Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KRISZ FAN

0 bejegyzést írt és 1312 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
21:54 sixx, géza, szabóZ: búcsúzik a villa, meg mi is, kösz a figyelmet, isteni volt itt 120 napon át. Jövünk a VV7-tel. Jóccakát.  21:53 géza: Debil megkapta a lakáskulcsot, ami jó szokáshoz hűen még tutira nincs meg. 21:52 sixx: az RTL nem bíz semmit a véletlenre, odaadja a…..
KRISZ FAN 2014.10.01 06:14:13
@aggyistenbrittudós: Szia Biri. Nem volt szándékomban itt újból megszólalni, de szeretnék reagálni a kommentedre.
@Nagy Enrét nagyon-nagyon régóta .........-nak szólítottam. Ha neki ez a megszólítás nem tetszett volna, akkor szerintem szólt volna. Ennyit kellett volna tennie, és én soha mégegyszer nem használtam volna. De hogy egyenlítsünk, az én keresztnevem LÁSZLÓ. Azt hiszem ő is szólított így engem.

Lehet igazad van azzal kapcsolatban, hogy feleslegesen vitázunk. Sőt biztosan, mert a vita igazából nem megoldás. Egyikőnk sem akart engedni a saját véleményéből, ezért döntöttem én úgy, hogy akkor befejeztem itt a ténykedésemet.

Azt viszont, hogy a napi itthoni, és munkahelyi dolgok után mivel töltöm el a kevéske szabadidőmet, az engedtessék már meg nekem, hogy én magam döntsem el. Igen, napi szinten követem mi van velük. Most biztosan nevetsz egy jót rajtam, hogy mekkora lúzer vagyok. Nincs jobb dolgom, mint ez. Kérdem én, miért gond ez?? Mivel vagyok én rosszab azoknál, akik mondjuk egy sorozatot, vagy kettőt követnek napi szinten?? Hiszed, nem hiszed korábban nagyon TV függő voltam. Mióta vége a VV-nek, és igen, követem Krisz és Iza sorsának alakulását, teljesen leszoktam a TV-ről. Sokkal kevesebbet nézem, inkább netezek, chaetelek egyes emberekkel, örülök ha boldognak látom őket, és aggódok értük ha valami gond van. Igen komentelek rendszeresen a fb-on is, de más is így tesz. És ha jól tudom, a fb-ot erre találták ki. Miért lenne ez gond?? Vagy az ha reagálunk egyesek támadására?? Ha valaki kedvel valakit, vagy valakiket, akkor kiáll mellette, mellettük. Az hogy nem találkoztál még vele esetleg személyesen, nem hiszem hogy ezt befolyásolnia kellene. Egyesek világsztárokért rajoganak, és tesznek meg értük hihetetlen dolgokat. Én és nagyon sokan még két fiatalt kedvelünk, akik átlépték saját korlátaikat, egymásba szerettek, kitartottak tüzön vizen át, és most próbálják a közös életüket építeni. Nem hiszem, hogy nekem és a többieknek ezért szégyenkeznünk kellene.

Én mindig is bírtalak téged, és ez most sem változott. Meghallgattam, elolvastam a véleményedet, köszönöm hogy megtiszteltél vele. Remélem nem bántottalak meg a válaszommal, nem volt szándékomban. Tudjuk nincs két ugyanolyan ember a világon, és néha bizony különböznek a vélemények. De ez így van jól. Képzeld ha mindenki mindenben egyetértene, unalmas lenne az élet.

Mindenesetre nekem hivatalosan a blogon ez volt az utolsó kommentem. Köszönöm mindenkinek ha olvasott, remélem nem voltam nagyon unalmas.

További szép napot kívánok mindenkinek!! Legyen szép napotok!! ;)
Nu, ez is eljött, a 120., egyben utolsó hogyvót. Nem semmi menet volt, Géza kartáccs nevében is köszönöm a megtisztelő és kitüntető figyelmet, az irdatlan mennyiségű kommentet (posztonként átlagosan 400 körül járunk), és remélem, hogy nemcsak a VV, hanem a hogyvolt többi…..
