Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mykee88 (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pilu Szánalom 2009.08.22 15:25:00
 Nem lehet olyan objektíven értékelni Fico legutóbbi lépését, hogy az ember ne fogja a fejét. Jóérzésű szlovák a szégyentől, jóérzésű magyar pedig a röhögéstől.  Okos húzás volt. Biztosan lökött a szlovák szélsőséges nyugdíjasok körében vagy 2%-ot a saját…..
KaiBlog Ezek vagyunk mi 2009.08.17 01:00:00
Mykee88 (törölt) 2009.08.17 01:04:03
=)
Pilu Európa Jancsikája 2009.08.07 08:10:00
 Jancsika vézna, tutyi-mutyi gyerek. Igazán semmiben sem jó, halk szavú és főleg félszeg. Se kiugró szellemisége, se komoly agilitása, se fizikai ereje. Amolyan Jancsika. Még a neve is gáz, Jánosnak soha nem szólította senki, csak becézve, kicsinyítő képzővel a végén.…..
Mykee88 (törölt) 2009.08.07 08:37:23
Egyet kell értenem Veled. Csak az a baj, hogy ezeknek a dolgoknak a helyrehozása sajnos már réges régen nem a kisember dolga. Persze tehetnénk valami rendkívül radikálisat, de szerintem abból csak az sülne ki, hogy több lenne a leves mint a hús. Az egész dolog arra az egyszerű tényre épül, hogy a politikusoknak az ország minél szárazabbra fejése a céljuk. Amíg magából az országból, tehát az emberekből le tudják fejni a maguk kis pénzét addig vastagon bele fognak szarni mind a külpolitikába, mind a katonaságba és a rendőrségbe és úgy általában minden általad felsorolt dologba, de még sokkal több mindenbe is (mindenbe). Az, hogy a környező országok és általában az egész EU körberöhög minket meg már akkor eldőlt mikor elkezdtünk kapálózni az egész után, sőt sokkal előbb. Persze ment sokáig a reménykedés, hogy majd jaj de nagyon jó lesz nekünk, de szerintem az okosabbja nagyon hamar rájött, hogy a történelemben elfoglalt "Európa csicskája" pozíciónk miatt senki nem fog velünk törődni, nemhogy még komolyan is venni. Bukott ügy ez az egész, és amíg nem lesz egy komplett parlamentáris vérfrissítés addig ugyan úgy a saját szarunkban fogunk ücsörögni. Csak azt a vérfrissítést győzzük kivárni, mert ilyen tutyimutyi, buszon panaszkodós, részegen tüntetős, komolytalan, magyar hozzáállással csak sógor-koma-jóbarát, esetleg leszármazott fog ott ülni. Most lehet mondani, hogy ez negatív mentalitás, így nem jutunk előrébb ha mindenki ilyen pesszimistán gondolkodik. Ezzel csak az a baj, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint ez nem pesszimizmus, hanem kő kemény realizmus. Persze szeretnék egy szebb jövőt Magyarországnak, de nem lehet 10 millió embert rávenni a radikáliskodásra, ha már annak örülnek, hogy lyuk van a seggükön, este nyolckor hazaérnek, megnézik a barátok köztöt és lefekszenek aludni. A fejesek tesznek róla, hogy el legyünk foglalva és ne legyen időnk szembe szállni, mert ha nem foglaljuk el magunkat akkor éhen döglünk. Az étel asztalra juttatása a gyerekeknek vagy magunknak meg szerintem egyenlőre fontosabb mint a nagy magyar forradalom kirobbantása.
KaiBlog Száztizenhatodik - 29-30 2009.07.30 01:14:41
Derült égből villámcsapás. Dolgok, amivel az ember csak a gondolataiban szórakozik, s hirtelen előtte terem. S mi a következmény? Pánik.De legalább tudom, hogy nálam vannak gyávább emberek is.Most épp Rékánál vagyok. Már megnéztünk két filmet, a Dogmát és a Jay és Néma Bob…..
Hűha, a bloghu nagyon huncutkodik.Tíz napig nem vagyok itthon, és ez fogad. Cöhh-cöhh.Megint Balatonon voltam : D Csak most a szüleimmel. Évek után először nem is volt olyan rossz, sikerült elfoglalnom magamat. Levittem egy táskányi könyvet, amit három nap alatt elolvastam... na…..
Mykee88 (törölt) 2009.07.19 20:30:01
Mykee88 (törölt) 2009.07.19 20:32:22
Basszus, már az interneten se érezhetem magamat tökéletesen anonimusként O_o Mindenhol ismerősökbe botlok, ómájgááád...A kampánynak (hálistennek) vége, de nem akarok erről beszélni. Még mindig tele van a tököm az egésszel, jobb, ha nem is gondolok rá. És persze a rohadt…..
Mykee88 (törölt) 2009.02.22 18:26:46
Nemtom, kész, feladom.A január és a február úgy szar, ahogy van. Amikor az ember már azt hinné, hogy végre egyenes mederbe terelheti magát, mindig jön valami kibaszás, és ugyanoda visszaesik, ahol addig volt. Már kezdem unni.Pénteken végre eljutottam a fodrászhoz, utána pedig…..