Regisztráció Blogot indítok
Adatok
martynk

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sallai Róbert Benedek (SRB, lent képünkön) LMP-s parlamenti képviselő a levelet írt a zöld mozgalom képviselőinek, hogy ne álljanak ki az Ökotárs mellett. Mint mondja, ő próbálja meggyőzni a fideszeseket, hogy "a zöldek nem egyenlőek azokkal a fővárosi liberális…..
Tisztelt Miniszterelnök úr!A héten a Sándor-palotában tett látogatást az aranyma öntött türkménbasi utódja, a türkmén nép vezetője, Gurbanguly Berdimuhamedov. Ezzel hazánkat az Európai Unió tagállamai közül elsőként érte a "megtiszteltetés", amelyet a fogorvosból…..
Sallai R. Benedek a Lehet Más a Politika országgyűlési képviselője  „a magyar vidékfejlesztés elmúlt 10 esztendeje”  címmel országos fotópályázatot hirdet hazánk legidiótább, legbutább, legfeleslegesebb vidékfejlesztési beruházásaiból.  FRISSÍTÉS:A részvételhez…..
Nos, a tegnap este legfontosabb tanulsága, hogy tenni kell a közvéleménykutatók adataira, mert legalább ennyire fontos, hogy adott pártnak mennyire hűségesek és motiváltak a szavazói. Az is sok eredményen látszik, hogy az országos eredménytől függetlenül előfordul, hogy adott…..
martynk 2014.05.30 20:53:47
@Member: az ok, csak a mai budapesti választási változtatások híre után szerintem az LMP-nek nem is nagyon lesz más választása, mint nyitni vidékre, mert a budapesti közgyűlésre, főpolgármesterségre esélytelen.
Az EP-kampányról bár sok önkritikát olvastam tőletek, de a lényeg mégis csak az, hogy egy 4 milliós kampánykeretből is képesek voltatok megugrani a küszöböt, ami jelentheti azt, hogy a nagyvárosi szavazóitoknak nem kellenek azért az óriásplakátok, mert ha magasabb a választási kedv, ők is többen mennek el szavazni, amihez elég az internetes, személyes mozgósítás is. Egy kampányba befektetett forint tehát vidéken az LMP-nek most aránylag többet érhet, mint Budapesten
(és akkor most arról nem is beszélek, hogy mennyire fontos a vidéki hálózat kiépítése- én közelről láttam egy kistelepülési MSZP-s alapszervezet megszűnését Nyugat-Magyarországon, mert 2010-ben Mesterházyék úgy döntöttek, hogy a kistelepülési irodák bezárásával és az ottani szervezetek költségkeretének megnyirbálásával lehet pénzt spórolni. Meg is lett az eredménye- ma már ott is a Jobbik a második erő)
Könyörgöm, higgyék el, nem vagyok bűnös! Nem tettem semmit, amit a zsidóság felróhatna nekem, mert kiálltam az antiszemitizmus ellen és soha nem bántottam senkit származása vagy vallása miatt. Soha nem néztem tétlenül, ha gyengébbet bántanak, mindenkor felszólaltam…..