KRISZ FAN 2014.05.11 17:22:48
@XO: Jól mondod. Nincs mit ragozni ezen.:))
Hú gyerekek, komolyan mondom azt hittem megpurcanok. Kutya rosszul voltam, de túléltem és mostmár leszek. Lehet még kevesebbet fogok kommentelni, de a döntőre belejövök. Egyébént Krisz szurkolói igenis szavaztak Izára, persze nem mindenki, de a többség félre tudta tenni a rosszérzését, és ahogy Krisz kérte, szavazott. Bizonyítani nem tudjuk, de azt hiszem a párbaj napján mondtam, ha az rtl Zsófikát szeretné tovább vinni, akkor ő fog továbbmenni. Csinálhatunk mi akármit. Be is jött.
KRISZ FAN 2014.05.11 17:25:10
@perszehogyne: "Mindenki hibázik, van aki többet, van aki keveset"- by VV Krisz.
KRISZ FAN 2014.05.11 18:34:52
Nagyon a vesztét érzi itt méár mindenki, így én is, és őszintén bevallom, csodálom Bencust, hogy még nem tépte ki félrezselézett haját két marokkal. Debil és Viki a fináléban, nézzük, mi volt még tennap a vellában. Hát semmi. 1. A Titkos Savazás Feladat: anonim tessen…..
KRISZ FAN 2014.05.10 20:36:36
@KriszIza fan: Bocsánat téves küldemény. :))
KRISZ FAN 2014.05.10 20:38:16
KRISZ FAN 2014.05.10 20:47:34
@katicaa a hétpettyes: www.facebook.com/vvkrix oldalon Viktor Sagi posztolta, és irány a top3 ;))
Annyira a végén vagyunk már, hogy szinte látszik a nyállal, szarral bekent célszalag, amit majd valaki átszakít, és boldogan üvölt a stúdióban, hogy Artúró (tényleg azt csak én nem tudom, mi a faszért üvölti ezt Debil állandóan?) mert szerintem ő fogja nyerni a VV6-ot, ha csak…..
KRISZ FAN 2014.05.09 07:00:54
@csillagkukkancs: Neked ez a véleményed, nekem pont az ellentéte. Nem fogok vitába belemenni, úgysem egyezünk. Annak azért örülök, mostanában finomabban fogalmazol. Köszönöm szépen ezt neked. Szép napot neked.:))
A vendégek rájöttek, hogy turkáltak a bőröndjükben, vagyis csak Attila meg Sehi. Előbbi rendre megszívatja Debilt, hogy neki hozott ajándékot, de ezzel most eljátszotta a bizalmát, úgyhogy már nem is a csicskása, bármennyire is szeretné. És ezek után még Debil könyörgi vissza…..
KRISZ FAN 2014.05.08 12:57:44
@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: Annyit segítek, nem olyan régen válaszolt rá Krisz. Többet nem mondok, mert így is sokat mondtam.:))
KRISZ FAN 2014.05.08 12:58:37
KRISZ FAN 2014.05.08 13:21:51
@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: Azt hol tudom megnézni?
WOW! Számomra is meglepő mód rapid kis összefoglaló volt a tegnapi. Kicsit több kakaót vártam, bár az is igaz, hogy ilyen másfél napnyi nyersanyagból ennél többet nem lehetett kihozni. És végre megtörtént a legjobb dolog a VV6-tal, hogy bement VV5 Attila és jól megkavarta a…..
