Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agent g

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Twitter alapítói eddig is elég jól érezték a webet. Mármint, hogy az emberek hogyan és mire is használják a webes szolgáltatásokat. Egyáltalán nem véletlen, hogy több tízmillió felhasználójuk gond nélkül sajátított el a twitterezést az elmúlt években.Az új layout elég…..
Hüvelygombába belefásult sorstársaim azt hiszem egyetértenek velem abban, hogy ha minden, a tévében látható reklám csak feleannyira lenne lenyűgöző, mint az itt beágyazott kutyaeledeles cucc, akkor nem kapcsolnánk át másik adóra, nem töltögetnénk le (na jó, de), hanem néznénk…..
Mit kellene adnia a Vaterának hálából a tygger77 nicknevű twitterezőnek, aki a Merci vasárnap véletlenül élesedő aukcióján 50 000 Ft-ért elvitte a kocsit, majd a cég kérésére merő jófejségből lemondott róla, hogy kedden újra kisorsolhassák azt? (forrás: index)..
addict Álláskeresés az addicton 2009.05.21 10:30:00
Az utóbbi időben többen is megkerestetek azzal, hogy nem tudok-e esetleg valami ügynökségi állásról. Volt aki kezdőként szeretett volna elindulni, de akadt olyan is, aki tapasztalt DTP-sként keresett helyet magának. A másik oldalról is érdeklődtek, volt aki levélben keresett meg…..
Megtaláltuk a hónap legtuskóbb tévés személyiségét egy német riporter személyében, aki egy Eurovíziós dalversenyen (ha jól sejtjük, éppen a német indulót választották ki, vagy valami ilyesmi) fogta magát, és kajakra ráfogott cseh származású kolleganője másodlagos nemi…..
agent g 2009.02.24 12:59:43
Bár Magyarországon már ugye létezik (létezett?) egy Szilícium-völgy projekt, a Zsámbéki-medencében, ám - hogy is mondjam - nem sokan hisznek benne. Talán elsősorban azért, mert a kaliforniai Szilícium-völgy sikere nem pusztán azzal magyarázható, hogy kedvező (volt) a környezet a…..
agent g 2008.03.30 21:50:12
Ezzel a hozzálással ami legfőképp a kommentekből tükröződik nem is lesz semmi. Pedig lehetne, még ha nem is Szilícium-völgy.

Web2Expo-n tavaly Berlinben volt egy külön workshop ami a kelet-európai országok felkészültségét, befogadóképességét, szakember kínálatát vizsgálta és Észtország után Magyarország jött ki a legjobban. Érdeklődtek is rendesen utána jópáran hogy mi a helyzet. Nyilván ez átlag, lehet hogy pl. Szlovéniának jobb a gazdasága meg jövőre lesz eurója, de elég kevesen laknak ott ahhoz hogy azt ki lehessen aknázni. Itthon most már minden harmadik kissrác informatikusnak tanul, 5 éven belül ellepik a piacot.

Szerintem nem siránkozni kéne az helyezeten, hanem észre venni a lehetőséget, hogy a nyugat-európaiak látnak bennünk lehetőséget. Mi nem látunk magunkaban? Szomorú. És, kit érdekel? Akkor már inkább próbáljuk meg kihasználni hogy ők igen. Nem egy nem két cég van akik külföldi ügyfelekkel dolgoznak, nekik mért sikerül?

Arra is vannak már praktikák hogy hogy lehet kicselezni a bürokráciát, aki úgy csinál mintha nem tudna ilyenről annak úgy kell, amúgy meg szerintem a legtöbb könyvelő elég kreatívtud lennei ha kell.

És van jópár dolog, amiért nem biztos hogy Indiába akarják vinni a projekteket. Pl csak egy nagyon triviális: egy cégvezetőnek sem mindegy szerintem, hogy mondjuk repül másfél órát Németországból ha dolga van az itteni cégével vagy alvállakozójával, vagy jóval többet mert épp Indiába kell menni.

Bárcsak derűlátóbabk lennének az emberek...
Dolgozni kéne de nincs kedved? Dolgozni kéne de nincs ötleted, ihleted, idegesítenek a többiek, nulla motíváció, vagy csak egyszerűen lusta vagy? Szerintem vagyunk így páran... Egy-két apró trükk és könnyen kihúzhatod magad a felelősség alól a munkahelyen. 1. Elfoglaltnak…..