Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adamjermann

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Augusztusban visszatér a hitbox.tv és a Steelseries által támogatott Stormgrounds meghívásos liga. A Formátumon több változtatást is eszközöltek, hogy még több legyen az izgalom! A Stormground augusztusban is megrendezi második alkalommal a meghívásos ligáját, azonban…..
Miután a Na'Vi csapata sikeresen kvalifikálta magát a WCA-ra a második helyen a csoportjából, megszerezte AlexTheProg-ot bízva a mégsikeres szereplésben. Hosszú hete volt a Na'Vi csapatának miután elvesztette Breez-t, aki a Fnatic-hoz igazolt, majd ki is kapott az Fnatic új…..
A TopAchat.com által támogatott és a Millenium által szervezett online liga negyeddöntői zajlanak a héten, két mérkőzéssel. A mai napon egy kis változtatás után este 8 órától a Kappa123 csapata játszott az Fnatic ellen. Amiért ez kiváltképp érdekes, hogy a Kappa csapatában 3…..
Dübörög az MSI Masters Gaming Arena selejtező sorozata, tegnap este Észak-Amerika nagyjaival a porondon. Két csapat kvalifikálta magát az online ligából a seattle-i nagydöntőbe, ahol a többi régió nagyjaival mérheti össze tudását. Vasárnap este helyi idő szerint 7 órakor…..
Lent találjátok szépséges csokorban összegyűjtve a jövő heti főbb ligákat ahol várható hogy lesz stream is. A liga nevekre kattintva eljuttok a liga (vagy Liquipedia) oldalára, ahol megtaláljátok majd a stream linkeket. Jó szórakozást! 2015. július 27. Hétfő 20:00 -…..
Ezzel a bejegyzéssel egy liga ismertető sorozatot indítunk útnak, ahol sorra vesszük a már futó, illetve a jövőben induló ligákat. Próbálok a lehető legtöbb infót átadni, remélem érdekes lesz mindenkinek! Indulásképp nem is kezdhetünk mással, mint a hivatalos…..
  Csapjunk a lovak közé azt mondom. A tegnapi napon megjelent Leoric, a csontváz király a játékban, Vérpistik százai kiabálják azóta, hogy "neeeemlehetmeghalni"! Bár ez kétségkívül izgalmas esemény, kíváncsian várjuk vajon mennyire lesz OP (hiszen 15k-ért el kell adni a…..
Sziasztok, Nem fogok köszönéssel kezdeni minden blogbejegyzést, dehát mégiscsak ez az első, vagymi! Köszöntök mindenkit (Téged) a Heroes of the Storm magyar nyelvű, eSportot követő blogján. Márminthogy a HotS profi oldalát fogjuk követni, rendszeresen, új tartalommal,…..