Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mijafene van

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két napja van kint a villából, és amikor az RTL Klub ma reggeli műsorba beért, úgy szét volt csúszva, mint aki ezt a 48 órát konkrétan végigitta. Vagy anyagozta, mit lehet tudni. Kommentekben tessék szavazni: pia? drog? mindkettő?   A harmadik perctől indul a móka. ..
mijafene van 2014.05.13 07:02:00
@Nem Penny hajója: Miért fájt érte a szíve? azt mondta együtt volt vele az éjszaka,talán egy híd alatt mert a képek amit láttam róluk nem az Iza anyjánál készültek..
21:54 sixx, géza, szabóZ: búcsúzik a villa, meg mi is, kösz a figyelmet, isteni volt itt 120 napon át. Jövünk a VV7-tel. Jóccakát.  21:53 géza: Debil megkapta a lakáskulcsot, ami jó szokáshoz hűen még tutira nincs meg. 21:52 sixx: az RTL nem bíz semmit a véletlenre, odaadja a…..
mijafene van 2014.05.12 16:25:36
@Nem Penny hajója: Nem csak szánalmasak szerinem épp olyanok,leköpik akinek a képe nem tetszik és hasonlók. Nem nézték a VV csak itt verték az okosabb vagyok dumát. Bejött nekik a köpködés,bejött a víz alatt is szoptam már,bejött a részegen megyek egy reggeli műsorba..../ugyan a másik 2 lány miért nem volt belőve?/ Hagyni kell ezeket a fanatikusakat nevet nem emelek ki,hiszen látható,ki jött olyan közegből,ki nőtt olyan helyen fel ahol ez dívott. Ők a fanok...háháháhá.....Kívánom utolsó bejegyzésemben,köpjön szembe az akit ugymond szeretsz,szerettek...legyen az akár a víz alatt is szopok gyereketek,büszke emberek lehettek ziza és paraszt rajongók.....Süssön rátok a megvilágosodás fényességes csillaga :)))))))))) Aki nektek szöges ellentéte azt kinézitek innen,de jő is,hogy nem tietek itt minden...fánok és a fanzör :)))))))))
VV Zsófi sírva, VV Viki döbbenten vette tudomásul, hogy lemaradt a 12 millióról, lakásról, autóról, nyereményútról. Egy százalék különbség is alig volt a két döntős között. A sok ülvöltözéssel tarkított finálét itt közvetítettük...
Nu, ez is eljött, a 120., egyben utolsó hogyvót. Nem semmi menet volt, Géza kartáccs nevében is köszönöm a megtisztelő és kitüntető figyelmet, az irdatlan mennyiségű kommentet (posztonként átlagosan 400 körül járunk), és remélem, hogy nemcsak a VV, hanem a hogyvolt többi…..
WOW! Számomra is meglepő mód rapid kis összefoglaló volt a tegnapi. Kicsit több kakaót vártam, bár az is igaz, hogy ilyen másfél napnyi nyersanyagból ennél többet nem lehetett kihozni. És végre megtörtént a legjobb dolog a VV6-tal, hogy bement VV5 Attila és jól megkavarta a…..
mijafene van 2014.05.07 12:50:01
@nosce: Mert úriember volt azért figyelmeztette :)
mijafene van 2014.05.07 17:55:42
@csillagkukkancs: Hagyd Őket,látod mint a gyerekek "fan" de amin besírtm,beültettem valakit a párbajra volt a minap,ugyan minek? ki kémlelt valami okosat? Nevetségesek vagytok a fankodással az Iza a szent hirdetésével,de vasárnap még ide nézek,milyen fanok lesznek itt miután a imádatuk trágya kirepült...De ne féltsétek,ott a tusolóba Krisztián megtanította hogyan kell egy kézzel fejni,jó kis paraszt menyecske lesz belőle. Hajrá fanok,tessék kampányolni......nevetséges :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Felemelő érzés volt öt napig mentesíteni magam a vv-től. Erre most a mennyből a pokolba effektusnak hála itt vagyok. Szokás szerint a Before és After Párbaj pillanatok jönnek, amik megszokott módon semmilyenek. Még a kurva kutya miatt is sikerül összeveszniük, azaz lehordani…..
