Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila Gemcseri

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog láthatjátok alapvetően pozitív oldalról közelíti meg a dolgokat, de mostanában annyi barátnőmmel, ismerősömmel beszélgettem, aki azon siránkozik, hogy „csak neki nincs normális kapcsolata”, hogy ezt muszáj megosztanom veletek. Kezdjük az elején adott egy fiatal, csinos…..
Attila Gemcseri 2014.05.03 02:10:56
@famefatal: az a vicc, hogy én meg pont az általad írtak inverzét tapasztalom. 24 vagyok, lassan fél éve túl egy több, mint 6 éves kapcsolaton. Ez idő alatt nem ismerkedtem és most, hogy újrakezdeném, azt se tudom hol kezdjem. A szakomból adódóan alig van körülöttem lány (és az is olyan...) és egyszerűen az ismerettségi köröm az szűk ahhoz, hogy abban ismerkedjek kedves, csinos csajokkal.

Szóval mit javasolsz, hol keressek "fiatal, csinos nő aki nem csak szép de okos is" csajokat? Ahol eddig kereset, pont azt éreztem amit írtál, csak fordítva... Szóval?
Attila Gemcseri 2014.05.03 14:01:56
@famefatal:

Igazából sokmindent szeretek csinálni, de mondj kérlek pár hobbit, ami jó lehet :) aztán én már nem is terhellek a kommentjeimmel...
Attila Gemcseri 2014.05.04 13:38:03
@famefatal:

Köszi :) Hát igazából az elmúlt időszakban elég sokat dolgoztam, egy céget vezettem, de most már átadom másnak, szóval még több időm lesz... :)

Villamosmérnöknek tanulok, emellett én is voltam jó párszor falat mászni, szeretek squasholni, mostanában futok és kondizok, régebben szerettem biciklizni, télen korizni, filmezni, zenét hallgatni stb. Suli mellett szeretek programozni, nagyon érdekel a design, szeretek arculatokat tervezni csak úgy hobbiból, meg akarok tanulni gitározni... szóval a paletta elég széles :D

Igazából lehet, hogy tudatosan is, de nem így a közelemben keresek barátnőt. Nem akarom feltétlenül, hogy érdekelje a hobbim kezdetbe. Sőt, inkább az lenne az ideális, ha nem is érdekelné, viszont legalább olyan nyitott lenne, mint én, és érdeklődővé válna és megszeretné, érdekelné egy idő után. Ez a fajta nyitottság, fogékonyság új dolgokra sokkal inkább lehet szerintem egy jó kapcsolat alapja, mint egy adott (jó esetben megegyező) irányú szilárd érdeklődés.

Tudom, hogy én is változom, és talán még közel sem vagyok ahhoz, hogy mi leszek végül :)

Nincs neked egy email címed? :) Nem írnád meg privátban?