Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brigitta Pókos

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kislányom egyre jobban kezd nőiesedni és teljesen meg van őrülve a pörgős szoknyákért, illetve a kopogós cipőkért. Szeretném meglepni egy különleges darabbal, amihez rengeteg keresgélés után a MiniLady oldalán meg is találtam a tökéleteset! Még én is tátott szájjal nézem…..
Néhány éve tört be hozzánk is a gumicsizma őrület, ami azóta is töretlen sikerrel menetel előre. Ma már szinte bármilyen stílusban, színnel és mintával kapható, csak a hozzánk illő stílust kell kiválasztanunk! Korábban már írtam Nektek a Marcha Ballerina szuper cipőiről,…..
Brigitta Pókos 2014.11.17 12:42:30
Brigitta Pókos 2014.11.17 12:43:16
Megérkezett a jóidő, ami azt jelenti, hogy itt az ideje beszerezned a tökéletes fürdőruhádat a nyári szezonra. Szerencsére én tűzközelben vagyok és a sajtóanyagokból már össze is válogattam a kedvenceimet, amiből most a TRIUMPH legújabb modelljeit szeretném Nektek…..
Brigitta Pókos 2014.05.28 12:47:56
Egy Topmodellnek, aki a szépségéből él nehéz lemondania a karrierjéről a gyerekvállalás miatt. Szerencsére mégis sokan bújnak Anya szerepbe, sőt valaki olyan gyorsan visszanyeri az alakját, hogy ma sem kell visszamondania egyik fellépését sem! Az ELLE magazin felmérése szerinte…..
Brigitta Pókos 2014.05.11 14:24:18
Úgy gondolom, hogy az 1920-as években beveztetett BABA márkát senkinek sem kell bemutatnom. Nemcsak kék-fehér pöttyös csomagolásával csábította el a vásárlókat, hanem a hozzá járó minőséggel és illatokkal egyaránt. A szappanok bevezetése és elterjedése után, tusfürdők,…..