kijelzőkön át futómű-alkatrészekig mindent gyártanak. Sokan így vagy úgy, de kerültek már kapcsolatba a termékeikkel. Bár pár évvel ezelőtt komoly gondban voltak, mostanra…..
Adó- és járulékemelést varr a kormány a vállalkozások nyakába azzal, hogy fel kell emelniük a bruttó 300 ezer forintnál kevesebbet kereső dolgozóik nagy részének a bérét, ha részt akarnak venni a közbeszerzési pályázatokon, illetve állami támogatást igényelnének.A nettó…..
Egy-két kivételtől eltekintve, általában sosem voltam elájulva a Nike magas szárú cipőitől. Sajnos mindig egészen furán álltak a lábamon, túl robosztusak, túl "sokak" voltak nekem. Ez az itt látható új, bőrből készült prémium Nike cipő viszont azonnal levett a…..
GyZ rádióhallgatás közben bukkant ezekre:Kedvenc idegborzoló félrefordításom a Radio Café hülyeségét dicséri:Valami mélybársonyosan reszelős halivúdi hangalámondó hangon "In a world full of HD-Ready.."  (a HD Ready valami TV készülékes technikai specifikáció…..