Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Selmo

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Egy csúnya szembetegség miatt napokig nem tudtam vágni, ezért a karácsonyra szánt kontent kicsit csúszik, elnézést. Boldog ünnepeket mindenkinek.) Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás…..
Selmo 2019.12.26 22:23:41
@paráznabillegető: Az összes AoW játékhoz van kampány, ami két dologra jó, egyrészt megtanulod, hogy működik a játék, másrészt felidegesít, hogy a gép 10× annyi erőforrással kezd. Simán kihagyható és lehet multi módban beállítani, hogy hány ellenfél ellen akarsz játszani, mint MoM-ben. Mint fent írták a 3. rész csak pár éves, ki lehet próbálni, először gép ellen, aztán ember ellen is akár.
Alig vártad az első randit, hogy az eddig szimpatikus Úrral végre személyesen is találkozz? Ám ott elhangzott egy mondat, kijelentés, amitől egy csapásra minden megváltozott. Nézzük, mik a legidegesítőbb mondatok:  "Ha nem jössz fel hozzám, akkor minek találkoztunk"? Minden…..
Selmo 2017.06.13 15:25:59
@Pierr Kardán: mert talán elég kevés nőt lehet randizni hívni délelőtt? Meg talán az időzóna eltérések miatt, amikor itt esteledik, a partnerországban épp elkezdődik a munka? Meg vannak olyan munkák pl. mentős, aki 24 órás ügyeletben van, amikor nem dolgozik.

Ahá, szóval egy átlagpasi azonnal rántsa elő a zsebéből 30 koktél árát, cirka 60 ezret? Illetve 120-at, mert ugye ő is iszik valamit. Látom tisztában vagy a magyar átlagfizetésekkel. De ha Te ilyen nagyvonalú vagy, ugyan utald már át nekem havonta azt a 120 k-t és könyveld el 30 szar randinak, ráadásul az idődet sem pazaroltam.
Emmanuel Macron francia elnökké választása a sok politikai elemzés mellett felhozott egy érdekes témát is, méghozzá a párkapcsolati korkülönbségekét. Főleg azért, mert ő és felesége esetében a hölgy jóval idősebb – egyébként éppen annyival, mint Donald és Melania…..
A testünk nagy részt folyadékból áll, így a túl kevés folyadékbevitel komoly problémákat okozhat. Mivel 60 % vízből állunk belülről, elég erőteljesen érezzük a dehidratáció negatív hatásait. Fáradékonyabbak leszünk, kevesebb lesz az energiánk, nyűgösödünk és fájni kezd a fejünk. Egy felnőtt ember…..
Selmo 2017.05.06 17:41:05
@balage28: De nem olvastad? Az már vészjelzés, ha akkor iszol, már késő, az agytekervényeid, már szárazon tekeregnek kínjukban, mint giliszták eső után. Minden órában le kell gurítani 2 decit, mese nincs. Legfeljebb többet jársz WC-re. De ez igazán semmiség a szárazság miatt sikító agytekervények okozta fejfájás elkerülése ellen.
Legolvasottabb vállalkozásom a Lefülelt mondatok című válogatás. Hétfőnként jelenik meg az egyik televízió portálján, és az elmúlt hét legütősebb mondatait tartalmazza. Akadt már olyan összeállítás, amelyet 85 ezren kísértek figyelemmel, és 1470 lájkolásra emlékszem (azt azonban elfelejtettem, vajon…..
Selmo 2017.02.01 17:53:04
@HaCS: Min kéne elgondolkodni? Nem egy teszt kimutatta, hogy a kommentelők döntő többsége a címből kiindulva kommentel, megoszt, lájkol. Mert minden mást elolvasni lusta. Netán hülye, esetleg - nesze neked PISA teszt - funkcionális analfabéta, ezért el sem olvassa, mert úgysem képes megérteni.
Az elgondolkodás megvolt, sok éve hangoztatják, hogy a jelenlegi oktatási rendszer szar és gyarapítja a hülyék számát. Ha esetleg nem itthon élt volna az elmúlt pár évben, akkor olvasson utána, miképp "orvosolta" ezt a problémát a kormányzat.
/Egyértelműen sehogy, mert a kormányon lévők elemi érdeke, hogy minél több hülye legyen, mert ha a hülyének azt mondod, hogy a piros gombot kell megnyomni az ország védelmében, akkor a piros gombot fogja megnyomni a legkisebb hezitálás vagy utánajárás nélkül. Ez pedig nagyon szépen látható a kommentelők szellemi színvonalán is./
Roppant izgalmas kutatást folytat jó ideje a Massachusetts Institute of Technology (mit). Bárki kitöltheti az alábbi linken azt a 13 véletlenszerűen kiválasztott kérdésből álló űrlapot, ami a jövőben segítheti az önvezető autók programozóit. De milyen kérdésekben is? Olyan morális döntések…..
Selmo 2017.01.31 18:41:04
@Lucifer Morningstar: Télleg? Mesélek egyszerű történetet, haladsz a városban 40-nel, hirtelen a kiskölyök lelép eléd az elguroló labdája után, az anyja ott sipítozik az út szélén a babkocsit tolva, szembe meg jön egy másik kocsi. S még mielőtt ezt olyan nagyon valószínűtlennek tekintenéd, csak az országban ~1200 ember hal meg évente balesetben, aminek a jó része pont ilyen lelépéses dolog. Most ezt próbáld meg világszintre emelni, azt kiderül, mennyire "életszerűtlen" ezzel foglalkozni.