KRISZ FAN 2014.05.07 12:16:24
@candyperfumegirl: Igen, mekkora lenne! Elhiteti a többiekkel a sok vitával, hogy Zsófit viszi és egy huszáros vágással Vikit hívná ki. Tuti az arcára fagyna a mosoly Vikinek, a legnagyobb meg az lenne ha vissza is menne a párbajról.:)) AU összecs....... magát, nem értene semmit.:)) Kár hogy nem így lesz, de azért jó volt eljátszani a gondolattal.:))
KRISZ FAN 2014.05.07 17:08:05
Üdv mindenkinek! Ma nem nagyon érkeztem a rengeteg munka miatt követni az itteni dolgokat, csak pár percre tudtam néha bekukkantani ide. De látom áll a bál. Nem érkeztem minden kommentet átolvasni eddig, de nekem az a véleményem, hogy mindkét félnek engedni kellene egy kicsit a saját igazából. Nem vagyok még annyira idős, a harmincas éveimet taposom, de arra már rájöttem az élet kompromisszumok sorozata. Nekünk Iza drukkereknek is sokszor rosszul esnek az őt kritizáló kommentek, de akik ezeket írják azok is néha visszább vehetnének egy picikét. Nem azt mondom, hogy ne mondják el a véleményüket, csak néha fogalmazhatnának kicsit finomabban is. Egyébként a mai napig nem tudom megérteni, miért szúrja ennyieknek a szemét ez a kapcsolat. Az ő dolguk mi lesz majd a villán kívül belőle. Nagy valószínűséggel semmi, bár örülnék ha tévednék. De ezen lépjünk már túl egyszer és mindenkorra. A másik dolog pedig, hogy ha én úgy érzem hogy támogatni szeretném Izát, akkor azt hagy tegyem már. Nem szoktam egyik másik villalakót se szidni, ekézni vagy csúnyán beszélni róluk, mert megtisztelem őket ezzel. Más is megtehetné ezt Izával. Felnőtt emberek vagyunk. Szerintem abban egyetértünk, hogy ha bármelyikünk gyermeke így beszélne bárkiről ahogy egyesek Izáról és Kriszről, akkor tisztességesen megfeddnénk érte. Nem akartam megbántani senkit sem az írásommal, annyit mondok legalább néha gondoljunk már bele abba, hogy amit leírok az egyik játékosról, azzal lehet rossz érzést keltek egy másikunkban. Pedig biztos vagyok abban, nem az a cél hogy megbántsuk egymást. Krisz anyukáját idézve: "szépen játsz, mert elveszem" :))
KRISZ FAN 2014.05.07 18:02:46
@Kussojjá: Teljesen félre értelmezted, amit akartam mondani. De nem fogok itt bele menni veled egy szó párbajba. Tudod édesanyám anno mindig azt mondta nekem mikor valakivel vitába keveredtem és hiába próbáltuk meggyőzni egymás a másik igazáról, hogy "okos enged, ........... szenved". Ha pedig ennyire rosszul viseled, amit látsz a VV6-ban, akkor ne nézd. Ennyi. Befejeztem. Nem kívánok veled többet értekezni. Talán ha majd felnőtt módjára megválogatod a szavaidat, akkor igen, szívesen társalgok veled, addig viszont nem.
Felemelő érzés volt öt napig mentesíteni magam a vv-től. Erre most a mennyből a pokolba effektusnak hála itt vagyok. Szokás szerint a Before és After Párbaj pillanatok jönnek, amik megszokott módon semmilyenek. Még a kurva kutya miatt is sikerül összeveszniük, azaz lehordani…..
KRISZ FAN 2014.05.06 20:27:42
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: úgymond, sokszor, úgymond..:DD
Igen, a végeredmény tudatában valóban elgondolkodtató ez a helyzet. Én ezért mertem azt leírni már korábban(és meg ne kövezzetek érte), hogy amennyiben a két tábor összefog, akár egy AU elleni párbaj sem lenne teljesen lefutott. Nem mondom hogy nyerhetne Iza, de szerintem ismét nagyon szoros lenne a vége, és ki tudhatja, ha több nap lenne a drukkerek aktivizálására talán még .........., de ezt babonából nem merem leírni.:)) Lehet hogy furcsán fog ez most tőlem hangzani, de most ebben a helyzetben talán jobb lenne ha Iza kiválasztott lenne és nem kihívott. Akkor négy nap lenne az aktivizálásra.
KRISZ FAN 2014.05.06 20:29:15
KRISZ FAN 2014.05.06 20:52:05
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Így gondolkodhattak volna Iza drukkerei is, mégis átszavaztak Kriszre. Mert afelől nincs kétségem, hogy nélkülük AU nagyobb különbséggel nyert volna. Másrészt lehet még így is kevesen leszünk. Krisz azt szeretné Iza nyerjen, akkor a magam részéről én támogatni fogom.:))
Párbaj van, így Lilu és Bencus ketten a színpadon, 46-54 százalékon áll a fantomképek csatája. Üvöltést várunk, a stúdióba beterelt közönség és az egykori vellalakók is erre hangoltak. A villában Debil és Traktoros egymást kurvaanyázza a szokásos megmondás-feladatban,…..
KRISZ FAN 2014.05.05 19:51:11
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Szerinted meg merik ezt lépni Iza és Zsófika?
