Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csibike

6 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huh! Vannak hozzä jätekszabälyok is, lässuk:1. Meg kell köszönnöm a díjat annak, aki gondolt rám és küldte.2. A logót ki kell tennem a blogomba.3. Be kell linkelnem azt, akitől kaptam.4. Írni kell magamról 7 dolgot.5. Tovább kell adnom a kitüntetést másik 7 blog társamnak.6.…..
csibike 2010.02.02 18:35:04
Dräga Csibe!Ez a tiéd! Sajna csak szäjber vilägban tudom küldeni, de igerem, hogy holnap delutän mikor märtogatom bele a teli gyümiket, egy percre gondolok räd ;o)!..
Ma eljött a napja és megkóstoltuk az almát.Rengeteget olvastam előtte minden fele.Amik és amik között gondolkodtam, kerestem, hallottam, olvastam.Mai álláspont. A piciknek a hozzátáplálást 5 és 7 hónapos kora között a legjobb megkezdeni. 6 hónapos korától már vörös…..
-t, tudnek irni. Meglätjuk mennyi lesz belöle...Magam utän szabadon: "Ahol a kutya az Isten, ottan apelláta nincsen..."Szoval...Bende es az anyatapogato receptorok6 hetes kontroll nekemköszönömös posztot is akarok irnibe kene fejezni a korhäzi napokat + amik kimaradtak…..
Nem alszikm, hät nem alszik!!!!! Most vegre megint, ugyhogy nagyon gyorsan irok csak es rövidet.Olyan vagyok, mint egy mosott sz@r - bär fogalmam sincs milyen az. Mint egy robot csinälom csak a kis dolgaimat. A gyerek üvölt es üvölt. Nagyon hasfäjos lett, hiäba espumisan, infacol, nem…..
Jááááááájjjj.Ugyi Robert szülei jófejek, meghívnak minket heti egyszer vacsizni. Ezzel nem is lenne baj. Csakhogy én épp igyekszem a 6 hetes csöppségünk napi rendjét beállítani. Mostanság 7 és 8 között fürdettem, úgy nézett ki bevállt. Tegnap fél 8ra voltunk vacsira…..
 Azaz Bende 1 honapos lett, mi pedig tegnap voltunk apäval pontosan 2 evesek!!! :o)(Picsäba, mitöl sos a kävem???...na mindegy)Na lässuk mit is tud az en egyhonapos csoda kakalädem :o) ->(csak mint egy normälis egy honapos)Szopizik, alszik, kakil, pisil es a 4böl 1 nagypapäjära…..
A Hipnomaci :o) Ami Bende Spieluhr-ja. Tudom, hogy nektek ez olyan felvägosan hangozhat, de esküszöm, tenyleg nem tudom mi az nemetül. Olyan felhuzod es zenel a maci. Na szoval Bende üvölt, mint a sakäl. Maci elö, farkät kihuz (egen, eleg perverz :o) ) , Maci zenelni kezd es Bende abban a…..
csibike 2009.11.27 18:46:20
- Hogy van az, hogy en meg igaz ki sem nyitottam a szememet, de mär nyilvän mäskepp veszem a levegöt, legaläbbis annyira mäskepp, hogy anyänak mär reg kapcsolnia kellett volna, hogy en mindjärt ebren leszek, s ennek ellenere kinyitom a szememet es mieg mindig nincs cici a szämban...…..
Na nem a Lajosom.Hanem a hordozó kendöm! :o)))))) Olyan szeeeep es olyan joooo :o)))) Es ugy elvezi Bende!!!!! :o)))) Alszik, mint egy kisangyalka benne :o))))Anya mindjärt lefenykepez minket es akkor rakok fel kepeket is :o))))..
csibike 2009.11.10 21:00:28
Minden rendben velünk :o) Ha Bende alszik éjjel , holnap jövök és jelentkezek!..
