Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Davyd

175 bejegyzést írt és 147 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Toporgok a külvárosi parkolóház alagsorában, még nem érkezett meg a tulaj. Összehúzom magam a túl vékony dzsekimben, amely a novemberi éjszakához már nem elég vastag, de belülről pezseg bennem a kíváncsiság. Negyed óra alatt értem ki a belvárosból, ami még az este tízkor…..
I hear you calling me Haunting me There's nothing I can do without you, without you... I stand here paralyzed I've realised There's nothing without you, without you... If I could talk to you Embrace you Whisper in your ear I would tell you That, you are The only, The only thing I…..
Words of Music Félperces #2 2011.08.21 05:43:00
Ez tényleg kerek fél perc. Minden egyes év egy másodperc, a tartalom pedig a különböző zenehordozók arányának alakulása az elmúlt 30 évben. Néha azért jó lenne egy kis pause gomb a képre.(forrás: audioporn central)..
Reggel szomorú hírrel indított a német Sunshine Live rádió: elhunyt Tillmann Uhrmacher. A DJ, producer és műsorvezetőt korán, 44 éves korában érte a halál. Pontos híreket nem tudni az okáról, csak annyit sejthetünk, hogy már egy ideje szívproblémával küzdött, így…..
Ez egy szenzációs, egyedi ötlet, ami talán nem is annyira egyedi. Hiszen még nekem is eszembe juthatott pár évvel ezelőtt, és amikor mondogatni kezdtem másoknak, kiderült, hogy nekik is eszükbe jutott. Igény tehát nyilván lenne egy ilyenre, de nem tudok róla, hogy itthon bárki…..
Az a tény, hogy a legismertebb hazai underground dj májusban átlépi az ötödik ikszet, talán még az érintettet is meglepte. Hiszen az a Palotai Zsolt, akit mi a bulikból ismerünk és immár több mint húsz éve ugyanúgy szeretünk, egy percet sem öregszik. De hogyan lehetséges ez?…..
Becsületére legyen mondva a Jövő Nemzedékek Országgyűlési Hivatalának, talán elsőként és egyedüliként a magyar állam illetékes és hivatalos szervei közül kimondták azt, ami egyébként teljesen nyilvánvaló: a Mogyoród melletti Hungaroring versenypályán zajló autós és…..
Belsőség Dübörgünk ezerrel 2011.04.15 17:31:00
Elkezdődött, nincs több lappangás, elő kellett lépnünk mindennel, amin eddig dolgoztunk. Felkapcsoltuk a lámpát és büszkeség töltött el bennünket: minden olyan, ahogy azt elképzeltük. Jól jön ez a pénteki próbanap, a nagy roham holnap várható. Aki ma itt volt, annak tetszett,…..
Words of Music Partik népe 2011.04.11 18:16:00
Ezzel a címmel készült 2002-ben egy mozi, ami az akkori partik világát szeretné bemutatni. Noha majd' 10 éves film, én eddig nem ismertem, de most az Index segítségével gyorsan lecsaptam rá. Az indavideó filmes részére került fel, így mindenki számára elérhető. Szereplők…..
Közeledik a nyár, egyre másra kerülnek ki a fesztiválok fellépőinek névsorai. Így jártunk a jól megszokott Nature Onenal is. Azt kell mondanom megint sikerült odatenni magukat a németeknek. Bár igaz, hogy a hazai élvonal szinte minden évben jelen van, velük kapcsolatban nagy…..
There are times when we question the things we know Never thought that the cracks will begin to show We both know love is not that easy I wish I'd known that it would be this hard to be alone. Please, come home!   Loveless nights, they seem so long I know that I'll hold you someday. But till…..
Egy év elteltének sok jele van. Számolhatjuk a napokat, heteket, ismét eljönnek a különböző ünnepek, vagy csak simán egy fesztivál, vagy buli is jelezheti. Ilyen a DJ Budai féle születésnapozás is, amikor a szokásokkal szemben inkább a közönség kap ajándékot az…..
Stuttgart mellett egy régi repülőtér (Böbling) területén készült el a Meilenwerk elnevezésű 20 ezer négyzetméteres veteránautós-komplexum, ahol a benzingőz szerelmesei mindent megtalálhatnak, ami szem-szájnak ingere. Az óriási üvegépület számos szemet gyönyörködtető…..
