Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freeeyes

880 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
csöndablak Képlengések 2023.05.23 22:19:44
Emlékszem még halványan, hogy merre mutattunk. Ki előre, ki csak úgy de el-el vágytunk. Kék partokon, távoli felhőktől övezve öleltük a seholt, a soha be nem következőt. Aztán ki-ki amerre az útja vitte eltűnt és felbukkant másutt. Talán megfeledkeztünk magunkról?  Ködös minden, a föveny homokos. A…..
csöndablak Indulás lefelé 2023.05.15 08:53:01
Az én, az én, az én, a feltörekvő én. Fémesen pulzáló hideg érzés. A jobb kezemben. A balom tenyerébe temetem a csuklóm. Mennyi fém, mennyi technológia. A felismerés, hogy már nem az enyém. Saját magam döntöttem így és most sem azt a döntést bánom igazán. Azt bánom, hogy elúszik a kontroll.  Lassan…..
csöndablak A legjobb belátás 2023.04.16 00:33:07
és ha úgy van ha úgy van  megtetszene megragadna  ám ha nem úgy ha nem úgy  kezdheted újra    Tedd az álmod a zsebedbe Kell hogy legyen egy -tedd bele Ha nem is a tiéd nem tudod  Belenézve csak hazudsz    Sosem tudod tiéd vagy e Más ültet-te szedd le! benned fogant neked adták vagy csak…..
Utca utca bánat utca bánat kővel van kirakva ..
csöndablak Beszűrődő fények 2023.04.04 21:24:42
Beszökik és egy pillanatra megállapodva feltekint. Csillog picit, felpattan és könnyet csalva tovatűnik. Nem olyan nagy a táv csak épp százötven millió kilométer. Lehet ezért fáj annyira a szem peremén szertefoszló fény, bár valószínűbb hogy a fáradtság teszi. Nem egész öt óra telt alvással, ebből…..
Ez klassz,szuper és csodálatos. Kékkel festettük be a tegnapot, minden sarkot. Egy percre sem nyugszunk soha meg sem állunk, bennünk a nyugtalanság talál csak talán nyugalmat. Ebben a forgásban nehéz megmelegedni, folyton fagyos rohanásban.  Időnként érzem, hogy kis zsarátnokok pislákolnak a lelkem…..
csöndablak 3piz0d 2022.10.31 18:43:46
Párát permetet szitál az ég és a csöndet csak a hungarocell morzsák ciripelése szakítja meg. Gondolom ez így jó, hogy hol köd, hol füst, hol pedig a horony porja takarja el a holnapot. Az irány még mindig jó, de a választott nehézségek attól még nehezek.  Szülőföldem szép határa, fing szag van itt…..
csöndablak Megint utazunk 2022.10.01 21:30:26
  Dombon föl völgybe le  Égből aláhulló ködpára a világ  Fémesen csillog a csapott pára  Széllel ellibbenő    Ahol az ég kezdődik ott most gomolyog Kis életek mikro közegek  Ilyen messze fent is lent is Hol voltatok ti eddig ?!    Szokatlan ez a helyzet  Vándor botról egy horgony…..
csöndablak Az októberi első 2022.10.01 05:58:51
Reggeli üres száraz mennyezet rajta szilárd képek szertefoszlók én csak nézem. Irányvonal a semmibe vész mondd meg nekem bátran látsz e még mást dicsfényt érdemeken túli égi fényt bármit. Én érzek de nem látok üres paletta színek nélküli többször elgurított fehér mintát látok lelki szemeimmel én.…..
  Talán nincs már más jöjj elő  Ágy alól figyelő sötétben elvesző Ki vágyát e falakba ölte  Most minket ölelve szerető   Könnyes a szemed hallom ám Ég a lámpa a padláson  Zárva az ajtó a kert a fejsze  a padló tükrében alászállsz   De ha mi most el viszi e magával a hovát kinek Kivel…..
csöndablak Vezérhangya 2022.09.18 18:33:49
Álom élmény három lépték szenzáció  Kell egy én nem kell hogy féltsem  Anélkül miért is lenne jó    Kár hogy én nem miért is nem  veszített belőle de mit tehetnék A démon ébred pislog már   Nincs idő de hömpölyög itt van már Korszakos múlt lefelé folyó üvöltő  Megállni kár ha már tovább…..
csöndablak exodus 2022.09.18 18:02:54
Fél szemmel nézem, ahogy vitorlát bont a függöny. Kék pasztell színen fehér foltok úsznak felfelé. Milyen gyönyörű ez a sötét szürkeség - ahogy gomolyog a látvány megül bennem és kihajt - csoda csintalan játék. Csak ne fájna ennyire. Bár itt vagyok megint a hangok mankóba állva stabilizálnak.…..