mijafene van 2014.05.06 17:32:25
@Szentpeter: Úgy legyen,gyüjtsenek nekik legyen hol meghúzni magukat,mert a munka az nem fog nekik feküdni,inkább ők feküdnének a készbe,nosza fanok lehet gyűjtögetni,mert ziza szombaton röppen :)
Párbaj van, így Lilu és Bencus ketten a színpadon, 46-54 százalékon áll a fantomképek csatája. Üvöltést várunk, a stúdióba beterelt közönség és az egykori vellalakók is erre hangoltak. A villában Debil és Traktoros egymást kurvaanyázza a szokásos megmondás-feladatban,…..
mijafene van 2014.05.05 04:40:53
@dare: Én számomra az a hihetetlen,hogy a zárt szájjal beszélő csúcsmodel bent van még,hát szombatig nézni kell kiélt arcát,de hozhat izgalmat is, beviszi AU-t a tusolóba ás ki v....i neki.
mijafene van 2014.05.05 04:40:53
@dare: Én számomra az a hihetetlen,hogy a zárt szájjal beszélő csúcsmodel bent van még,hát szombatig nézni kell kiélt arcát,de hozhat izgalmat is, beviszi AU-t a tusolóba ás ki v....i neki.
mijafene van 2014.05.05 11:46:02
@Nagy Endre: Tanult ha ezt teszi Izától,ott a videó,látható hogyan kell.
Lilu van, feketében, lófarokkal a fején (hátul, perverz állatok, HÁTUL), és szokásos vidámságával jeleni, hogy két bula lesz a döntőben, mert Debil nekifeszül Traktorosnak holnap. ha most nagyon geci akarnék lenni, és általában az akarok lenni, akkor aszondom, hogy el is lehetne…..
mijafene van 2014.05.04 18:01:39
@Jürgen.: Detto :)
Lilu. Absztrakt mintás ruha. Debilnek nem volt ideje. Gyors döntés. Kit visz ki? Dilemma. Dráma lesz? Lesz. Első kör: Roxy sír. Pink a felelős. Kimegy? Nem megy. Viki kimegy? Kimegy. Pink? Alszik mint egy medve. Viki kómás. Roxy apportírozik. Nem jól. Zenés ébresztő. Felkelnek. A…..
mijafene van 2014.05.03 11:20:42
@lopiciG: Hogyan tudod letölteni,telórol tud a lányom,innen tudnák én is AU-ra. Ha segítsz megköszönöm.
mijafene van 2014.05.03 11:28:18
@Jürgen.: Tökéletesen látod,egyet értek.
Lilu egy, a 2014-es (2013-as?) év szavát, a Vs.hu szerint “öncsinek” fordítandó selfie-t hirdető fehér miniruhaszerűségben nyitja a műsort, amiben egy nyuggerkommandó beveszi magát a villba, de sajnos nem verik agyon egyik lakót sem tiszteletlenség vagy hulgánkodás miatt, pedig.…..
In medias res: valamilyen hülye feladatnál fogva Pinki is Teó csirkének öltöztetik, értsd: bekenik őket mézzel és megszórják őket tollal. A végeredmény rohadt vicces, az oda vezető út inkább fájdalmas. Debil nagy lelkesedéssel keni Teó seggét és mellét, ezt a riportban is…..
mijafene van 2014.04.29 07:30:18
@csillagkukkancs: Tudod egyre vagyok kíváncsi,ha Krisztián párbaja lesz,szerinted a studióban megjelenő családja újra felveszi a fekete/büszke vagyok rád/ mezt? :):):):)
Úgy látszik vasárnap reggel még az RTL Most is alszik, vagy a netem egy kazalnyi fos, de valamiért nem akaródzik rendesen menni a tegnapi összefoglaló videója, ami azért tartogat szebb pillanatokat is. Három jelentős momentum mentén haladunk. Az első Iza és Krisztián újbóli…..
mijafene van 2014.04.27 17:08:58
@LittlePurple: De a Krisztiánnak nem Zsófinak kellene tanácsot adnia,hiszen nézne magába,ha az Ő párbaja lesz,ott lesz csak igazán mit mondani. És még egy gondolat Zsófirol,mikor náluk voltak a nyeremény okán,az édesapja pálinkával részegítette le mindkét fiatalt,lányos anyukák mit is gondolhatnak,ez a trend ma? Tajt részegre itatni lányainkat? És épp a nagyrabecsült édesapa?