Regisztráció Blogot indítok
Adatok
liveindreams

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritkaságszámba megy a szoptatás ábrázolása az ókori ábrázolóművészetben. Ez a példány Szicíliában Megara Hyblaea nekropoliszában került elő, Kr.e. 550 körülre datálják. A típus elnevezése kourotrophos (gör. κουροτρόφος) - azaz fiát tápláló, szoptató. Ennek a darabnak a különlegessége, hogy az anya…..
liveindreams 2018.08.06 22:18:00
fáymiklós Woody vége 2018.01.29 07:30:41
Lehet, persze, nagyvonalúskodni, hogy Woody Allen már elmúlt 82, nem lehet ezt a filmkészítési tempót a végsőkig tartani. Vagy hogy az utolsó filmek mintha mások lettek volna, eleve kevés embert érdekeltek, anyagi értelemben egyértelmű bukások, külön is, együtt is, de mégis mi van, ha tényleg…..
Az emberek jelentős része azért kezd el sportolni, mert elégedetlen az alakjával. Közülük is a legtöbben vélt, vagy valós túlsúlyuktól szeretnének megszabadulni. Szinte minden héten látok egy-két új arcot a teremben, akik zavartan izzadnak valamelyik kardió gépen. A többség odáig jut el…..
liveindreams 2017.08.02 00:09:48
@igazi hős: a tévés résszel tökéletesen egyetértek. a jó sorozat sose uncsi
A múlt heti összeállítás után újabb 10 olyan filmmel érkezem, amelyeket nem láthattatok a magyar mozik műsorán - és ez igencsak komoly hibának bizonyult. Az alábbiak mindegyike többet érdemelt volna egy-egy kósza fesztiválpremiernél és hogy a közönség túlnyomó része…..
A lakás mérete egy kulcskérdés az ingatlanválasztás során, habár tény, hogy a praktikus elrendezés legalább ennyire fontos szempont. Mai bejegyzésünkben az elmúlt hét legjobb ingatlanjai közül mutatunk be néhányat. Válogatásunkban az egyszobás kislakástól a hétszobás…..
liveindreams 2015.12.06 20:35:59
@vazze11: tökéletesen egyetértek. egy, szinte minden szempontból sz@r adottságú (kicsi, rossz helyen, ablaktalan vizes helyiségek, lepukkant, olcsó megoldásokkal teli, maagas rezsijű, konvektoros, stb)lakás bazi drágán, mert néhány helyen zöld a fal, kötelek vannak fellógatva és egy tucatplakát a falon...legyen vele boldog az a hülye, aki kifizeti.
Create Interior Műgyanta otthonra? 2015.08.24 13:27:53
A hidegburkolatok családjába tartozó öntött padló igen sok és új lehetőséget hordoz magával. Magyarországon mindezidáig nem sikerült kilépnie a középületek és csarnokok padlóburkolásának színteréről, pedig épp itt lenne az ideje. Külföldön már régóta használják ezt…..
Visszaállt a szigor a Wizz Air járatain, újra keményen nézik és méricskélik a kapunál a kézicsomagokat - Budapesten. A rózsaszíneknél csak egy, különösen kicsi pakk vihető fel ingyen. Korábban a mérésre-bírságolásra szerződtetett társaság különösen bunkón végezte a…..