Davyd 2011.02.28 18:39:30
képek a düsseldorfi meilenwerkből: indafoto.hu/abrahamdavyd/meilenwerk_dusseldorf

jó kis helyek, ajánlom mindenkinek. sok különlegességet találni ott mindig, a műhelyek miatt pedig benzingőz, olajszag :)
Words of Music Ein Schöner Tag 2011.01.30 17:10:00
2011. január 29. Téli, kissé havas nap, sehol egy felhő az égen, napsütés, kellemes hűvös idő, hétvégi nyugalom. Nem is lehetne a sűrű hétköznapok után többet kívánni. Sétálós, kirándulós időnek hódoltunk is napközben, míg délután Gunner és GU barátommal autóba…..
Sajnos tegnap éjjel megtörtént az, amire csodával határos módon eddig nem volt példa Magyarországon: a West Balkán nevű szórakozóhelyen 3 lány veszítette életét a kitört pánik miatt. Eddig tisztázatlan, hogy miért is tört ki a fejetlenség, illetve mely sérülések…..
Tavaly, tavalyelőtt és azelőtt, - sőt még azelőtt meg azelőtt is - gigantikus szervezéssel kezdődött az immár tradicionális karácsonyi Totalcar-képeslap fotózás. Ötleteink mindig vannak bőven, de a megvalósítás – hát annál olykor pereg a szervezés jól olajozott…..
Örök vita, hogy mit hívunk az autósport királykategóriájának: a ralit vagy a Forma-1-et? Sajnos az utóbbi években döntések sokasága olyan szinten lehetetlenítette el mindkét sportágat, hogy egyre többen emlegetik vissza a múltat. Szerintünk meddő a vita, hiszen mindkettő…..
Hoppá! Most kapja fel a fejét minden autósport-rajongó, itt a Motorsport Hiéna! Ráadásul az elmúlt évek tán legnagyobb hazai autósport-büszkesége, Michelisz Norbi személyes aláírásával együtt. Norbi, a szerény srác, akinek tán az egész ország drukkolt, lett a WTCC Év Újonca…..
Words of Music Remember Love 2010.11.27 13:09:00
Mindig is úgy tekintettem az elektronikus zenei közösségre, mint egy nagy családra. Noha anyanyelvünk más, egy valami mégis összeköt minket, a közös nyelv, ez pedig a zene. Mindig jó érzés, ha egy buliban, fesztiválon vadidegenekkel találkozunk, mégis úgy el tudunk…..
- Elkúrtuk, elvtársak. Nem kicsit, nagyon. Szégyent hoztunk a vörösökre.Na ez lehet az az első pár mondat, amit Luca di Montezemolo intézett az egybegyűltekhez a Abu Dhabi-i nagydíj után. És akkor még nem is tudja, mekkorát csalódtam bennük én, itt, a képernyők előtt, mintha a…..
  De Wallen, Amsterdam, Hollandia Talán nemcsak Európa, hanem a világ leghíresebb vöröslámpás negyede az Amszterdamban található De Wallen. Erős kontrasztként itt található Amszterdam legrégebbi temploma, mely szomszédságában áll Belle, az örömlány bronzszobra. Anno a…..
A norvég, de úgy általában a skandináv építészet kedveli a zöldtetőket: trendi, környezettudatos, progresszív külsőt kölcsönöz a természetközeli életérzés mellett, ráadásul energetikai szempontból sem rossz megoldás. Ugyanakkor ez esetben és ott is egy évszázadok óta…..
Olyan mint egy grimm mese, nem dobban a szíve se. Fák alatt alussza álmát, várja a fehér lovon érkező párját. Mohos rejtekén várja a helyi nirvánát... A belváros szívén vezet át a Ferencesek utcája. Középkori és reneszánsz házak, mély kapualjak. Ódon, rejtett udvarok.…..
...Nature One! Idén is meglátogattuk a német fesztivált, amire mindig azt hiszem, hogy már nem tud nagyon újat mutatni, de szerencsére megint sikerült. Nyolc fős csapatunk betuszkolta magát, meg persze minden holmiját a kisbuszba, majd nekivágtunk a hétvégének. Az út jól telt,…..