Tudom, hogy Zsófika amúgy sem csípi AU-t, és Izának is lenne rá ugye oka, de nem elrettentő nekik, hogy Kriszt kint hagyta?
KRISZ FAN 2014.05.05 20:06:26
@Nagy Endre: Szerintem is szimpatikusan nyilatkozott. Nem okolt senkit sem a kiesésért, sem Vikit sem AU-t nem savazta, Izával kapcsolatban is aranyosan beszélt. Eddig bármelyik videót láttam, bármelyik róla szóló cikket olvastam nagyon szimpatikus, összeszedett, a dolgokat reálisan látó volt. Nekem úgy tűnik teljes mértékben két lábbal a földön jár. Nincs elszálva magától. Szép volt Krisz!!
KRISZ FAN 2014.05.05 20:10:25
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: De hát ZSófika Teót hagyta kint nagy aránnyal, ennyire csak a százalékokat nézik? Nem hiszem el hogy Teót erősnek tartották volna bent. Ennyire vakok?
Lilu van, feketében, lófarokkal a fején (hátul, perverz állatok, HÁTUL), és szokásos vidámságával jeleni, hogy két bula lesz a döntőben, mert Debil nekifeszül Traktorosnak holnap. ha most nagyon geci akarnék lenni, és általában az akarok lenni, akkor aszondom, hogy el is lehetne…..
KRISZ FAN 2014.05.04 18:54:00
@faszent: Te tudod, én nem foglalkozom ezekkel. Mi tegnap, ma is egyfolytában azt tudatosítottuk Krisz drukkereiben, hogy ne ezeken az oldalakon szavazzunk, hanem az appon. Ha meg már leszavaztál, akkor mozgósítsd a családtagokat, barátokat, ismerősöket, munkatársakat. Mondom nem azok fognak számítani. Nincsen ez még lefutva, de az biztos hogy nagyon szoros lesz a vége. Hajrá Krisz!!!
KRISZ FAN 2014.05.04 18:55:19
@XO: Úgy leeeeeegyeeeeenn!! Komolyan már hiányoltalak!:)) Jó hogy visszatértél!:))))
KRISZ FAN 2014.05.04 19:05:18
@nosce: Ebben is igazad van. Ezt is írtam korábban.:)) Ha AU-t akarják, csinálhatunk mi bármit, akkor is az lesz amit ők akarnak. De tenni úgysem tudunk ellene, így nem is foglalkozom ezzel. Szorítok Kriszért, oszt meglátjuk mi lesz. :))
Lilu. Absztrakt mintás ruha. Debilnek nem volt ideje. Gyors döntés. Kit visz ki? Dilemma. Dráma lesz? Lesz. Első kör: Roxy sír. Pink a felelős. Kimegy? Nem megy. Viki kimegy? Kimegy. Pink? Alszik mint egy medve. Viki kómás. Roxy apportírozik. Nem jól. Zenés ébresztő. Felkelnek. A…..
KRISZ FAN 2014.05.03 19:13:25
@katicaa a hétpettyes: Szia. Nagyon jól láttad. Ezek a hivatalos vv oldalak mind ilyenek. Csak az uszítás megy. Nem is értem hogy ezeknek vannak ekkora számban lájkolói. Azokat az oldalakat érdemes figyelni, amiket a család, barátok visznek. Ott lehet érdekes információkat kapni róluk, fotókat nézni róluk, a valódi rajongó táborukkal találkozni. Ráadásul a hivatalos oldalon előszeretettel törölnek hozzászólásokat, tiltanak le felhasználókat. Undorító.
KRISZ FAN 2014.05.03 19:20:41
@góthikus Lilu: Jó estét! Lehet hogy furcsán fog hangzani tőlem, de az ilyen hozzáállást tudom igazán értékelni a szavazást illetően. Le tesszük a voksunkat a "kedvenc" mellett, és utána szorítunk hogy ő győzzön. De mindeközben nem pocskondiázzuk az ellent, nem szidjuk, nem mondjuk el mindennek. Kultúráltan drukkolunk. Respect.:)) Győzzön a jobbik!!
Lilu egy, a 2014-es (2013-as?) év szavát, a Vs.hu szerint “öncsinek” fordítandó selfie-t hirdető fehér miniruhaszerűségben nyitja a műsort, amiben egy nyuggerkommandó beveszi magát a villba, de sajnos nem verik agyon egyik lakót sem tiszteletlenség vagy hulgánkodás miatt, pedig.…..
