Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BossGemini

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Napi Gazdaság online az MTI-re hivatkozva tegnap este öntött egy adag hideg vizet az internet adó miatt forrpont közelébe jutott közhangulatra. E szerint az új sarc plafonja magánszemélyek esetében havi 700, cégeknél havi 5000 forint lesz. Mielőtt hátradőlnénk, és gyorsan…..
BossGemini 2014.10.22 16:03:12
@Spacecake: Te magadtól vagy ilyen hülye vagy külön tanfolyamon tanulod? Te egyike vagy azoknak akik boldogan bégetve fognak fizetni... Gratulálok hozzá...
Az SCS Software legtöbbet foltozott játéka az Euro Truck Simulator 2. Valamit időközönként mindig javítanak, hozzátesznek a játékhoz ami elvileg nekünk játékosoknak kedvez. Már ha elég komoly vasunk van hozzá. merthogy a patchek egyre nagyobb követelményeket támasztanak a…..
A Euro Truck Simulator első részével csak 2012 év elején találkoztam először. Pár videó és kép megnézése után rögtön megvettem a játékot annyira megfogott :) Tört játékkal nem foglalkozom már jópár éve és bíztam benne, hogy jó vétel lesz és hát tényleg az volt; nem…..
Üdv mindenkineT :) Blogunk a Euro Truck Simulator Magyar Kamionos Közösség oldalhoz kapcsolódik azon felül pedig a Euro Truck Simulator 1 és  Euro Truck Simulator 2 kamionos pc játékokhoz. Facebook oldalunkat itt éred el, YouTube csatornánkat pedig itt. Weboldalunk elődje 2012…..