Regisztráció Blogot indítok
Adatok
osztomazészt

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Döbbenetes turisztikai látványosságot és világtörténeti összefüggést fedezett fel Vik Wisconsinban. Egy félelmetes igazságokra rávilágító múzeum szerint Amerika nem csak, hogy összes találmányát a(z emigrált) magyaroknak köszönheti, de még neve sem lett volna magától,…..
osztomazészt 2008.01.07 22:36:57
Kem mintha meglepődött volna, hogy a számítástechnika prémiumkategóriás gyártója, az Apple is a vásárlóin kisérletezi ki a termékeit. Pedig Steve Jobs minden év elején elmondja, hogy az a trendi, aki évente új gépet vesz, és hát tesznek is róla, hogy kelljen:A sztorim nem…..
osztomazészt 2008.01.07 22:09:04
Érdekes dolgok vonultak itt fel. :)
Az emberek, akiknek nincsen 700k-ja egy noteszra, fel vannak háborodva.
Aki beszopta a Windows-zal, az szidja.

Bizton állíthatom, hogy nincs olyan oprendszer, amit nem lehet leültetni.
Olyan sincs, hogy a programod nem akad meg. Prioritásnak hívják, és még a Windows is tudja, amit egyébként sokkal többen használnak, mint MacOS-t, el lehet gondolkodni, hogy miért jön elő benne több hiba. Én nem vagyok Windows párti, most is Linuxot használok, de régóta ismerem a Win-t... Az XP sp2-vel már valóban bélyegezhető operációs rendszernek, nem a legjobbnak, da vannak sokkal rosszabbak... Szerintem a Vista is jó lesz, a második service pack-kel, ha a Microsoft is komolyan gondolja. Normálisan feltelepített, jogtiszta szoftverekkel normális pc-n a windows hónapokat megy el nehézségek nélkül, úgy, hogy igen komolyan van terhelve. A stabilitási kérdéseket ma már nem az dönti el, hogy milyen az oprendszer, hanem hogy mi fut alatta. Csak hogy senki ne legyen tévedésben. Minden komoly dolog megcsinálható mindhárom említett oprendszeren megfelelő programmal. Szerintem ez nem vita tárgya. Innentől ízlés dolga. Az Mac OS sem jobb egy fokkal sem a többinél (nem is rosszabb).
A hardwerről nemsok semmi fogalmam van. :)

Ui: van aki egymillióért vesz gyűrűt, van, aki ugyanennyit bukik rulettbe egy este... mindkettőt láttam már, mégsem szóltam be neki ezért, mert kultúrember vagyok, és ez az ő baja... ha baj ez neki.
Mi meg néha eliszunk haverokkal egy este egy heti minimálbért, akkor most sznobok vagyunk?