Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Saskia Rosendahl férje

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Engedjétek meg, hogy bemutassam nektek egy tehetséges és fiatal író-rendező kisfilmjét. A „Tovább” gombra kattintva megtalálhatjátok magát a rövidfilmet, azt követően pedig egy minikritikát tőlem és egy rövid interjút Mészáros Mártonnal, a film…..
A Marvel Studios alig egy hete bejelentett, rendkívül fantáziadús Marvel Event névre hallgató eseményén bejelentette az MCU következő fázisának filmjeit, és még a hozzá tartozó logókat is leleplezte. Íme! 2016. május 6. Captain America: Civil War. 2016. november 4. Doctor…..
Saskia Rosendahl férje 2014.10.30 19:33:20
@Gallion: Természetesen az eddig elkészült csodás részekre értettem. :)
BRÉKING! Nagy örömmel jelentjük be minden drága olvasónknak, hogy a Geekz költözik. 7 év kemény és páratlanul nagyszerű munka után sikerült végre eladnunk a lelkünket, így holnaptól kezdve már a 444.hu alatt, a geekz.444.hu oldalon fogjátok elérni az írásainkat. Te, aki most…..
Saskia Rosendahl férje 2014.04.27 19:00:30
@Rusznyák Csaba: Miért, te nem arról szoktál, Rusznyák Csaba? :D Szerintem épp attól jók a cikkeid, hogy cool stílusban írsz. Felvállalod, ez nagyon szimpi. Felvállalod, hogy így is lehet. Nem tudom, hogy ti az életben mennyire vagytok coolak, de itt ez a stílusotok átüt, mint hófehér gatyón a híg fos. Nagyon szívesen amúgy! Egyébként hadd kérdezzem már meg, ti eddig egy kurva petákot nem kaptatok ezért a munkásságotokért? Vérmocskosul fel vagyok háborodva, tökösök! Hihetetlen! Bezzeg Filmvilágnál, Metropolisznál, kutyának a vérvörös faszánál emberek ilyen harmincezreket is leakaszthatnak egy cikkért. Elképesztő. Na, de most igazságot tett a 444! Éljen a Tökösség, kedves Csaba! Imádom, ahogy írtok!