KRISZ FAN 2014.05.02 15:41:30
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem tudom te mit nézel, de ezek szerint nem a VV6-ot. Krisz egyáltalán nem akarta párbajra küldeni Izát, a drága Viki ármánykodásának hála jött majdnem mégis össze. Ő csak azt tette amit ígért korábban, és amit lilakendősként nem tett meg. És nem azért mert nem szereti Izát, egyszerűen szerintem ez a család felé tett gesztus volt. Mondom örlődik a szerelme és a családja között. Jelezni akarta nekik, hogy nem feleljtette el miket vágott a fejéhez Iza, szereti Őket, de Izát is. A történtek ellenére is.
KRISZ FAN 2014.05.02 16:13:46
@Nagy Endre: Így gondolom én is. Rénéztem az FB oldalára, és a család részéről csak pozitív viszzajelzéseket olvastam. Izát sem ekézik, sőt nagyon szimpatikusan arra kérik a támogatókat, hogy az ellenfeleit se pocskondiázzák. A család azt szeretné, hogy ha párbajra kell mennie Krisznek, akkor tisztességes tiszta küzdelemben vívja meg a csatáját. Nem úgy hogy befeketítem az ellenfelet. Ez főleg annak tükrében tiszteletre méltó, hogy közben az FB-on olyan oldalak alakultak amiken csak ekézik Kriszt, és ha valakinek ez nem tetszik és szóvá teszi akkor kitiltják őket.
KRISZ FAN 2014.05.02 20:31:22
@mijafene van: Nézd, mindenkinek szíve joga kinek drukkol. De azt nehogy már szó nélkül kelljen elviselni, hogy egyesek Kriszt és Izát szapulják. És ha ezekre egy szimpatizánsuk válaszol, akkor meg megkapjuk hogy na az oldalt már megint megszállták a szerelmespár fanjai. Természetesen elhiszem hogy vannak akik még itt is Aunak drukkolnak, mondom szíve joguk. Az biztos hogy itt nánáson a nagytöbbség Krisznek szurkol. Isten igazából nekem a stílussal vannak problémáim. Ugyanis az Au vagy Viki drukkerek eléggé trágár módon ekézik Kriszt és Izát, sok mindennek elmondják őket. Vedd létszíves a fáradságot és nézz fel az FB-on Krisz családja által működtetett oldalára. Ott direkt kéri a család, hogy a szimpatizánsok lehetőleg ne szapulják az ellenfeleket, ők ugyanis azt szeretnék ha Krisz tiszta küzdelemben vívná meg a csatáját. Semmi mocskolódás, befeketítés. Tiszteletben tartom a döntésedet, hogy Aunak drukkolsz. De ha ők fognak párbajozni, akkor dőljön el fer küzdelemben. Bocsi kicsit hosszúra sikeredett.
Az élteti a hogyvoltírót, hogy már csak tíz nap oszt vége ennek az őrületnek, amit nem tudom, Hajnal kartácsnő hogy a picsába bírt egyedül írni két évadon keresztül, amikor mi itt ketten rokkanunk bele a melóba és fele olyan viccesek nem bírunk lenni. Mindegy, nem sír többet a…..
KRISZ FAN 2014.05.01 20:42:54
@dzseniferlopez: EKG:)) HAJ-RÁÁ IZA!!! HAJ-RÁÁ KRISZ!!!
KRISZ FAN 2014.05.01 20:47:56
@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: Ha így kiejtik Kriszt, és utána Izát is, akkor el megy a búsba a retek2. Ők ketten vitték a hátukon az egész VV6-ot, simán megérdemelné egyikőjük a végső győzelmet.
KRISZ FAN 2014.05.01 21:04:16
@XO: Szia! Azt hittem sosem telik el ez a mai nap. Én sem vagyok nyugodt, egy valamiben bízok, mégpedig abban hogy a jelrakásnál azt mondta Krisz, arra teszi a jelet akit tiszta szívből szeret. És utána ott maradt egyedül eléggé megtörten, ahogy te is mondtad olyan befelé sírósan. Nem lennék most a helyében, szerintem örlődik a szerelme és a családja között.