Most hirtelen csak nagyon röviden. Ma délben kidobtak minket a kórházból. Mindhárman jól vagyunk. Megszültem Bendét, es másfél perce az első kakit :o) Nem is tudom melyik volt nehezebb ;o) - na jó ez szar poén volt belátom :o)Bende egy angyal! Eszik és alszik. Remélem nem romlik el.…..
Előbb hívott Réka, kb fél órája megvan Bende baba! Sima szülés volt, mármint jó helyen jött ki :) csak hosszú volt. Réka szerelmes, csodaszép azt üzeni! Adatokat nem tud, mert Robert elvitte, de minden a lehető legnagyobb rendben van :D Gratulálunk, Isten hozott Bende! :)..
most hívott Réka, még mindíg tele a szülőszoba, jól vannak, talán egy kicsit fáradt volt a hangja. Megvizsgálták már, sajnos még teljesen zárt, (meg is kérdezte a dokitól, h ha zárt akkor h jön ki a víz... jellemző Rékára :) ) és ha reggelig nem lesz semmi, akkor a doki…..
csibike 2009.10.25 23:07:01
Semmi jele annak, hogy a bentlako kismano ki akarna jönni... Nagyon jol erzi magät, lubickolgat - mokulälgat s meg mindig a 2 mellem között erzi a legjobban magät. Kirobbantani sem lehetne.Most többet nem is tudok irni, mert amugy meg nem törtent semmi tegnap este ota...Beo is türelmetlen…..
Cezärimädo receptje utän :o)Remelem fini lesz. Ugyan nyilvän ha en sütök, miert is menne olyan normälisan????Egyreszt nincs kenyersütö gepem, amibe ki tudnäm keleszteni, ahogy a recept irja, igy csak amolyan halando modjära kelesztek. Itten Nemetorszägban az egy före juto elesztö…..
Es ez mind mind jo ertelemben :o) Rengetegen irtatok, hogy szertnetek meghivot :o) Ezert irok most posztot, mert mire egyesevel välaszolgatnek öreg este lenne. (Bär megsugom mindenkinke fogok välaszolni, csak srojäban :o) )Ugy erzem, hogy kicsit ki kell egeszitenem, miert is zärok. Esküszöm…..
... nem kismamatempot diktälok ...Mär megint egesz nap pörgök, ezt-meg azt es mindig eszembe jut, hogy meg ezt meg azt meg kell csinälnom. AMit meg is csinälok, aztän persze mellette a häztartäs. Mert Robert itthon van egy hete es akkooooooooora szäja volt es persze az elsö nap (irtam is)…..
ez van tábor után 2009.07.18 19:01:55
nos, hazatértem csongrádról. letelt a tánctábor. határozottan pozitív csalódás volt. arra gondoltam, lemegyek, mert a tánctanárunk megkért rá, na és mert ugye jól jöhet az a néhány óra, most, hogy új táncpartnerem van. ezen túl nem számítottam sok jóra. végül azonban jó…..
2 napja nem dolgozom, mert naggggyon dúrván keményedek. Fekszem egész nap, de tényleg és csak keményedek. Talán ettől a baromi melegtől. Éjszaka minden egyes fordulatomra bekeményedtem.... Szegény Bende elég nehezen viselheti, mert eddig mikor bekeményedtem, akkor mozgás szüntet…..
Na megjöttünk! :o)Csak gyorsan, mert anyukámmal takarítunk épp. Most keltem fel, aludtam.Szóval, minden a legnagyobb rendben volt, már a kicsi szívében is rendben a billentyű :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Hihetetlen aktív, s mikor megunta az Uhut, mint mindig…..
Pá-pááááám!!!! :o)A kismanó jól van!!! (kop-kop-kop)Na de miért is menne olyan egyszerűen nálunk bármi is?!? :o)Bekapcsolják az ultrahangot, pocakra JÓÓÓÓÓ Hideg trutty aztán ide-oda toli-huzi! Én meg látom az én kis GYÖNYÖRŰSÉGEMET! :o)))))) (Jajj nagyon szép…..