Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sierrra

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szexbarátság, szexkapcsolat, szexpajti, ezek a keresett árucikkek a társkeresős részlegben. De ténylegesen mit fednek ezek a szavak, egyáltalán tisztában vagyunk hogy mit is akarunk, amikor ilyesmiről ábrándozunk. Nekem olyan benyomásom támadt, hogy sokan valami olyasféle kapcsolatra…..
Sierrra 2014.09.12 22:37:17
@Pixynor: Persze, tudom, hogy a klub nagyon sarkított példa :) Mi kíváncsiságból mentünk el először, csak szétnézési céllal, de nagyon remekül mulattunk.
Hát...nem tudok okosat mondani, hogy hogyan találj normális pasit...kitartás, türelem, keresgélés, és ami a legfontosabb, pozitív életszemlélet.
Sierrra 2014.09.12 22:45:24
@Pixynor: ÁÁÁÁ, a pasi, aki nem tudja milyen egy igazán klassz szexbarátság! Na, az ő baja, meg azé, aki hagyta, hogy odaköltözzön.
Sierrra 2014.09.12 23:03:11
@Pixynor: Azért ez tök genyaság! Lehet hogy fejét szedtem volna. Ez nem egyenes, márpedig a szexbarátságban pont az a poén (a jó szexen túl), hogy nem kell kertelni, nem kell csomagolni. Mibe fájt volna a búcsúparty előtt szólni, hogy a végét járjátok, ezért meg ezért? Jah, hogy te dönthetted volna el, hogy legyen-e buli?
A határátkelés kapcsán az egyik leggyakrabban felmerülő kérdés (elsősorban a fiatalon, esetleg már kisgyermekkel nekivágók körében) a nyelv és a kultúra megőrzése. Hogyan biztosítsuk, hogy gyermekünk megőrizze (vagy megtanulja) szülei, nagyszülei nyelvét, elsajátítsa…..