Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szentmihályi Márton

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy döntöttem, kihagyom a fecnivé degradált, nyilván nem létező korrupciós botrány körüli észosztást, elengedtem a fülem mellett, hogy a miniszterelnök úrra nyomást gyakoroltak, és kicenzúrázták azon utolsó európai lapok egyikéből, amely még kíváncsi rá, de annyira…..
  Kép:wikipedia.org A napokban a magyar pavilonon csámcsognak profi építészek és laikusok, újságírók, bloggerek, kommentelők és olvasók. Többnyire szörnyülködnek, hogy: "Úristen ,de ronda!" A Világkiállítások több mint másfél évszázados történelme során gyanítom…..
Szentmihályi Márton 2014.06.05 20:50:47
Nálam a Szőcs Géza kormánybiztos egyszemélyes akciója borította ki a bilit amikor a szakmai zsűrivel szembemenve az első helyezett helyett kihozta ezt az alkotást:

koos.hu/2014/05/29/2015-os-milanoi-vilagkiallitas-magyar-pavilonja/

-> static.koos.hu/2014/05/expo2015-alakor1.jpg

Figyeljük meg a tetején a jellegzetes 7 ágú Menórát mint magyar jelképet...

(amivel egyébként még nem is lenne gond - bár manapság ezt erősen a zsidósághoz kötik -, mert szittya eleinktől "vették kölcsön" anno... MeNóRa -> MeNnyóRa -> 7 bolygó rendszer. Héberül nincs is értelme a szónak, de a magyarban még több ezer év torzítás után is érthető a funkciója.)

...a gondom azzal az ügyesen megoldott LEFELÉ FORDÍTOTT kettős kereszttel (!) van leginkább, aminek magyarázatát leginkább a Sátánizmus táján találjuk (-> fordított kereszt: https://www.google.hu/search?q=fordított+kereszt )

Azt még elnézem Szőcs Gézának hogy a sajátjainak kedvez a Menórával, bár már ez is egyenesen felháborító, de fordított kettős kereszt mindennek a teteje!

A világkiállítási pavilonnak így kb. az az üzenete az értő fülek számára, hogy "Magyarországot legyőztük, gyertek zsidó testvéreink a Kárpát hazába..."
Csütörtökön, Obama szöuli látogatása előtt egy nappal hozta nyilvánosságra az észak-koreai Rodong Sinmun (Munkások Lapja) című újság ezeket a dátum nélküli képeket a bucifejű diktátorról, amelyeken Kangwon tartományban, a dél-koreai határhoz közel, meglátogat egy…..