Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cobb

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog láthatjátok alapvetően pozitív oldalról közelíti meg a dolgokat, de mostanában annyi barátnőmmel, ismerősömmel beszélgettem, aki azon siránkozik, hogy „csak neki nincs normális kapcsolata”, hogy ezt muszáj megosztanom veletek. Kezdjük az elején adott egy fiatal, csinos…..
Cobb 2014.05.03 16:52:05
Hol vannak a normális nők?

Hol vannak a normális nők, akik nem a nagypofájú, hazudozó, műmájer seggfejekre buknak? Akiknek a múltja nem hemzseg az egyéjszakás kapcsolatoktól? Akivel végig lehet menni az utcán anélkül, hogy sok tahó ne mutogasson ujjal rá, hogy megdugtam azt a csajt. Akik nem kelletik magukat mindenhol mindenkinek függetlenül attól, hogy van épp barátjuk vagy nincs, ha meg van főleg? Hol vannak a normális nők, akikkel lehet normálisan is beszélgetni normális dolgokról és nem kezdenek ásítozni, ha az ötödik mondatomban még mindig nem a szexuális szokásai felől érdeklődök? Hol vannak a normális nők, akikben még van tartás és nem teszik szét a lábukat néhány órás ismertség után, főleg olyanoknak, akiken messziről látszik, hogy csak dugni akarnak? Vagy ha már szétették, akkor meg ne panaszkodjanak, hogy úgy is bánnak velük, ahogy megérdemlik.

Normális férfiak vannak és általában arról lehet felismerni őket, hogy nincs senkijük, mert nem kellenek senkinek (olyan nagy szerencse meg ritkán van, amikor egy tényleg kivételes nővel hozza össze a sors, akitől távol állnak a fentiek). Mert a nőknek ők unalmasak, mert meg lehetne bízni bennük, mert vannak érzéseik, mert nem hazudoznak, mert nyugodtan lehet a nő akkor is ha távol van, mert esély nincs, hogy megcsalja a barátnőjét, mert úgy gondolja, hogy azért van vele, mert vele szeretne együtt lenni és nem mással.

A normális férfiaknak sajnos az önbizalma a 0-t közelíti a fent leírt dolgok miatt és amiatt, mert a nők kerülik, mert ki meri mutatni az érzéseit és mert nincs meg a kamu duma, amire a nők kíváncsiak. (Egyébként miért van az, hogy egy hazudozónak jobban elhiszi egy nő, ha azt mondja neki, hogy ő legszebb, akit valaha látott, mint egy olyannak, aki tényleg így is gondolja? Más bókra is érvényes a kérdés, ez csak egy példa volt.)

Amikor a nő azt mondja, hogy normális férfit szeretne, még saját magának is hazudik, mert az ilyeneket rázza le a lehető leghamarabb.

Körbe kell csak nézni a világban, milyen embereknek van a legnagyobb többségben barátnőjük, vagyis inkább csajuk, mert ezek csak a "csajuknak" hívják az illetőt, aki ott van mellettük, persze a nő a barátnőjének képzeli magát...