Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sandor Bodnar

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pites, staffordos vonatkozásoknak hála fent vagyok néhány olyan csoportban, amit csak reggeli kávé helyett, vagy épp nagyon ráérő időmben olvasgatok és akkor sem sokáig, a saját nyugalmam érdekében. A helyzet az, hogy a bull-típusú kutyák soha nem látott divatnak örvendenek, és ez amellett, hogy…..
Sandor Bodnar 2019.02.16 16:31:47
@Larry Fondue: anyukádat azt kell megölni!
Mert minden hozzám hasonló átéli ezt családi ebédek, kocsmázások alkalmával. Akinek még nincs autója, nem tudja, hogy mit gondoljon erről. Ő most talán közelebb kerülhet az igazsághoz. Vagy mégsem?..
Sandor Bodnar 2016.09.19 19:07:51
@Zolus84: nekem 8 éve van e 36 om de egy árva rozsda nincs rajta!ezek is rendes karosszéria védelmet kaptak csak a kis csoringer nemtörödömök össze vissza tördelték aztán gányolva javitották nem csoda,h tele van korrodált e36 okal az ország!attol függ ki használja!
Mindenki szeretne valamiben a legjobb lenni; legyen szó akár családról, munkáról, vagy hobbiról, az emberek nagy többségét az a kimondatlan vágy hajtja előre, hogy a legjobban csináljon valamit, ami fontos a számára. Azt hiszem, elengedhetetlen e cél eléréshez, hogy az ember…..