csöndablak Zamatos Turbolya 2017.01.10 22:46:48
Hát kiveszett volna teljesen? A végén még versírásra kell adnom a fejem. Azt hiszem nem megy a betűkkel már semmi sem.  Hallom magamban a dallamot pedig csak olvasok. Lehet egész más mentek megint és mégsem hallgatok. Vesszőkre sem mertem adni a fejem (,) kellett ez nekem?!  Azt hiszem hiányzik a…..
csöndablak Csak lassan 2015.12.15 06:10:55
Először mindig szabadkozom. Az igazság az, hogy elszoktam az írástól és nagyon nehezen vettem rá magam, hogy szakítsak pár percet erre. De gondolataim még mindig vannak és azt hiszem az ő jelenlétük tesz nyugtalanná annyira, hogy a végén írni kezdek. A kihagyás miértjét…..
csöndablak Egy sokadik bejegyzés 2014.11.25 23:44:04
Halkan dalol kétezer-egy. Inkább zúg, mint dalol. Akkor dal volt? Talán akkor sem. Kissé összezavarodtam. Ezt az albumot szerettem régen, nagyon sokat hallgattam. Az elsők között volt, mint azok amiket az ember friss tinédzserként saját találmányként kezel. Annyira, olyannyira…..
csöndablak Megint fél évig nem 2014.10.01 08:21:36
Voltak ötleteim, néha séta közben eszembe jutnak dolgok arról, hogy hogyan kellene. Az többször is eszembe jutott, talán ezért nem felejtettem el, hogy már nem tartom olyan jónak mint amikor leírtam-kész-post it időszakom lezárult. Most másokkal szemben is kritikusabb vagyok,…..
csöndablak Daydream Nation 2014.06.12 07:14:46
FIlm ajánlat, nagyon érdekes hangulatot teremt.  ..
csöndablak Ide is oda is 2014.06.12 07:08:43
"Végül is mindenkivel megesik egyszer-egyszer, hogy duplikálja önmagát "     Tanulva az elmúlt időkből, azért ide is lejegyzem. THe secret life of Walter Mitty OST full album soundtrack, hátha törlik a forrást.  Kutyasétáltatós, merengős és nagyon jó összeállítás. …..
Nagyon sok kis cetlim van már, összehajtva lekódolva. Nem egy bonyolult titkosítás, de ha kell a legjobb módszer. Megfigyeltem, ha leírom elfelejtem és nem jön többet. Az agyam azt hiszi, létrehozta. Megnyugszik és szót se többet.  Jók ezek a reggelek, még mindig jók. Megnyugvós,…..
csöndablak Mindjárt elkések 2014.05.28 07:33:32
Alapvetően, csak megjelölés. Ezt a célt szolgálja most ez a poszt. Egy poszt-álom-ikus poszt. Pont nem érdekel, hogy nincs ilyen, de nagyon fontos hogy ezt a reggelt ne felejtsem el. Fontos, de magában hordozza a lényegtelenségét is, hiszen Isten könyörülete a világ és az emberek…..
csöndablak Mások könnyei mindig 2014.04.07 10:29:12
Fontos momentumok mentén megy egy gondolat. Az amit hiszek benne foglaltatik, szoríts mert szerencsés kell, hogy legyek megint. Kell és kell és fontos, hogy most az legyen ; elindultam és a jövendőm hisz bennem.  Egy újabb fesztivál véget ért, egy újabb ponton túl a szellem eltekint…..
csöndablak Kicsit korábban 2014.03.25 06:27:40
Csak kicsit, mert mikor kinyitod a szemed és túl vagy az első hangokon tudatosul, hogy a szervezeted kétségbe van esve. Az az igazi jó-és kellemes barát a villanytűzhelyen csak arra vár, hogy meggyőzhessen minden reggel olyan, mintha csak a tegnap estét szakítottad volna félbe.…..
csöndablak Nem kéne olvasnom 2014.03.19 22:17:42
Mindenféle zaj ér és én azt mondom hogy ez nem ér hogy mindenféle véleménnyel annyian vannak. Már azt sem lehet tudni ki mi fán eszi hogy én mi fán eszem de az biztos hogy a mindenki mindennél okosabb. Néhány apró pattogások sötét fényben zajongások séták utcák váratlanok…..
csöndablak Csonkolt szélvihar 2014.03.16 16:47:48
Mi kavarog, csak nem a napfényt fújta el a szél?! Imbolygó mintákat fest most az üvegre, fák táncát a kövezetre. Elnyúlik rajta egy érzés, nyugodtan mélán néz vissza rám és lassan fejét a helyére vissza helyezi. Szellemfény, egy árny egy gondolat, egy színtelen semmiség.…..
csöndablak Egy pdf dokumentum 2014.03.05 11:06:55
Mint általában és mostanában ez a standard, gyakran és leggyakrabban előforduló egyben. Írok, újra és újra és várom a választ. Ha kapok, máshova hívnak. Ha nem morcos vagyok, de nem keserít el túlságosan. Az nem én vagyok. Egyszerűen csak rosszul van összerakva a világ és…..