@Szárnyasvakond: Az a lényege, hogy ezek alapján fog dönteni a fedélzeti számítógép. Ha egymillió válaszból az jön le, hogy az emberek szerint a nő ér többet a 4 éves kölyöknél, akkor a fenti példámban az autó vészfékezve fogja felkenni a hűtőrácsra a kölyköt.
Sharon Stone bőrébe bújt a híres magyar modell, akivel az Elemi ösztön hírhedt jelenetét forgatták újra. Pikáns, provokatív és merész videó készült. Csak felnőtt olvasóink kattintsanak, a többiek elégedjenek meg a címlapképpel...
Íme a legjobb vírusírtók Nem mondunk újat, ha kijelentjük, hogy amint a számítógéped csatlakozva van az internetre, azonnal fenyegetéseknek van kitéve. A rossz indulatú fájlok letöltésével érkezett beágyazódás a rendszeredbe, a legnépszerűbb módja annak, hogy a vírusok, trójaik és egyéb…..
Selmo 2016.10.28 14:22:51
@Bobby Newmark: A bejárati ajtódat se zárd be, úgyis észreveszed, ha valaki járt a házban, nem?
  Sokan álmodoznak az ideális társról. Akinél minden stimmel, aki úgy tökéletes, ahogy van. 40 éves kor felett sok férfi számára az a bizonyos tökéletes társ csakis mutatós, csinos nő lehet. Ez érthető is. Ki ne álmodozna egy dekoratív partnerről? Legyen kedves, vidám, szexi! A lényeg azonban nem…..
A "Gyerekkel vagyok" blogot sokszor maguk az olvasók írják. Most ezt a kérdésekkel teli levelet osztom meg Veletek Kingától, aki egyelőre nagynéniként remekel, és várja, hogy "rátörjön" az a bizonyos anyai ösztön. Vagy nem...  Sziasztok! Élvezettel olvasom a gyerekkelvagyok.net-et, annak ellenére,…..
Nem egyszer kapom meg azt a kritikát, hogy nem átlagos nőket, hanem "túl vékony" nőket mutatok a blogon, mint ideális női alak megtestesítőjeként. A 30 év körüli nőket fogom most egy kicsit jobban bemutatni, hogy tényleg a valódi képet kapjuk, mit is jelent vagy hogyan néz ki egy átlagos 30 év…..
Selmo 2016.02.14 14:07:55
@Lángharcos: Bírom ezt az ugyanazt eszem, de kövér leszek dumát. Nem, attól lesz kövér, hogy többet eszik, mint kéne. PONT. És ehhez nem kell étrendet változtatni, csak félig szedni a tányért, nem tele. De a legtöbb ember ezt pontosan tudja, de nem akarja megtenni, mert sírni sokkal egyszerűbb. Másra fogni meg főleg.
A múlt heti kölni gamescom játékshow idén is amolyan E3 light volt, a nyári Los Angeles-i buli után kevés nagy bejelentéssel, a híreket leginkább a "na, XYZ játékból kiadtak egy új videót" típusú nemannyirabrékingnyúzok uralták. Meg a DOTA2. Nem hiszem, hogy bárkinek…..
Nem titok, hogy a tévésorozatok készítői nem minden esetben (sőt, az esetek nagy többségében) törekednek arra, hogy sorozataik tinédzserkorú szereplőit valóban tinikorú színészek alakítsák - ennek nagyrészt az az oka, hogy nem találnak megfelelő korú színészt, és komoly…..
Az alábbi levél jogvégzetteknek és a jogszabályt ismerőknek kicsit megmosolyogtató lehet, de a segítőkész válaszokat minden bizonnyal örömmel venné a levélíró.Élettársammal két gyermekünk van. Kapcsolatunk végét járja. Nagyobbik fiúnk áprilisban lesz 5 éves, a kicsi…..
Selmo 2010.12.08 17:56:20
@Turboanyu: Azon is el lehet gondolkodni, hogy az ilyen nők ugyan mi a búbánatért maradnak egy hümmögő pasi mellett.
Selmo 2010.12.08 18:02:45
@Turboanyu: Nincs több kérdésem.
Jókat röhögök a masszázsblogon, főleg a kommenteken. Soha nem akartam itt megszólalni mert minek, de valami eszembe jutott, hátha fontos.Tegnap voltam egy masszázsinfós csajszinál.Nekem fontos hogy akihez elmegyek, az tudjon masszírozni, de az sem utolsó, hogy néz ki.Ne legyen szép…..