Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cocaine_hun

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért hát a Trónok harca talán legjobb évada. Utóbbin lehet vitatkozni (én nem akarok), előbbi viszont biztos: szépen lezárogattak jó néhány nyitott szálat a készítők. Sajnos, a szerző jó szokásának köszönhetően ismét elbúcsúzunk néhány alap- és kedvelt…..
cocaine_hun 2014.06.19 16:29:36
@d4nte: engem is érdekelne, mikor lesznek feliratok, mert már megnézném, csak ilyen prosztó munkákkal nem akarom :D
Be kell vallanom, hogy mindig csodálattal időzöm el Karen klasszikus, időtálló, szlávos szépségén, mármint Natasha McElhone-én, nem a sorozatbéli figuráén (mert az egy tőrőlmetszett HP). Ugyanakkor a Juliát alakító Heather Graham a Boogie Nights óta testesíti meg számomra a…..
Sokan jelezték csodálkozva, türelmetlenül, számonkérően, stb. különféle fórumokon, hogy ebben az évadban valahogy "késnek" a feliratok a Kaliforgiához, és most jött el az a pont, amikor szeretnék tisztázni egy-két dolgot a témával kapcsolatban. Egy: a Kaliforgia emlékeim…..
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem egészen bejön eddig az évad. Oké, sok új nincs a nap alatt, nem is nagyon lehet (szabad) lehúzni több bőrt erről a rókáról, ennek ellenére szívesen elröhögcsélek a két páros csetlésén-botlásán. Olyan ez, mint az egyszeri viccben, hogy…..